- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Segítsetek kérlek!
Most találkoztam egy magyar bot lane-el, akik szerint a Jungler dolga a wardolás, sőt a Supportnak full AP-t kell építeni...
Goldos volt a support, és azzal védekezett hogy ő magasabb div.-ben van nálam..
Tényleg ez lenne a meta? Rengar sightstone-al, és egy Leona rabadonnal??Press "F" to pay respects.
-
Beni97
őstag
válasz Imilenni #45352 üzenetére
Nem. Azok vagy trollok voltak vagy tryhardoltak. A jungle dolga is a wardolás de szerintem a legtöbbet a supportnak kell rakni. Leona akkor jó ap-ba ha nem suppnak viszed. Ha support vagy és ap akkor szerintem elég gyorsan szét szednek. Igaz, hogy van damage a Q-ból de akkor is jobb ha a support leona az tank. Rengar-nak én vagy a kék smite-ot venném a slow miatt vagy a pirosat a jobb 1v1 vagy 1v2-es szituáció miatt.
-
FoLey-v
addikt
és azzal védekezett hogy ő magasabb div.-ben van nálam Akkor őt fel boostolták goldba,mert egy ostoba. Supportnak a dolga,hogy wardoljon bizonyos részeken vagy is a saját lanján(ősvények). Junglernek is kell wardolnia,de a saját területjén meg bizonyos részein pl. sárkány,baron.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
kenwood
veterán
válasz saelin #45347 üzenetére
Amig nem tudod rendesen kiteolni a monstereket,addig nem lesz eleg hpd gankelni.
Ha mar megy a jungle clear normalisan,van egy lassitos,gap closeres junglered,akinek brutalis a sebzese.
Az a gond vele,hogy az ultija nagyon trukkos,a te szinteden a legtobb csapattarsad nem fogja erteni.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
Durva,mert pont ma gondolkoztam azon,hogy miert csak a mid,adc meg ugy ahogy a top buildet masoljak le az lcs playerekrol a low solo q jatekosok?
Mig az lcsben 10 bol 9 jungleresnek zold itemet raknak,addig soloq ban meg a 10 bol 1 sincs meg.
inkabb ilyen 100 bol 3-4
Raadasul vagy tankot,vagy carryt epitenek,de olyat is baromi ritkan latok,hogy valaki iron solarit venne jungleben,mig ez alap pro szinten.En szemely szerint master yinek is zoldet veszek
Supportnal is hasonlo a szitu.
az elso itemet meg nagyreszt meg is veszik.
Szerencsere az is egyre ritkabb,hogy nem hoz a support sightstonet.
viszont meg ha ez a ketto meg is van,utana biztosan veget er a tudomany es jon az ap carry,vagy a full tank build."Nehogymar olyan cuccot vegyek ,ami a csapattarsakat is segiti,ok ugyis benak,majd en lecarryzem 20 farmmal a jatekot"
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
ugyanazt a statot adja egy lcs csapatnak a solari,mint a bronze hatosnak.
a kulonbseg az,hogy ok csapatjatekot jatszanak,a wood 8 player pedig meg van rola gyozodve,hogy kizarolag az o killjein mulik a vegeredmeny.supportok kozul is mindig az flameli az adct a legjobban,aki 0 darab wardot rak le,es minden skillshotnal beall full hpval a 10%-os csapattars moge.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
válasz kenwood #45359 üzenetére
Ezt de jól elmondtad. Elolvastam amit írtál, és rájöttem, hogy ez tényleg így van.
Én szinte mindig veszek wardot bárhol legyek. Lvl9-en trinket csere, minden recall-nál ha van pénzem és helyem akkor pink vásárlás. Még akkor is veszek pinket ha már egy lent van nekem. Van néha hogy 1 pink valahol van a bokorban, nálam meg még 2 db van. Reflexből nyomok rá, hogy vegyen és nem figyelek arra hogy van nálam. -
Imilenni
addikt
Ezt hogy hozta össze az MM??? O.o
Press "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
Okuljatok a hiábaimból!
NE re-roljatok skin-t! Eddig csak! 520-asakat kaptam belőle..pedig volt amiben két 1350-es volt
(Az összes 520-as már NEM megvehető skin. Mint a Noxus Poppy pl)[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
Na megkaptam életem legrosszabb meccsét
Mi négyen mentünk goldosok, silveresek vegyesen volt pár win, hál'istennek kevés loose, de az utolsó meccs eléggé rontotta mindenki kedvétNégyen voltunk, ők voltak ellenünk(ez már a következő meccsük de csak így tudtam lementeni mivel mikor a mi meccsünk közbe néztem a Lolskill-t nem gondoltam volna, hogy így lealáznak minket)
Végül is elmondták, hogy Smurfösök és a Kennen-t boostolják. (A Kennen nem volt csak átlagos player, ezek adták a "szájába" a killeket)
Ez a Renekton aki ellenünk volt "Johnafs":
De az igazi kemény dió az a Mundo volt. Ugye normálon összefut az ember Dia-tól kezdve Platig akármilyen divízióban lévő játékossal de én még nem láttam senkit se így játszani. Teljesen más szinten nyomta ez a két "pali".
Ami csodálatra méltó volt az a csapatmunkájuk. Hogy mindig ott voltak ahol kellett és együtt hárman . Sok bronz mondja, hogy neki Plat meg Dia Skillje van Na ezeknek volt skillük rendesen xD
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
hugi0
őstag
válasz Bowser #45369 üzenetére
A multkor irta valahol Vizicsacsi, hogy sokot eune smurfolni. Irt vagy 4-5 nicket.
Ha jol remlik ez a "Johnafs" is koztuk volt. (kamu)"kamu" szinonimái: valótlanság, füllentés, koholmány, blöff, hazugság, megtévesztés, lódítás, megvezetés, ferdítés, csúsztatás. [ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
kenwood
veterán
Graves top 2-6 ban van a 17. percben,ramegy egyedul a kek buffra,en elhozom last hitre (LeBlanc mid)
reakcio :
omg,you steal my blue.
report.
i go feed.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
saelin
veterán
-
FoLey-v
addikt
válasz saelin #45372 üzenetére
Tegnap újra elkezdtem Kha'zix junglerkedni(mecha skin miatt xD). És egyik csapattársunknak nem tetszett,hogy mindig belopom a killeket,mert bocs,hogy nagy dmg-m volt(15 kill nem is sok ),de hoztuk a meccset.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
senior tag
Sziasztok!
Veletek is szokott lenni olyan, hogy egymás után több, mint 5 meccset elveszítetek? Az utolsó 10 játékból 8-at veszítettem, mert állandóan valami fogyatékos csapatot kapok. Én sem vagyok profi, csak silver 2 vagyok (3 nappal ezelőtt silver 1 100 LP voltam, de mindjárt visszaesek s3-ba..). Supportolni szoktam, általában valami tank vagy utilty supporttal és mindent megteszek, hogy életben tartsam a csapattársaimat és mindig az objectivekre fókuszálok, de hiába... 5 játékot játszottam ma és mind az ötöt azért nem nyertük, mert az egyik csapattársam full retardált volt:
1. játék: a midlanerünknek 8 percnél már 3 halála volt, mert az enemy Lee Sin 3-szor gankelte, de egy rohadt wardot nem volt képes lerakni és tovább feedelt, a végén 14 halála volt és 0 killje.
2. játék: az első percben dc-t kapott az adc (vagy kilépett) és nem jött vissza.
3. játék: a toplaner last pick volt és Yasuo-t választotta Nasus ellen.. negyed óra alatt kb 10-szer meghalt, 30 percnél meg a 800 stackos Nasus kiírtotta az egész csapatunkat 1v5-ben... (Dodgeolnom kellett volna, jobban jártam volna a 30 perces büntivel.)
4. játék: a toplanerünk egy first time Vladimir volt Fervor masteryvel... azt hiszem ez mindent elárul.
5. játék: az enemy botlane Jinx + Blitz volt, ami nem is lett volna nagy gond.. ja de mégis, mert a mi adc-nk nem volt képes a minionok mögött farmolni, 4-szer meghalt úgy, hogy Blitz behúzta, majd Jinx aládobta a csapdát.. abból meg ugye szinte lehetetlen megmenteni. Aztán végül kilépett az adc..
Mit lehetne tenni? Van valami trükk, hogy ne agyhalott csapatot kapjak? Komolyan mondom Bronzeban normálisabb emberek játszanak, mint Silverben..
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz Ron Swanson #45374 üzenetére
Premade-zél,vigyél magaddal jól játszó csapatársakat,mást nem tudok mondani,ja igen akkor ne supportolj,hanem menjél más lanere is.
5.-re én is ezt mondtam a társamnak,hogy minionok mögött farmoljon,volt olyan,hogy blitz behúzta,mert kiment egy kis időre minionok mögül és elkapta. Nagy nehezen megmentettem braummal.
-
Kasya
nagyúr
Teljesen normalis. Van, hogy huzamban 5-ot bukok, majd ugyanyennyit nyerek. Van, hogy AFK, rossz csapatosszeallitas, vagy az en benazasom a fo ok. Ezt el kell fogadni
Amugy igaz az a mondas, hogy csak rajtad mulik. En Sona supporttal jottem fel silver-bol platinumba. Ezzel az egy karival is lehet csodakat tenni, ha jo a csapatmunka (de legalabbis az ADC kozos pont megvan).
-
kenwood
veterán
nekem volt 5-15-os vesszofutasom.
egyebkent a silver teteje nehez.
ha feljutsz goldba, a iv-v konnyebb lesz,mint az s1-et abszolvalni.[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
Persze, teljesen indokolatlan losing streakjei vannak az embernek. Velem is rengetegszer előfordult, ez tök normális
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
micafighter
nagyúr
Tank / utility support nem túl jó low elora. Ezek a csaptod támogatásával segítik elő a győzelmet, de ha amúgy a csapatodból valamelyik carry nem tud játszani akkor nem lesz sebzés a csapatba. Ajánlom a top/mid/jungle közül találd meg azt a kettőt amivel a legtöbbet tudsz tenni a csapatod győzelméért, vagy ha mindenképp supportolni akarsz akkor carry supportot játsz pl zyra.
Amúgy akármilyen jól játszol akármilyen szerepben, loosing streakek be fognak csúszni.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Én meg most buktam 4 normal win után,top,mid-et szépen be gankeltem 6-7 perc alatt,sőt lee jungelt is megettem,mondom megyek botra is gankelni,mert sírt a caitlyn. Jeleztem,hogy megyek gankelni készüljön. Jó megyek rájuk ugrok,mert nem sok hp-jük maradt erre a caitlyn mit csinált? Visszament recall-ni engem meg szépen leöltek,írom neki,hogy ami a búbánatért nem jöttél segíteni a válasza: i go b u dead. 3/12/8-as statjával neki nem tetszik valami. Persze miatta is ment el a meccs,mert még solo hero-t is játszott. Kajak ilyen lehetőséget én szalasztottam el adc létemre 1-2 killért.
[ Szerkesztve ]
-
ChromeX
addikt
válasz ClydeBeka2 #45287 üzenetére
Hat én mostanában egyre kevesebbet jatszom. Season 2 óta nyomom már tehát elég régóta, hogy tudjam mihez hasonlítani a dolgokat. Most elértem egy olyan pontra amikor platban képtelen vagyok feljebb kerülni olyan szintre ahol korábban már voltam előző seasonben. A játék olyan irányban változott (champek, itemek, a map objectivek) hogy az én játékélményemre negativan hat (lehet h csak benabb vagyok mint régen, de nemhiszem) nem érzem már azt a régi késztetést hogy a kovetkezo meccs jobb lesz menjek tovább.
A másik, hogy szerintem a játékosok is megváltoztak sokan abbahagyták stb. és valószinuleg ez az uj dynamic q, azt eredményezi, hogy a Plat szint egy hulladék. (eskuszom a haverom silveres accjan jobb jatékokat toltam, nem függ össze azzal hogy nyertem v vesztettem.)
Sajnalom, hogy eljutottam erre a pontra rengeteget jatszottam de kezdem ugy érezni hogy elfogy a lelkesedésem már végleg. Sokat is költöttem RP-re is de mar azt se veszek mert minek.(mostanaban a skinek se annyira tetszenek)
Az a baj, hogy mar szerintem nem tud olyan iranyban valtozni a jatek, hogy ujra annyira élvezzem mint régen. Egyre több player jut majd erre a véleményre szerintem és akkor fog elkezdeni haldoklani a jatek. (közvetítéseket se nézik mar annyian mint régebben)
Elég sok rosz dontést hoztak a fejlesztők (a sok jó mellett persze) ami engem ide elvezetett.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz ChromeX #45381 üzenetére
Pontosan ugyanez a helyzet nálam is, március 14-i meccs még benne van a history-mban. Nem nagyon nézem, nem játszom, nem veszek RP-t, a pro scene-t még úgy-ahogy követem redditen, de már ez sem érdekel úgy, mint rég. Szintén season 2-ban kezdtem, szintén plat közepén voltam, mikor abbahagytam a rendes játékot, és szintén elfogyott a motivációm. Van egy smurföm kb. silver MMR-en, de az sem mozgat igazán.
Már a tálcáról is levettem az ikont, mivel csak foglalta a helyet (ment a helyére az Overwatch). Ezt amúgy nagyon sok régi játékostól hallom, hogy most lett elege / unta meg a játékot. Lehet, hogy szimpla kiégés, de azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a sorozatos rossz változtatások vitték el a dolgokat ebbe az irányba
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
wownal ugyanezt mondtak sokan.
2008-ban valaki kimondta,hogy haldoklik a wow.
szalloige lett belole,de az elso olyan kiegeszito,ami a launch utan nem sokkal megbukott ,a 2014-novemberi WoD volt.
Valszeg a nyar vegen megjeleno legion lesz az elso kieg,aminel egy percre se erik el a 10 millio elofizetot,de meg mindig 6-8 millios csucsra szamitok.
csinaltak is egy vicces fotot errol :
[link][ Szerkesztve ]
-
marked one94
őstag
válasz Kanczy #45382 üzenetére
Csak megerősíteni tudom. Én is sokkal kevesebbet játszok már. Ha játszok is haverokkal aram vagy kis accon segítek nekik de azokat a meccseket se veszem komolyan meg is látszik hogy nem jutunk feljebb, de én is sokkal bénább lettem. Fél éve hajnalig nyomtam és akkor is azért hagytam abba mert reggel munka vagy valami volt. Most lenyomok 1-2 meccset és mennék már mást csinálni. Ládás dolog se vonz annyira hogy nyomjam ez a új sárkányos téma csak kiakaszt mert ellenfél mindig a op sárkányokat viszi el Ha mi szerzünk 2-3 sárkányt az mindig a full béna fajtából..
You'll Never Walk Alone
-
Sordoran
addikt
Mindig vannak újak, én és haverom 1 hónapja kezdtük nagyjából, és eddig élvezzük. Persze még nem vagyunk lvl30, és csak vak draft módban toljuk, szóval nehéz megmondani jók is vagyunk-e, de játéknál ez másodlagos, főleg hogy nem ranked. Amíg élvezzük a játékot addig jó. Haveromnak kicsit nehezebb megtalálni helyét, de most supporttal fellelkesült, így gondoltam szerzek mellé pár hőst amikkel mehetek.
Soraka-t próbálta eddig, de most be akarja szerezni Braum-ot is, ezek mellé mik ajánlottak?
Nekem ami van és szeretem az Lux és Ahri főleg, de nem túl bot-osak (bár vak draftnál nem hiszem, hogy sokat számít). Van még Ashe is, ezeken kívül mik jók adott supportok mellé?
(Lucian és Ezreal nem tetszik, MF most van saját boltban 70%-al nekem Candy Cane skinnel, ő még elmegy viszonylag, valamint esetleg Caitlyn lehetne?)Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
-
kenwood
veterán
válasz Sordoran #45385 üzenetére
Kezdoknel nem szamit.
Kesobb mar neked fog ugrani az egesz csapat,ha lemesz a support melle egy ability poweres hossel.
Az a szerencse,hogy nagyjabol a szintednek megfelelo csapatot,ellenfeleket kapsz,addigra mar te is erteni fogod,miert nem szabad,mire elkezdenek osztani miatta.Van egy kezdo pajtim,en fertoztem meg.
Neki van ashe botra,trynda topra,master yi es warwick junglebe.Midet es supportot nem jatszik,ezert ha mind 3 rolet belockoljak elotte,o akkoris ebbol a negy hosbol fog valasztani.
Max lesz master yi "support",es farmol o is az adc mellett.
Probaltam elmagyarazni neki,hogy ez miert gaz,de nem erdekli ot.
Amikor belekezdek , szandekosan felhoz egy teljesen mas temat,mintegy jelezve,hogy ebbe en nem szolhatok bele[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz marked one94 #45388 üzenetére
De mire elkezd rankedezni addigra már belejön és egy egész jó adc-vel fogja tudni hozni a meccseket.
Bár nekem is sokáig tartott kalistával egy kicsit is jól tudnom játszani.[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
-
Sordoran
addikt
Köszönöm a tippeket mindenkinek! Akkor maradok ezeknél, és majd később ha tartósan bejön neki a support vonal beszerzem Caitlyn-t. Jelenleg Kindred-re gyűjtök, mert amúgy nekem a mid és jungle jön be (utóbbira csak Shyvana-m van eddig), drága hőst a kedvéért nem rohanok venni most.
(az meg mellékes, hogy 2 kommentem között a VGA-m bedobta unalmast, és most az integrált Ati HD3200-al tolom, amivel még kijön a 30 fps alacsony felbontáson MI ellen, de pvp-n, tömegbunyóban lehet kevés lesz )Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
hugi0
őstag
válasz olloczky #45393 üzenetére
En jobb valasztasnak tartom az 5670 helyett a 4870-est.
Itt tobb is van, a valasztasi lehetoseg adott.
- igaz hogy nincs benne DX11 de 2x erosebb, es hasonlo az ara.
A 3870-est mar csak akkor ajanlanam ha AGP be kell valami.Edesanyam gepebe 4850-es van. Keresztfiam azon nyomja, 60FPS ala ritkan esik (i5-750)
Ha erdekel konkret FPS ertek megnezhetem."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Sordoran
addikt
Köszönöm tippeket, bár lehet ezek kicsit erősek. Ati HD3850 volt gépben, és ennél erősebbet szerintem ki se hajtana a gép:
Alaplap: Gigabyte GA-MA78G-DS3H
CPU: Amd Athlon 64 X2 4800+ (2.5 GHz)
RAM: 4x 1GB DDR2 800 MHzInkább Nyíregyháza, esetleg Debrecen lenne jó. Ati 3850, vagy esetleg 4830 talán amivel elboldogul szerintem, vagy nvidia vonalon 8800 GT talán. De legjobb az lenne, ha szét tudnám szedni, és kitakarítani a hűtés alatt, hátha annyi a baj csak, 8 éves vga végül is.
ui.: Amúgy persze tervben van csere, de hirtelen nem tudok össze szedni rá pénzt. Bár lehet egy vga nélküli konfigot össze kéne dobni, és vagy Intel IGP-vel, vagy egy AMD-s apu megtenné, és később veszek majd vga-t, de ez már off topik.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
kenwood
veterán
válasz Sordoran #45395 üzenetére
Takaritas nem hiszem, hogy megoldas lenne.
Ha kiszarad a paszta,es gyengul a hutes,akkor terheles alatt lehetnek kephibak,gepleallas.
Ha mar a windows se tolt be,akkor szinte semmi esely ra,hogy egy ujrapasztazas segit.[ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Amikor reggel felmentem megnézni az e-mailjeimet..
Gondolom ez akkor csak a kliens frissítésekre szóló tesztelés..nem olyan mint a PBE[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz Imilenni #45398 üzenetére
Én nem merném bevállalni. Ki tudja mikor crashel vagy jön elő valami bug játék közben... Vagy ezzel a klienssel csak a teszt szerverhez lehet csatlakozni? Ez a kérdés nem feltétlen hozzád szól, mert látom te sem nagyon vagy képben.
Szerk. - más téma:
Egy kis érdekesség.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Imilenni
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest