Hirdetés

Aktív témák

  • Zola007

    veterán

    Elkezdtem olvasgatni, bár tudtam hogy rossz vége lesz. 600 hozzászólás megtette a hatását, az igények, árak és méretek nőnek, csak ki fogja mindezt kifizetni :DDD

    1, Olvasgattam, hogy 40 col alatt a Samu nem saját panelokat használ, illetve nem lehet pontosan tudni, hogy mi is került az adott darabba. Ez kezdő LCD tv tulaj számára jelent-e észrevehető minőségkülönbséget?

    2, Egyelőre az ára és a kiforrottabb volta miatt inkább a sima LCD felé hajlok. Talán jobb és nagyobb TV-t tudnék venni ugyanabban az árfekvésben mint a belép LED-esek. Ahogy néztem, 120-130 körül már kapnék korrekt hagyományos LCD-t, led világításúból viszont csak valami alap vagy butított típust. Jó irányban gondolkodom-e?

    tehát a módosított igények:
    A legeslegeslegfontosabb: minél jobb kép, egyenletes bevilágítás és fekete. Szívesen engedek más téren a képminőség érdekében.
    - 37-42" méret
    - USB és lehetőleg jó médialejátszási képességek, főleg az újabb kódolású mkv-k
    - 2-3 hdmi csatlakozó (3 jobb lenne)
    - fekete szín, minél kevesebb csicsával és határozott élekkel
    - fullHD úgy nézem itt már általános
    - 130e ft alatt vagy körül
    - minél hosszabb garancia

    nemfontos:
    - fogyasztás (max napi 3-4 órát menne)
    - 3D nem kell
    - wifi, böngésző nélkül is kibírom valahogy

    a TV-t ~2, max 2,5 méterről néznénk.~nagyjából szemmagasságban. Jelenleg analóg kábeles adás jön, tehát jó lenne, ha a beépített tuner korrekt minőségben hozná. Úgy tudom, ebben a Panasonic jeleskedik. Ezen kívül főleg 720p és 1080p HD filmeket néznénk rajta vagy a saját szoftverével, esetleg laptopról hajtva.

    Amit néztem eddig: LG 42lk530

    köszi ismét

    [ Szerkesztve ]

    Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Aktív témák