Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Ryder1 #45433 üzenetére

    Megnéztem a videot: Ezt a sok mellébeszélést....ez már művészet.:)

    Ők nagyon jól látják hogy mennyi a premade és mennyi a solo játék. Elakarják billenteni a premade felé mert az milyen jó. Csak ehhez nincsenek meg az alapok.

    Ha csak nem vagy kisiskolás végtelen szabadidővel sok haverral akikkel bármikor lelehet ülni és TS-en játszani, nem nagyon fog összejönni az áhított premade, pláne nem TS-en.
    A legtöbb embernek a játék igazodik a életritmusához, ami max pár órát jelent. És ezek az idők nem mindig vannak összhangban.
    Invelhetek én akármennyit, ha mind játszik, vagy afk. De fordítva ugyan ilyen gyakori. Elmész afk-olni, és visszatéréskor látod hogy volt 5-10 invite-od.

    Az tényleg nem fer, hogy azok akik állandóan premade-ben tudnak menni, könnyebben jutnak feljebb, plusz elveszik az soloQ jelentése.

    Ahogy a videóból elhangzott, az első problémájuk a magas szinten játszók hosszú várakozási ideje. Ha ez így van, kezeljék külön a kettőt, és adják a játékos kezébe a döntést.
    Ne legyen dinamikus rendszer high-elo-ig. Kicsit tovább kell várni ugyan, de ezen a szinten ez még mindig nem jelentős. Magasabb szinten meg legyen választási szabadság: jobb minőségű játék de sokáig várakozok, vagy fordítva. És meg van oldva a probléma.

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák