- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
Aktív témák
-
gaboba
csendes tag
válasz hektor24 #2578 üzenetére
Hello sajna kábellel kapcsolatban nem tudok segíteni, viszont ha kérdezhetek egy-két dolgot, szerinted nem szebb a képe a LE40M87BD-nek ?vagy a fényes bevonat nem tetszet a panelen ? még egy kérdés láttam a vga kártyádat jól futnak az új játékok pl(cod4, Crysis-Razor1911)
-
SirGin
csendes tag
válasz hektor24 #2970 üzenetére
Hello
Szerintem igen, e nélkül elég érdekes lenne a BD és HDDVD fullHD lajátszása (eddig mind HDCPs).
Már lekonvertálva adná ki a lejátszó jelet, ha jól tévedek.
De csak HDMI-n biztosítja.részlet a SAM N/M 86/87 manuálból:
"A HDMI/DVI-csatlakozó támogatja a DVI-kapcsolatot egy kiterjesztett eszközre, a megfelelő kábelen keresztül (nincs mellékelve). A HDMI és a DVI között az a különbség, hogy a HDMI-eszköz mérete kisebb, telepítve van rá a HDCP (Nagy sávszélességű digitális másolásvédelem) kódolási funkció,valamint támogatja a többcsatornás digitális hangátvitelt."Bye
-
félisten
válasz hektor24 #2970 üzenetére
A HDCP támogatás előírás a HD Ready szabványhoz. Enélkül mi értelme lenne Blu-Ray / HD DVD lejátszót hozzákötni HDMI-vel egy FullHD TV-hez?
A HDCP inkább a PC oldalról érdekes kérdés, ha eredeti Blu-Ray filmet akarsz megnézni a számítógéped Blu-Ray olvaslójából...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
-
félisten
válasz hektor24 #3391 üzenetére
Létezik olyan kábel, amely nem bírja a magas felbontásokat, de sajnos a kábelekre rohadtul nincs ráírva semmi általában. Szóval bizonyos szintig zsákbamacska dolog. Sajnos előfordul, hogy még a drágább kábelek között is olyanba botlik az ember, amivel gondjai lesznek...
Mint említettem én személyesen eddig 3 DVI-HDMI kábelt bírtoklok, egy Kácsa-Audiós, elég drága, aranyozott csatis 10m-est és két MM-ben vásárolt HAMA (olcsó, snassz) és HAMA Hi-fI (aranyozott, drágább) kábelt. Minőségbeli eltérést ezek között nem látok.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Neo QLED 4K Q60D, Q70D, Q80D, QN95 2024 (55-85") (bontatlan, 3 év garancia)
- 55/65" OLED 4K S95D Smart TV (2024) (bontatlan, 3 év garancia)
- Audyssey Pro Installer Kit Új
- Samsung UHD, QLED, Smart 125CM-es, kijelző+keret fólia, GARANCIÁLIS, hibátlan TV, OLVASS!
- ÚJ, bontatlan Samsung QE77S95D 77" OLED tévé - 3 gyári év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest