Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zenit73

    aktív tag

    Sziasztok!

    Nem vagyok lego fan, és szakértő sem. Gyermekként anyagi forrás híján nem volt alkalmam legozni, ezért most felnőttkén vettem már néhány készletet, technic és nasa készleteket. Még csak egyet raktam össze (Liebherr R 9800 (42100)) és van még egy technic, de az még dobozban van (6x6 Volvo Articulated Hauler (42114)).

    Lehet, hogy láma a kérdésem, de valamit nem értek, vagy én nem látom a fától az erdőt, vagy a lego mérnökeinek ment el az esze.

    A fent említett két készlethez olyan HUB-ot adnak aminek kis fülek tartják az elem fedelét.
    Ha valamiért nagy ritkán be akarom indítani a Liebherr R 9800-at, csak alányúlok, fedél le, elem be, aztán ha végeztem elemek ki, mert lehet, hogy csak évek múlva lesz újra beindítva.

    Tegnap vettem egy Liebherr LR 13000 darut, és ehhez olyan HUB-ot adnak aminek csavarok tartják a fedelét, ráadásul az alsó elég nehezen hozzáférhető helyen van.
    Ezt miért csinálták csavarosra, ha összerakom, és később elemet akarok beletenni akkor borítsam fel vagy hogy gondolták ezt, vagy, hogy a csatlakozókat ki kell húzgálni, kiszenvedni a HUB-ot a helyéről, hogy szét tudjam csavarozni...? :W

    Vigasztaljatok már meg, hogy én vagyok a hülye, és csak nem értem, hogy ez a csavaros megoldás sokkal jobb mint a füles pattintós :B

    Bónusz kérdés, ha már írtam ezt is megkérdezem. Youtube-on azt láttam, hogy a daru hátulján levő ellensúlyokat mágnesek tartják össze, de az enyémben semmi mágnesesség nincs. Lego változtatott a gyártáson, vagy a youtube-on mondta tévesen a srác?

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák