Hirdetés

Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz gameresboy #13595 üzenetére

    Általánosságban kijelenthető, hogy amit írtál nem igaz. Vagy akitől idéztél, nem volt elég alapos. Lehet, hogy egy 32-esnél, vagy az általad keresett 26-osnál nem számít, de egy nagyobb méretnél, ha nem extrém távolságból nézed, akkor azért észrevehető a különbség.

    Egyébként többször leírták itt már azt is, hogy a FullHD kijelző nem csak nagyobb felbontást, hanem modernebb és újabb technológiát is takar, így összességében szebb lesz a képe, mint a valamelyik gyártó által a raktárából, vagy a panelgyártótól összekapart HD Ready kijelzőé. Ilyet egyébként nem is csinálnak, ezért amit megveszek mostanában HDReady-ként, az egy valahol régóta porosodott modell, amit most nálunk (mert nálunk mindent vesznek) piacra dobnak olcsóért. Így kb. 10-szeres árrése van rajta, mert már nem kell máshol. Ez a jelenleg árult HD Ready tv-k nagy részére igaz. Kérdésem az: hol állt az a tévé kb. 2-3-4 évet mire ide került?

    Még annyit kérdeznék, hogy majd ha esetleg digitális adás lesz errefelé, akkor érezhető lesz különbség a Full HD és a HD Ready minőség között?

    Mivel kifejtetted, hogy nem lehet különbség szerinted, így gondolom neked nem lesz.

    Ren Hoek: Hogy az előttem szóló szófordulatát használjam: általánosságban kijelenthető, hogy a MediaMarkt "Mert hülye azért nem vagyok..." mondat az nem a vásárlóra vonatkozik: "Azért vásárolok itt, mert hülye azért nem vagyok", hanem rájuk: "Sokmindent árulok, jó pénzért, de azért annyira olcsón nem, mert hülye azért nem vagyok." (meg a sok villanyt, bérleti díjat és semmihez nem értő alkalmazottat is fizetnem kell)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák