Hirdetés

Aktív témák

  • aramis00

    tag

    Hátha hasznos infó valakinek: a piros boltban 199k a Philips 46PFL5605 (csereakcióban). Azért írom be, mert kikérném az tapasztaltabbak véleményét.
    Hiába követem a fórumot egy jó ideje, még mindig nem tudtam eldönteni melyik legyen a kiválsztott.
    Biztos cél: minél nagyobb legyen. (4m-ről nézzük, ezért még nagyobb is jó lenne, de van egy lélektani határ, amit 250k FT-nál húztam meg!) Amire használnám: SDTV-DVD: kevés, mese gyerkőcöknek, 720p sok: apának-anyának. PC: nem jellemző

    A 2 esélyesem: a sokak által ajánlott 46C650, és most ez. A Sony 46EX710 volt még jelölt, de az még drágább, és nem érzem (annyival) jobbnak.
    Ami a Philips mellett szól most erősen, az az ára, mivel így a Samu így legalább 30-35kval hosszabb. Képminőségben van-e ennyivel jobb a C650?

    Láttam élőben mindkettőt. Sajnos nem egymás mellett, de azért így is érzek különbséget a Samu javára. Viszont nem tudom, hogy vannak beállítva. Ha egyik sincs kalibrálva, ami valószínű, akkor az a baj, olvastam tesztekben, hogy bár a Philips egész jól beállítható, de a gyári beállítás elég rossz (hozzáértők szerint nagyon rossz), viszont a Samu gyári beállításai is egész jók, és lehet ebből adódik a különbség.

    Media lejátszó rész, internet, DLNA stb. nem nagyon érdekel, vagy egy WD TV Live-om, mert a régi LCD-ben sem volt semmi extra. 100Hz kell.
    Plazma vonalat elvetettem.

    Namostmitévőlegyek?

    Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét.

Aktív témák