Új hozzászólás Aktív témák

• JLHFans

tag

válasz Evil Snowman #32786 üzenetére

Én nem csak hamar veszek sightstonet, hanem addig is veszek azert 2-3 wardot is, mert a ward egesz egyszeruen KELL, ha pusholtatok akkor meg inkabb kellene szerintem, egy jo jungler ezt kegyetlenul kihasznalja, double kill annyiszor ahanyszor csak jon. Roszabb esetben az enemy adc jenek.

Az én rossz szokásom az Leonával hogy bele vagyok szerelmesedve az E mint engage képességébe, és sokszor akkor is használom, mikor nem kellene, igy aztán bele lehet rángatni a csapatot franco 3 vs 4 stb szituációkba amiket nem szoktak szeretni :)

Közben meglett a promo, s vele a bronze 2. Mondjuk nem akárhogy, első meccsen jött a promokon oly gyakori retardált, ezt nem lehetett elbirni, viszont a másodikat kellemes meglepire a csapat lecarryzte, pedig olyan bunszar voltam hogy szégyelltem magam, minden ultit kb mellélőttem az E im nem találtak, mikor igen, abba nem volt köszönet, tipikus meccs amikor semmi se sikerül. A harmadikon viszont már előre röhögtem, mert enemy Fiora topot és Master Yi junglet tolt, és utolso pickként megkapták rá Rammus bácsit és a rushed thornmailt:)

Új hozzászólás Aktív témák