Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz ZsZso #39659 üzenetére

    Itt egy Lego topik, ami egy viszonylag nagyobb közösség. a malug óta nem láttam nagyobbat (magyart legalábbis nem). És az utóbbi időben az egész nem szól másról, mint akciókról, meg doboz csomagolásról. Elvétve látni olyan hozzászólást, amikor valaki valami másról is próbálna beszélni, aztán persze az is elveszik az újabb Auchan akció mögött.

    Mondom ezeket úgy, hogy pl én is szeretem nézni, ha valaki megoszt egy képet az aktuális “zsákmányról”. Azonban az is más kategória, mint felnőtt emberek nyigasa egy kartonon levő karc miatt. Mint ha bármi is változna, hiszen mindegyik ügyfélszolgálatos a Lego topikot olvassa munkaidejében, amikor a panaszt kellene felvennie, de az ide érkezik és nem oda.

    Szóval ja, unalmas. De nyugi többet nem teszem szóvá, gondoltam pár megjegyzés után leesik a topikot vezetőknek, azonban úgy tűnik tévedtem. Max ignorálom a topikot, amíg nem lesz rá valami értelmesebb szabályozás.

    #39656: és itt mégis hány csomagolással foglalkozó van jelen szerinted. Vagy ha van is, azt miért érdekelje, ha csak itt olvassa? Ha rossz a tapasztalat ott az ügyfélszolgálat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák