- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jUUh
addikt
Most komolyan, honnan szedjek én 500 kék esszenciát amikor kulcsot alig dob, ha dob is, nem champ shardot... Amióta bentvan a játékban a hextech craft, 195 kékem van...
Samsung Galaxy S23+
-
Methionyl
senior tag
Tokent betudod váltani champ shard-ra..szóval ki lehet farmolni anélkül is, hogy kulcs + ládázz. Csak token kell, ami ingyen van, csak S- vagy annál jobbat érj el egy lvl5 ös vagy lvl6os champ-el
[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
saelin
veterán
Meglett a 10 besorolóm. 4 winem lett és silver IV. Ez nem tudom mennyire jó.
(#45056) yabba
6 játék után azt kell mondjam, hogy csak egy valamit sajnálok lulu-ban... mégpedig azt, hogy a pajzsa nagyon gyenge. Emiatt inkább a W-jét fejlesztem, mert az legalább 1.x másodpercig kivonja a célpontot a forgalomból. A pajzs még életet nem mentett![ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
CraBByzzz
aktív tag
Na ez a veigar nem rossz 1550 stack másodjára vele. Elég op one-shot gép.
Más: Valaki nem tud chatszobákat ahol lehet keresni embereket az ip weekendre? Vagy ha valaki akar jönni már 2en vagyunk (én s3, haverom b2). Infiniti néven kereshettek EUNE-n.
-
saelin
veterán
Úristen ma mit ajánlott fel a youtube!
Már vagy 10 perce ezeken röhögök!
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
huzsihun
újonc
Nyerj mystery skint! Kattints a részletekért!
-
saelin
veterán
Most kipróbáltam ezt az URF nevű játékmódot... szvsz xar.
-
olloczky
senior tag
Gyerekek .. yorickra függtem most rá.. earlyben kicsit gyengécske, de midre annyira op lesz, hogy nem igaz.. sokszor olvastam már a viccet, hogy "Yorick walks into a bar.. there is no counter.." és tényleg igaz
[ Szerkesztve ]
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
saelin
veterán
válasz olloczky #45070 üzenetére
Azt trollkodja, hogy azt hiszi hogy új champ, és érdeklődik az erőssége után. Gondolom.
ON:
Ecsém, de béna vagyok Gnar-al... Eddig az összes meccset vele elvesztettem. Nem az hogy sokat haltam vele, hanem hogy egyszerűen nem tudtam ölni vele semmit, vagy csak nagyon ritkán. Nálam bekerült a nehéz karakterek közé, mint amilyen leblance is.[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
-
Kanczy
Topikgazda
válasz saelin #45071 üzenetére
Gnarral nem kell ölni lanen, nem arra van a champ. Ganknél elég erős, ott meg lehet oldani, de 1v1-ben inkább csak letolod az ellent a laneről, aztán teamfight-ban lesz nagyon durva CC gép
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
saelin
veterán
válasz Kanczy #45073 üzenetére
Megpróbálok vele teljesen másképp játszani, mint ahogy szoktam a többi hőssel. Csak védekezés és néha poke az enemybe. Szóval vissza kell magam fogni, ami nem lesz egyszerű.
Most egy mundo-t fogtam ki topra és nála még az sem működik, hogy kicsit megszeded és elmegy, mert nincs hpja. Teemo-t is kaptam már ki toppon, ami talán a legrosszabb, mert sokkal távolabbról tud támadni mint Gnar. Megpróbálok vele full defenzíven játszani és csak dobálni az ellent, csak elég nehéz így vele... ugye farmold a miniont, tartsd távol a hőst a toronytól, próbálj a lehető legtovább a lanen maradni, figyeld a ganket. Lehet a top nem nekem való, mert ennél még a jungler szerepe is könnyebb. Persze azért próbálkozom tovább, mert anno Fiorát is volt egy hét mire megtanultam használni. Kellett hozzá egy tonna vesztes meccs és addigra annyit hibáztam, hogy már nem volt mit elkövetnem vele.
Pl a kezdetekben gnar E-jével véletlen bepattantam a torony alá... Csak fogtam a fejem, hogy hogy lehetek ilyen bolond!
Jungleresnek végül Shyvanát fogtam be, mert valami vicc vele a szörnyek kipucolása. Evelynnel és Kindreddel állandóan azon kell aggódnom, hogy vajom nem halok-e meg camp takarítás közben (olyan gyorsan szedik a hp-m a szörnyek), míg a sárkánycsajjal egy W és Q spam az egész. Egy-egy camp között pedig elnyomok egy potiont és kb már is visszajön a vesztett hp. Lvl 3-4-en már tudok gankelni, lvl 6-on pedig egyedül viszi a sárkányt. Átalakulva pedig nem nagy veszély beugrani 2-3 ellenség közé sem. Kicsit meg is lepett hogy ilyen jól megy vele, mert nehezebb hősnek gondoltam az átalakulása miatt. Na, ő egy pozitív csalódás!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
saelin
veterán
Twisted Fate teleportálás közben sebezhetetlen?
-
saelin
veterán
válasz Imilenni #45080 üzenetére
Az érdekes... Most tolok egy meccset és twisted teleportált pirosan. Sem sebezni, sem megszakítani nem tudtam és kb olyan gyors volt, mint egy baron utáni tp.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Ha valaki nem látja akkor annyi az egész, hogy Quinn elindul full builden, olyan itemekkel amik adnak mozgási sebességet+bázisvédő cucc+quinn ulti és közbe adják rá a buffot és néha eléri a 3000-es mozgásit egyszer még a 4000-et is. De mikor először elindul Ott a Tf rádob egy piros kártyát de Quinn mivel gyorsabb így lehagyja és még pár piros kártyát dob rá amiket szintén lehagy és a végén a baronnal megáll és betalál mind. [ Szerkesztve ]
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez jó build Rengonak?
CD-s cipő, Infinity, Statik, Youmo és Ravenous Hydra.
Utolsónak nem tudom mit kéne, végülis GA-t ne nagyon vegyek ha nem kapok fókuszt nem? Inkább a burstra kéne rámenni vagy valami off tankos item?
Megköszönném a segítségetPress "F" to pay respects.
-
kenwood
veterán
válasz Evil Snowman #45085 üzenetére
Zsozsenak vannak jo dumai,csak unalmas, hogy minden masodik poenja a melegekrol szol.
Kicsit latens az ember sztemMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
olloczky
senior tag
Ez a Yorick tényleg bejött..máris silver 3ban vagyok irány gold
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
Yodamest
veterán
válasz olloczky #45088 üzenetére
Jött ellenem tegnap egy Yorick, csak nem te voltál az?
Valóban nagyon erős, ezt az is jól mutatja, hogy Malza topoztam és nem bírtam nyerni ellene. Tök jól tartotta magát, rám igazából nem volt túl veszélyes, 1 gank alkalmával megtudott ölni aztán vettem itemeket és én is visszaöltem ultival. Más ellen simán betolom az ösvényt és torony alatt kell farmolnia, de ő valahogy jól bírta a törődést, tök egyenlő lane volt. Többi lanet közben szépen megnyertük így feladták, mi végig csak a saját csatánkat vívtuk
-
huzsihun
újonc
-
kenwood
veterán
válasz huzsihun #45092 üzenetére
Ha szeretnel a kozosseg tagja lenni,akkor ird le,hogy mit,es miert linkelsz.
Ha csak reklamozni szeretned a sajat,vagy barataid oldalat,es csupan linkekbol fog allni a forumos aktivitasod ...
... az ugy nem igazan lesz jo, sztem.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Imilenni
addikt
válasz kenwood #45093 üzenetére
Egy kis segítség azoknak, akinek nehezebben megy early-ben a jungel.
Ne értsd félre, csak azért a tiédre válaszolok hogy ő is lássa kb így kellene linkelnie. SZVSZ
Press "F" to pay respects.
-
feedme
tag
Én nem tudtam, de leírom, hátha más se. Ha három skin töredéket beforgatsz, kaphatsz olyan skint, amihez nincs meg a hős. De ha megvetted a hőst, ingyen kiválthatod.
-
micafighter
nagyúr
válasz feedme #45095 üzenetére
Igen sajnos ilyen, irtam már ide amikor én is igy jártam.
(#45096) Solad pedig ez valóban fontos. Nyilván nem arra kell gondolni hogy a minimapon lásd meg a hösét, és ügyes vagy ha felismered a karakterének a képét, hanem ha pl ki tudod találni hol fog gankelni, counter gankelni tudsz ami megfelelően kivitelezve könnyen kettő killt jelenthet a csapatodnak.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #45098 üzenetére
Hát igen de ez szerintem nem segítség, hanem alap dolog.
Én csak a kiemelt szöveget olvastam el a felsorolást már nem.
Nem mondom, hogy rossz az oldal de néha tud hülyeségeket írni. -
Solad
addikt
válasz micafighter #45098 üzenetére
Nem a mondat informaciotartalmaval van bajom. Tizenevesen nem adtam volna ki a kezem alol ilyen ganaj munkat. Dszunglerese? Konyorgom...
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest