- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Amúgy ti láttatok mostanában morde-t? Régebben minden 2. meccsen volt, most meg már free héten se látni. Pedig én mentem vele tegnap, nem olyan rossz.
-
sasa311
veterán
válasz BoneDragon #14356 üzenetére
Mert nem is olyan jó.
Semmi CC, semmi escape, semmi sustain (sőt, még eszi is a saját HPját early game).
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
BoneDragon
veterán
Ha ez world championship NA csapatok miért nincsenek? Csak brazilokat látok. Viszont eddig a ferde szeműek eléggé aláznak.
-
-
n a x v i L
aktív tag
Mi ez a 2 Shen duma? Régebben is láttam, de akkor sem értettem.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz n a x v i L #14365 üzenetére
Az egyik koreai versenyen (talán OGN) a best of 5 meccsen, ha 2-2 az állás, a döntőt blind pickben játszák. Mindkét csapatban volt Shen, és a streamet nézők nem értették, hogy ez miképp lehetséges, úgyhogy a chatet elárasztották a "Two Shens, WTF" és hasonló üzenetek.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
1NST1G8R
senior tag
válasz kexksz #14364 üzenetére
Szoval azt mondod ha jol ertelmezem, hogy ha AP heavy team van akkor Taric nem jo pick...oke, de miert is? Amugy szerintem overall Taric > Lulu (nem countert illetoen, hanem ugy amblokk), bar mondom ezt ugy hogy meg nem jatszottam Lulut, szoval a tevedes jogat fenntartom, de Taric skillsetje a leghasznosabb velemenyem szerint teamfightban, viszont ha a laning phase-t nezzuk lehet Lulu a nyero, ezzel nem vitatkozom.
A masikkal meg amit irtal az a baj hogy kb semmi ertelme, Lulu top pick meg egy csomo mas is, wtf? Lulut is ugyanugy lehet counterelni mint az osszes tobbi supportot, az a guide lenyege. En pl. igyekszem ugy pickelni hogy countereljem az ellen supportjat, vagy ha ADC-t visznek elobb akkor olyan supportot valasztok ami az ellen ADC-jevel lenne nagyon eros (kvazi belopom az idealis supportjat), es az eddigi tapasztalatok alapjan tobbnyire be is valik ez a taktika.
Fortune doesn't favor fools.
-
LLaci89
tag
válasz 1NST1G8R #14367 üzenetére
Én pedig ha tehetem pickelem taricot, mert csak vele tudok normálisan supportolni . Ilyen szinten többet számít hogy mennyire tudsz jól játszani azzal akit pickelsz mint bármi más. Tariccal például nincs már olyan ellenfél aki ellen ne tudnék eredményes lenni.
Taric azért nem előnyös AP heavy team ellen, mert akkor nem sokat ér a nagy armorod
-
Kanczy
Topikgazda
válasz 1NST1G8R #14367 üzenetére
A fél Taric karakter az, hogy Shatter-rel nagyon sok armort ad aurában, ami egy AP heavy team ellen nem fog sokat számítani. Lulu > Taric amúgy, egyszerűen sokkal erősebb a kitje lategamere, pont early laningben lehet jobb a kristályhomo. A "Lulu top pick"-et pedig félreértelmezted... azt mondta kexksz, hogy Lulu bármelyik adc mellé az egyik legjobb választás.
Amúgy pedig csak nagyon kevés esetben kell a supportot counterelni. Általában a szinergia és az adc ellen pickelsz
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kanczy
Topikgazda
válasz n a x v i L #14371 üzenetére
Akkor már miért nem TPA vs GG?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz Kanczy #14369 üzenetére
En is ugy ertelmeztem hogy Lulu a legjobb valasztas barmelyik ADC melle, a "meg egy csomo mas is" verte ki a biztositekot, kezdem kicsit ugy erezni mintha Nostradamussal tarsalognek, mond valamit aztan hamozzam ki belole vajon mit ertett alatta...
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Fnatic mind a 4x kikapott.
-
hugi0
őstag
Most hol neztek mecseket ?
URL pls.
Koszonom !
En itt probalkozom de most off.
Es hogy En menyire utalom ezt a:
"Mindenapi kenyerunket add meg nekunk ma: PATCH."[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
1NST1G8R
senior tag
válasz kexksz #14377 üzenetére
Na igy mar ertheto, ezt nem tudtam egyebkent, koszi a felhomalyositast.
Annyit hadd tegyek hozza hogy en is inkabb vinnem Sona-t, de sokszor azert tartom jobb valasztasnak Taricot mert sok bukom volt amiatt hogy Sonaval allandoan kifocusoltak teamfightban, viszont ha Taricot viszem erdekes modon szinte sosem tamadnak, halalos nyugaloman kolbaszolhatok az enemy champek kozt teamfightban, valahogy sosem tamadnak be csak ha mar kb. egyedul vagyok. De lehet ez is a low elo "elonye".
-
1NST1G8R
senior tag
válasz kexksz #14379 üzenetére
Azert csak szamit az is valamit hogy tanky champion, nemde?
Amugy nekem Sona a legkonnyebb, vele meg celozni sem kell (Tariccal azert neha nehez rapakolni a healt a csapattarsakra mikor fel-ala, meg minionok kozott cikaznak, volt mar nemegyszer hogy miniont gyogyitottam veletlenul ) csak az ultijara kell odafigyelni, de arra nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Láttátok a Karma visual update-et ? Egész csinos lett/lesz.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Új Nidalee, Rene, Draven skinAz a karma nagyon sexuális, tetszik.
-
Malanrion
tag
válasz BoneDragon #14386 üzenetére
ez a draven nagyon gagyi szerintem, a renekton erőltetett, karma jó, nidalee is elmegy, lassan minden karakterhez lesznek azonos nevű skinek?. pl: pentakill csoport, most a scorched, headhunter??
-
mandin
senior tag
válasz BoneDragon #14389 üzenetére
Én szerintem fél éve nem láttam
-
Malanrion
tag
-
Kanczy
Topikgazda
Nekem nagyon bejön a Nid és a Renekton skin, a Draven viszont komolyan gyengébb, mint az anno random játékos által kidolgozott Firedancer Draven. Elise és Singed nerfnek örülök, a Taricnak már nem annyira... bár lehet, hogy itt volt az ideje
-
n a x v i L
aktív tag
válasz Malanrion #14393 üzenetére
Épp tegnap volt redditen arról egy poszt, hogy Rumblet két éve adták ki és még egy skint sem kapott. Pedig szerintem nem rossz hős és simán megérdemelne egy skint. A win rateje sem 40% körül van.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz n a x v i L #14395 üzenetére
Volt már pár érdekes Riot döntés skin-ügyileg...
-
Pantal
senior tag
válasz n a x v i L #14395 üzenetére
Most valamit félreértek? Rumblenek van skinje. Vagy mire gondolsz?
-
FuRiONight
őstag
Ti be tudtok lépni? Én már vagy 3 órája nem tudok belépni, login-nál megakadok..
Csak mert online irt a szerverekre, és sehol nem láttam volna, h maintenance vagy valami lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest