Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csorbi

    addikt

    válasz bzoley #4300 üzenetére

    Megnéztem 11-es Windows Media Playerrel (ekkor látszódott a tálcán az ffdshow ikonja), illetve Power DVD 8-assal is (ekkor nem látszott, de gyanítom hogy talán ilyenkor a saját MPEG2 dekódert használja a PDVD), mindkettőnél ugyanaz a helyzet.

    Viszont hirtelen ötlettől vezérelve, megnyitottam JetAudio-val is egy ilyen felvételt, és ott nem volt ilyen a kép :Y Hol lehet nagyon elszúrva valami?

    A 2.0.3.19-es PVR2 van fent, Vista 32 bit Business, és tegnap este pl felvettem a Dr. House-t, és ma WMP-ben visszanézéskor a kép néha ugrott egyet (kb 10 mp-et előre), PDVD-vel viszont ez nem következett be, ellenben ott ahol ugrania kellett volna, képhibák voltak, főleg sárga-zöld rácsos képek villantak fel. Sose láttam ilyet előtte. A gép felvételkor nyugalmi állapotban volt, processzorhasználat magonként 10-12% körül mozgott Everest szerint. HDD használat sem volt.

    Mi lehet a gond? :F

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!