- Új taggal bővült a Cooler Master Hyper szériás CPU-hűtőinek családfája
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
(#20353) embe
Igen simán bemásolod pill küldöm Bent van amelyiket én használom választhatsz.
#20355) tzsolesz
Nem tudom, hogy a zeusz tweakerrel mir szerettet volna az ICS alat nem lehet overlockolni (#20338) rocki15 Látod
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
eisento
addikt
tegnap nem akart mukodni a mobilnetem a telon de egy adatforgalom ki-be kapcsolas segitett rajta, es a hang is jo volt felhivtam anyamat apamat bratyot havert probabol
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
firemanus82
senior tag
válasz eisento #20356 üzenetére
A szoftverfrissítés összehozza a családot
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
válasz eisento #20356 üzenetére
Nem tudom, hogyan lehet ez, hogy egyik másik usernek jó a többinek nem. A Zeusz-szal voltam így nem volt térerőm.Nekem sem volt eddig vele semmi gond.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz badxgirl #20314 üzenetére
(#20314) badxgirl
A phonesky.apk nyugodtan törölheted, helyette fel teszed com.android.vending-2.apk, vagy a Vending.apk a (Zeuszba ilyen néven van) nem kell nevezgetni semmit sem. Mindjárt lesz GooglePlayed (vagy is Marketed) frissíteni is fogja mivel a Marketupdater.apk nincs törölve.
-
kriszpontaz
veterán
válasz bubus66 #20358 üzenetére
Ha már nem kell a meló miatt nagyon a teló, valamelyik este visszarakom, csinálok majd vagy 3 factory resetet egymás után és megnézem megint jó-e.
A v20S alatt mindenkinek alapértelmezetten települ a Play könyvek (mindig kifagy) Play filmek stb. alkalmazás? Eddig v20q alatt nem volt ott. -
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #20360 üzenetére
(#20360) Godlike79
Igen töröld ki azokat az app-kat azt Booksxxx.apk és Videos.apk mehet a levesbe elfelejtettem kívenni őket a V20S-be vannak csak a a V20Q-ba nem volt még.
-
bubus66
nagyúr
Aki letörölte a PolralisOfficet az a vendor/app mappából törölje ki ezt a kettő fájlt
-PolarisOfficebin.apk
-PolarisOfficebin.odexa RemoveCall.apk szintén a vendor/carrierre/system mappából, törölni utánna a system/app mapából reboot és nem jö vissza
[ Szerkesztve ]
-
heinci
tag
Ma már többször is beszéltem, senkit nem kérdeztem, hogy de most akkor halk vagyok-e, viszont senki nem is panaszkodott.
Egyébként miért töröltök ki a telefonból mindent? Minek okostelefon, ha kitörlitek belőle az alkalmazásokat?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz heinci #20363 üzenetére
Mert minek fogalalja a helyet ilyen PolarisOffice SmartShare, RemoteCall (ami Root jogok kér) és társaik. én a gyári böngészőt is a levesbe tettem, helyette a Maxton, használom
-
badxgirl
aktív tag
Nekem semmi gebaszt nem okozott a build csere a frekiben...ugyanúgy felmegy 1000-ig ha akar...
A deep sleep dologról meg egy valamit tisztázzunk, mert úgy látom egyesek félreértik...ez nem egy olyan dolog, amit mi pluszba bebarkácsolunk a rendszerbe, és veszéles stb, hanem egy olyan, ami minden telefon minden rendszerében alapból jelen van, ha nem, az egy hiba, amit mi orvosoltunk...hogy milyen értékre veszi le a deep sleep ilyekor a procit azt nem tudom, de az biztos hogy azokkal az értékekkel amiket -rtam és amiket bubus is használ a build.prop-jában, tökéletesen működik, felébred h-vásra, esemesre, facebook üzenetre, bármire amire kell, ezt teszteltem...
-
heinci
tag
Ezt a QuickMemot lehet valahogy konfigurálni, hogy mire jöjjön fel? Nekem pl parancsikonként sincsen kint, csak a hangerő le+fel nyomására tudom előcsalogatni.
-
heinci
tag
válasz kriszpontaz #20367 üzenetére
Köszi, így már megvan miért nem találom sehol. Tegnap ez volt az első dolgom, hogy kiszedtem mellőle a pipát, mert nem kell nekem ez a hülyeség
Zene widget
http://www.mediafire.com/?i33bbmguso693k9[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz badxgirl #20365 üzenetére
(#20365) badxgirl
Hölgyem tetszett olvasni ezt Nem kell mokolni semmit ez a legegyszeribb meg oldás.
Minek ezt át írni azt átírni erre meg arra. a Phonesky.apk mehet a levesbe helyette amit írtam az kell. Ja és nekem eltűnt a RemoveCall. Ezen leírás alapján először a vendig mappából töröld
(#20368) heinci
Köszi azt írtak, hogy egypár widget hiányzik PL a SMS ha tudsz ics-ét azt szívesen fogadom
[ Szerkesztve ]
-
badxgirl
aktív tag
válasz bubus66 #20369 üzenetére
olvastam, csak nem értem.
Bocsi hogy lámáskodok, csak nem értem, hogy miért nem mindegy nekem hogy phonesky.apk vagy vending.apk, a lényeg hogy market oszt kész szóval ezért nem értem...én amúgy otthagytam a phonesky-t ahogy van, én nem írkáltam át semmit semmire, ezt végképp nem értem...Most vagy összekeversz valakivel és te beszélsz félre, vagy én beszélek félre, vagy csak nem értem hogy mi van
Bocsi tényleg, ma gyenge a felfogásom úgy látom
-
tzsolesz
nagyúr
Az új build-el az üzemidő kegyetlenül megnőtt. Ha nem használjuk a telót szinte nem is merül
Egyébként pedig úgy érzem jobb mint GB-nél. Ebből még többet is ki lehet húzni.
Lehet holnaptól le is tesztelem. -
bubus66
nagyúr
válasz murdoq #20373 üzenetére
(#20373) murdoq
Igen ezt elhiszem, mert szerintem abból lett kiszedve amit linkeltem a tzsolesznek, ebben nem volt bent. A jobb üzem idő a koreaiból lett kiszedve.
[ Szerkesztve ]
-
rocki15
tag
Aztán rá jöttem mi volt a baj: telepitettem a battery saver nevü progit az állitgatta az órajelet
-
atillaahun
veterán
Valaki nem szeretne egy videót feltölteni, hogy milyen a kamera az új ICS-vel?
Mondjuk nem ma, mert már sötétedik, esetleg holnap reggel. -
theslaughter
csendes tag
hogyan kell a legújabb Zeus-ra LG Smartsharet rakni?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz atillaahun #20380 üzenetére
Holnap töltök fel. Ma már nem érdemes. Egyébként bent csináltam már. Teljesen akadásmentes, és nem 3GP, hanem MP4.
Annyi még, hogy nem 64kbs a hang, hanem 47. Mondjuk annyira nem hallani, hogy rosszabb lenne.
[ Szerkesztve ]
-
zoleeboy
csendes tag
Sikerül valami megoldás a hang bug-ra?
Nektek a sima van fent vagy pedig valami módositott? ( bulid.prop) -
hoge87
tag
Mikorra várható gyárilag a frissítés kb?Vagy már frissíthető ICS-re?Szarakszik a B2CAppSetup nemtudom feltenni mindig elakad...
-
ReverzY
tag
Ha a tesztverzióban is csak ennyi a baj hogy a hang rossz amit ti (te?) sikerült javítani szuper gyorsan!! akkor ők is rájönnek akár még hamarabb is erre és aztán rá 1 órára már ki is adhatnák tényleg az ICS.t mert más problémát nem írtatok.... de olvastam valamit hogy decemberre lesz ebből csak valami pedig csak a hang a hiba hívásnál ami már! javítható
[ Szerkesztve ]
-
Norbi14
senior tag
Nagyon tetszik az ics, gyorsabb sokkal, jó dolgokat tud. Sajnos nekem, ez is gyorsan merül, bár picit jobban bírja, de délutánig csak úgy bírja ha párszor nézek rá, aksim szerintem meghalt...
Még a telefonálás nem jó, de látom már arra is van valami megoldás.
szerk: Hogy kell feltenni ezt az új bulid.prop fájlt?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Norbi14 #20391 üzenetére
cseréled ki a system mappába a bulid.prop de a biztonság kedvéért mentsd le mostanit. Tessék itt van.
Ha valaki leszeretné tölteni a SmartFlashToolshoz való ICS az kérjen linket. ami az XDA-n kering az nem jó nem indül el a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Társasjáték topic
- OLED TV topic
- Külpolitika
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest