- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Először nekem is az jött le hogy mi néztük hülyének, de átgondoltam picit és leesett még a javítás előtt.
Bubus66:
Azért mondtam bubusnak hogy ne szívja mellre, mert belém is belém kötöttek már, és simán levegőnek nézem a parasztot azóta....
Csak ott arra ment ki a sértegetés hogy meg mertem jegyezni, hogy az új játékok (PC) ára irreálisan magas megjelenéskor, és csak az vehet meg belőle ezt-azt aki olyan anyagi helyzetben van.
Erre azt kaptam a pofámba hogy irigykedek a gazdagokra, meg majdhogynem azt hogy biztos minimálbéren élek azért sír a szám, vagy eltartanak.
Hát össze tudnám mérni a csicskával hogy kettőnk közül önerejéből ki ért el többet!Mindig lesz valaki aki okosabb.
Annak idején engem is leosztottak kezdőként ebben a fórumban, de leszartam a dolgot. Már arra sem emlékszem mi volt a gondja. Nevezetesen premete, de ő már nincs köztünk, Motorolázik.Úgyhogy ne szívd mellre.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs