- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Thusor
őstag
-
Miszy
csendes tag
Sziasztok, ha valakit érdekel egy Philips 42PFL9703H, akkor keressen. Ár:290.000,-
Természetesen hibátlan... -
Lejszi
senior tag
uj LCD tv-knél mennyire gyakori a pixel hiba?
-
Alex91
félisten
Bar nem TV , de erdekes...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-szabi-
őstag
Hello
Szerintetek ezek közül bármelyiket ajánlhatom megvételre Panasonic 32LX80P vagy Philips 32PFL5403D esetleg Sony KDL-32S4000.
Mindhárom 130e körül van, vagy lenne jobb ajánlatotok is ennyiért?
Esetleg a 3 közül melyiket érdemesebb?
Előre is köszi.Üdv
szabi -
Cyberpunk
félisten
Hali használ valaki monitornak LCD TV-t? Mert monitort szeretnék venni de sajna nagyok az elvárások és azok elég drágák ezért gondoltam hogy berúházok egy Full HD-s LCD TV-re úgy kb 30-32"-os méretig. Mert ezek mind jobb panelel vannak szerelve és hát akkor már jó lenne ha nem kéne vennem mág a monitor mellé egy TV-t is. Szóval a lényeg mik a tapasztalatok meg éri e vagy maradjak inkább a külön monitor + TV melett?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
dabadab
titán
Ha olyan kell, akkor nezd meg a Popcorn Hour A-110-et.
Itt a forumban bigdigitnek van, talan majd mesel rola[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
őstag
sony kdl40v3000aep
Erről valakinek tapasztalata? Vélemények?izé
-
kew
senior tag
egyébként miért adnak ezeknek a tv-knek ilyen megjegyezhetetlenül hülye típusszámokat? miért nem lehet valami rövidebbet kitalálni..? komolyan már golyózik a szemem annyi típust néztem meg a mai napon, de kb egynek a nevére se emlékszem.
-
Alex91
félisten
válasz -szabi- #20968 üzenetére
Azonos arkategorian belul kb. egyforma tudassal rendelkeznek. Nezd meg a hasznalatijukat, a keszulekeket, hasonlitsd ossze oket, es amelyik szimpatikus, azt vedd!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
-szabi-
őstag
válasz Alex91 #20969 üzenetére
Hi
Pana 2 hdmi-vel rendelkezik, míg sony és philips 3-al.
Abból indulok ki, hogy jelenlegi TV-m pont ez a gond, kevés a csati rajta.
Most ugyan úgy tűnhet 2 is elég, de később lehet jól jön majd egy 3. csati.
Tudomásom szerint mind a 3 TV mindössze 1 év garival rendelkezik, amit nagyon keveslek.
Erre majd a boltban azért rá kell kérdezni.Néztem még samsung-ot és lg-t, de nem tudtam eligazodni melyiket is kellene összehasonlítani az általam fentebb megjelölt típusokkal.
Üdv
szabi -
Capella
senior tag
válasz evitiguF #20926 üzenetére
"Remélem nem.
Most kint asztalon is csinálta a jelenséget. Elindítottam egy 720p-s filmet, aztán kb 5 perc után fekete képernyő, majd kiírta: "Nem támogatott videó formátum". Aztán utána egy avinál is ugyanezt csinálta."A remény hal meg utoljára, mint mondják. Gyanús, hogy itt nincs remény.
Nálam ugyanezt csinálta a 2400-as ATI kártya. Kártyacsere lett a dologból, a 3650 már kifogástalan ebből a szempontból, de most már a 4000-es sorozatban talán érdemesebb válogatni, ha ATI-ról volna szó.
Ott is vannak olcsó kártyák passzív hűtéssel is.Az egy dolog, hogy az adatlap szerint mit kellene tudnia. A másik néha a valóság, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok!
Egy hete vásároltam egy ilyen tipusú tv-t: Philips 22PFL5403
Az a problémám vele, hogyha a hang alacsonyra van véve akkor lehet hallani, hogy sisterg a tv hangszórója. Kipróbáltam már azt is ha lehúzom a coax kábelt és csak dvd van rákötve, de akkor is ugyanez a jelenség.
Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez? Esetleg ilyenért garbiba kicserélik ugye?
-
tothl
addikt
Ugyan volt par homalyos pont a hattervilagitasrol es a frissitesi adatokrol de nem veszes, amugyis Te dontod el, tetszik-e a termek vagy nem.
Az a gond ezekkel, hogy a helyszinen ugysem lehet rendesen kiprobalni, ez olyan dolog mint a Hi-Fi, otthon derul ki milyen a cucc.
Legjobb modszer, ha a neten begyujti az infokat, kivalasztja a szobajoheto modelleket es elmegy alapveto benyomasokat szerezni rola.
Analog Tv -adas megnezese, szurok ki be kapcsolasa meg egy demo hd anyag megtekintese szerintem boven eleg. Utobbi arra, hogy tetszik-e a gep szinvilaga, frissitesi sebessege, elobbi meg arra, hogy bar itt a digitalis korszak nyitanya, megis a sima analog sd adas egy darabig meglesz, es nem tudom ki hogy van vele, en nem szeretek hanyast nezni...Az euronicsba bemesz, rogton letamadnak harman, beszelnek osszevissza mindenfele dijakrol, meg hogy ez ugyanolyan csak nem 100hz meg igy meg ugy, meg megis mire gondoltam, csupa olyasmi, ami marhara nem erdekel, ott a helyszinen megy minden gepen valami szines, mindet el lehet adni ebben biztos vagyok....csak ne probaljon meg rabeszelni semmire...a digitalis technikaban nincs olyan, hogy ez pont olyan csak ezt vagy azt nem tudja. Mas szoftver mas elektronika = teljesen mas kepe is lehet.
A panelokkal detto...hiaba van ezer termekpaletta ha nincs nagy arkulonbseg, nyilvan azt veszem meg, amirol tudom, hogy a jobbik van benne. A helyszinen ugyis csak azt latod, hogy tarka... -
Csabi8507
tag
Helló.
Lcd tv vásárlása előtt állok,de nem kapkodom el.
Most van egy samsung LE 37A551 Full Hd-s készülék.
180 000-Huf.
Mi a véleményetek a tv-ről? -
gyuribá
csendes tag
-
hdmi
tag
válasz -szabi- #20960 üzenetére
Szia, én a három tv közül a Sony KDL-32S4000-t venném. A Sony shop-ba 3 év garanciát kapsz rá. Most adnak hozzá egy vezeték nélküli fejhallgatót és egy dvd lejátszót 149,900 Ft-ért.
Link: http://www.sonyszalon.hu/products/product_2158.html
a pénz nem boldogit, csak amit veszel belőle
-
bigdigit
addikt
ma még minden mpeg4 tuneres húzzon bele mert dec.1-ig holnaptól lekapcsolják.
-
MixY
tag
Hello!
Milyen tv-t ajánlotok max. 70ezerért?
Szerintetek melyik éri meg jobban, egy márkás 22"-os (pl. Phillips 22PFL3403) vagy egy nem olyan márkás 26"-os (pl. SABA S26VT08) ? Mind2 70ezer forint.
Előre is köszi! -
Phelus
csendes tag
válasz Csabi8507 #20982 üzenetére
Ha már így kérdezed, akkor megragadom, az alkalmat, hogy írjak némi tapasztalatot a sajátomról, ami csak annyiban tér el attól amit te kinéztél, hogy 40 colos és nem 37 (tehát Samsung LE 40A551).
Még csak 3 napja van meg, tehát elég frissek a tapasztalatok
Először is a TV nálam kizárólag monitorként üzemel, eddig egy 32” -es LG-t használtam, de azt kinőttem .Szerintem a Samsung kinézetre egyszerűen gyönyörű (bár a lakk úgy vonzza a port hogy csak na :S) Van egy érdekes részlet is, amit sehol nem említettek és nekem teljesen új volt amikor bekapcsoltam : egy érdekes fehér fény világít a káva alól, és ezt lehet kapcsolgatni a menüből (először vicces, aztán inkább kikapcsoltam).
DVI-HDMI kábellel kötöttem össze a gépemmel, és minden gond nélkül sikerült beállítani az 1920*1080-as felbontást, a kép hihetetlenül éles a korábbi HD Ready LG után (meg jó nagy is ). A színekkel elvoltam egy darabig, de már sikerült belőnöm a nekem tetsző beállításokra. Kipróbáltam mkv-s HD filmekkel, és nagyon szájtátós élményt eredményez. Játékra is használom, a Far Cry 2 például állati jól néz ki ekkora felbontáson, és a red alert 3 sem semmi. (mondjuk kell hozzá egy elég jó gép is, ami bírja). És végül de nem utolsó sorban ekkora felbontáson és méreten, nagyon szuperül kifér két teljes dokumentum egymás mellett, ami nekem szintén elég fontos.
A menüje és a távirányítója kicsit kevésbé tetszik mint a korábbi LG-é, de ez gondolom megszokás és ízlés kérdése.
A gépen kívül egy Wii is rá van kötve komponens kábellel, ez is teljesen jól mutat.
Végül pedig azért kábel TV-vel is kipróbáltam, és nekem úgy tűnt, hogy határozottan jobban néznek ki rajta az adások mint a korábbi LG-n. A PIP üzemmód is jól működik, tényleg menő, ahogy a windows asztal egyik sarkában a TV kiteszi a kábel tv képét (bár ezt eddig is meg tudtam csinálni TV kártyával ).
Összességében én nagyon elégedett vagyok a TV-vel, és bátran ajánlom bárkinek. (legalábbis az enyémhez hasonló felhasználásra, mivel azzal kapcsolatban tudok nyilatkozni.)Üdv.:
Phelus
"The Tower of Guard shall ever northward gaze..."
-
scream24
senior tag
üdv guruk. Hol érdemes hdmi 1.3"madzagot" venni. A pc-t akarom összekötni a tv-vel, de nem méregdrágán. Itt győrben nem találtam sehol megfizethetöt, ha valaki tud ne tartsa magában, ill. honnét érdemes rendelni ahol nem olyan vastag a postaköltség. Olyan 5 vagy 7.5 méter kéne. Elöre is köszi.
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
hernan.c
tag
Esetleg valaki tud mondani rá valamit? Vagy fölösleges szerintetek ilyet venni? Elég valami olcsóbb is? (mondjuk én nem 1-2 évre veszek TV-t azért gondoltam erre) Már néztem élőben is tvket és nekem a sharp és az lg tetszett, a monitorom is lg és teljesen megvagyok vele elégedve!!
-
Scoobyka
addikt
aki teheti kung fu panda 1080as hd riliz +100hz.......na ez állat.....100hz olyat dob a mesén,hogy szavakban nem lehet leírni....az egész teljesen olyan,mintha 3d-s szemüveggel nézném a mesét.....nagyon jó mélységérzetet csal a képre a 100hz... most néztem meg és sokkal jobban tetszett,mint a moziban.
-
MixY
tag
Mi a véleményetek erről a tv-ről?
Nekem k*rvára tetszik fehérben, xboxomhoz is menne.[ Szerkesztve ]
-
Lejszi
senior tag
Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23