Új hozzászólás Aktív témák
-
Elbandi33
csendes tag
Szevasztok!
Rég jártam itt...
A problémám az, hogy a kép fekete-fehér.
Windows7-t használok(32 bites ), PVR2 van fent hozzá. Videóról küldök rá képet az rf kimenetről. A kép a tv színes.
Mi lehet a probléma?
Segítségeteket előre is köszönöm.elbandi
-
Elbandi33
csendes tag
Szevasz!
Köszönöm a választ, de azon van.
A beállítások között eleve azon volt( ja és nem is enged változtatni).
Amúgy ez volt az első amit megnéztem.
Azt hallotam még, hogy lehet az országot kell átállítani Magyarról Németre, mert állítólag valamit elcsesztek a Magyar konfigurálásnál. Lehet ez nem jó, tegnap nem volt időm kipróbálni, majd ma.Elbandi
-
Elbandi33
csendes tag
válasz #65675776 #5909 üzenetére
Szevasztok!
Egy régi filmet szeretnék bedigitalizálni.(igen, nincs fent a neten, legalábbis én nem találtam meg).
Igen tudom a tv-n jobb a kép csak még a tv-m nem tud dvd-re kiírni.
ez egy 6 fejes panasonic videó, talán pal-t ad.
Halvány lila fingom sincs, hogy miért nem színes a kép.Elbandi
U.i: Más bemenetre nem tudom kötni, mert a videón csak rf és scart kimenet van, megy egy sztereó hang kimenet.
-
Elbandi33
csendes tag
Leadtek winfast tv2000xp expert a tuner típusa
-
Elbandi33
csendes tag
válasz #65675776 #5913 üzenetére
Szevasz!
Xp alatt tökéletesen működött az eszköz.
Én voltam itt elbandi31, csak elveszett a jelszavam, az az email cím amit megadtam jelszópótlásra, azt meg megszüntettem.-> így újra regisztráltam.
Nekem sisterget a hang, ha még emlékszel a sok probléma között.
Tehát ez így már működött.elbandi
-
Elbandi33
csendes tag
nincs valakinek cvbs-hez egy felesleges darab, sajna az enyémhez nem kaptam meg, mert használtan vettem.
de azért, azt nem értem, hogy rf- ről miért ff a kép, színes kéne azért lennie. -
Elbandi33
csendes tag
nem, secam rendszerű, de a set top box képe is fekete-fehér.
secamot azért le tud kezelni, nem? -
Elbandi33
csendes tag
Szevasztok!
VAN SZÍN!
Adaptív kereséssel megtalálta rendesen színesen és hanggal.
DE! A felvételnek nincs hangja. Tele a ....!
Hiába állítgatom a felvevő eszközt bármire(SB audigy 2 ZS plat. a hangkártya) egy mukkot sem vesz fel.
Már 2 napja ezekkel szívok, megoldok valamit, jön valami újjabb probléma, sosem jön össze.
nem panaszkodok, csak dühöngök.
biztos, hogy valami a win7 és a hangkártya illesztéséből adódik, szerintem.
Kösz mindenkinek az eddigi segítséget.elbandi
ui: ha van valakinek ötlete, szívesen veszem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest