Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parson

    addikt

    válasz Djuree #34719 üzenetére

    Ácsi. Azt azért ne feledjük el, hogy egy játékról van szó, és nem ezen múlik a felhasználó élete (normális körülmények között), hanem csak a szórakozása.
    Amit én leirtam, azok a müszaki indokok és a müszaki látásmód.
    Ellenpélda: nekem vannak 40 évesnél idösebb lego elemeim (már csak a gyerekeimnél), ahol a kikopás (hu, ezt nem is irtam, pedig ez is játszik), az öregedés miatti repedezés, stb miatt látszódnak a meghibásodások. A minöségi javulás idöröl idöre látható, ezért is vannak a fejlesztök a cégnél. Viszont a fenti esetek amiket irtam, nagyon sok körülménytöl függnek, nem lépnek fel mindenhol, minden alkatrész minden szegletében, csak ott, ahol végül összegzödik minden, és átlépi a terhelés a türéshatárokat.

    Az a 30 éves szett egyetlenegyszer sem lett szétszedve 30 év alatt? (Én amúgy konkrétumok és számok nélkül általánosságban irtam le amit irtam, és nem azt hogy pont a nálad lévönek láthatóan tönkre kell mennie - számodra nem érzékelhetö elváltozások ettöl még lehetnek rajta.)

    Nézd, 35 évvel ezelött egyetlen készletem volt kisgyerekként, csak azzal ment a legózás, nem volt lé másikra. Ma már ez valóban máshogy megy. Ezt felesleges boncolni.

    Végeredményben mint irtam a LEGO játék, mindenki úgy használja, ahogy szeretné, nem kell aggódni, h hipp hopp tönkremegy - az a pár alkatrész ami meg igen, nos arra fentebb az indoklás. :)

    [ Szerkesztve ]

    ───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────

Új hozzászólás Aktív témák