Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz balint82 #74813 üzenetére

    Láttam, hogy lesz ilyen de annyira általánosan meggyőző olcsóságot nem láttam az Auchanban legutóbb, amire -20% ütős lett volna. Spec készletekre biztos jó volt de nem néztem mire lesz elég. Azért sem, mert így kimenni, este, bizonytalanért, mi van készleten, van-e tömegnyomor, polcsöprés... korábban írtam, hogy sima akciókban se futottam bele már semmibe, inkább hanyagolom.

    Legnagyobb Auchan fogásaim egy utolsó (de nem a legolcsóbb) Creator vár meg egy utolsó Kalózhajó volt, de akkor is másért mentem. :)

    Alzán most elég volt ráfutni nekem pár elmaradt/más helyett vett szettre. Így is sok lett hirtelen... amúgy meg nem annyira mert az év viszonylag visszafogott volt. Ezek meg jó áron és gyk. sértetlenül (+újak is voltak/vannak rendelés alatt) jó dealek voltak.

    75-80k-s Home Alone-t nem is láttam, de 60-65k körüli Hotelről, Jazz Klubról, Friends bevásárlóközpontról sikerült magam lebeszélni ezek mellett. Így már a semmiértelmes nincs BF-ből lett valami, de nem a duplája szerencsére. Az se lett volna jó. :D

Új hozzászólás Aktív témák