- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
bibe
csendes tag
Köszi. De miért is nem lenne értelme a HDMI-nek? Egy AD/DA átalakítással kevesebb lenne, felbontástól függetlenül...
Amúgy néztem már DivX DVDRip-et a TV-n és ezerszer jobb volt a minőség, mint a UPCDigital TVadás, pedig ugyanakkora a felbontás............Akkor kérdés, hogy tudja-e valaki, hogy milyen kódolással nyomják az UPC digitalt és lehet-e CI kártyát kapni hozzá itthon?
-
Rick4
félisten
a digitális beltéri egységnek azon a szintjén nincsértelme. valószínű a hardver sem alkalmas olyan kép előállítására, ami egy HDMI kimenettel meghajtott (és épp ezért valószínű komolyabb felbontású) tévén szép képet adna. egyszerűen a komolyabb cuccokra rakják rá, a gagyikról meg lemarad, sejtésem szerint valamilyen licencdíjat is kell utána fizetni.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Nono76
tag
Sziasztok!
Samsung LE37M87-es TVre várnék tapasztalatokat. Ami leginkább érdekelne hogy milyen a képe SD-ben, tudja e az 1:1es pixel mappingot, és van e 24p támogtása. Egy másik kérdés is foglalkoztat. Az egyik üzletben azt mondta az eladó srác hogy ne vegyek fullHD tv-t mert szaggatni fog a tv képe rajra. Ő azt javasolta hogy vegyek inkább egy idei HD readys modellt. Én eddig ilyen szaggatásról még nem hallottam. Szeretném rákötni a számítógépet leginkább HD-s filmek nézése céljából, ezért is vacilálok a sima és a full HD között. A szívem inkább a fullHD felé húz, de ez a szaggatás téma visszatart, pedig a Euronicsban most egész jó áron adják DVD lejátszóval együtt.
Cifu neked leírtam emailben is ezeket a kérdéseket, de közben eszembe juttott a forumhoz a login/passom
Előre is köszönök minden választ!
Üdv! -
Benyó85
csendes tag
Sziasztok!
LCD TV vásárlás előtt állok én is, elsősorban játék (XBOX 360) célra venném, de azért DVD filmeket, meg néhanapján még azért TV adást is néznék rajta (főleg focimeccseket, természetfilmeket) Pár napja már olvasgatom a fórumot, sok hasznos dolgot találtam eddig, ki is néztem már az eddigi tanácsok alapján egy SAMSUNG LE32S81-et.
A képek amiket a TV teljesítményéről neten találtam eddig elég meggyőzőnek bizonyultak (nemcsak a hivatalos reklám anyagokat bújtam át, találtam már tulajdonosok által készített fotót, sőt videót is). Örültem, hogy mint teljesen laikus megtaláltam a lehetőségeimhez leginkább passzoló TV-t, gondoltam ma megnézem működés közben is az albérletem leendő új lakóját.
Becammogtam a Westendbe a Samsung kereskedésbe, és meg is találtam ezt a típust. Szép képe volt, de korántsem volt olyan éles mint amire számítottam. Gondoltam benézek a MediaMarktba is, hátha ott a többi Tv között lesz már valami viszonyítási alapom. Amivel viszont ott szembesültem eléggé lelombozott.
A többi TV-hez képest lényegesebben gyengébb volt a minősége, és nem is felsőbbkategúriás gépek közé volt rakva, a többsége ugyanabban az árban volt. Én SAMSUNGOT meg LG-t tudok a kereskedelmi árnál kicsit kedvezőbb áron szerezni, ezért ragaszkodnék ehhez a típushoz.
Tudom hogy a Móáunika show nem tündüköl a ezeken az LCD tévéken, de a bemutatóteremben természetfilmeket adtak, és mindegyiken ugyanaz az adás ment. Van valami tippetek esetleg hogy mitől lehetett kevésbé éles a képe mint a többinek, vagy sikerült kapásból ennyire mellényúlnom?
Köszi előre is a válaszokat!
Üdv: Benyó -
vtechun
veterán
nem tudom mit vársz egy SD adástól. nekem UPC kábeltv-vel is szépek azok az adások amelyek nem zajosak, ami zajos az meg zajos volt hagyományos tvvel is. T-Home tv-vel es scart csatival (van rajta hdmi, de nem azt használom) is tökéletes az sd adás képességeihez képest a műsor. pedig ez egy gagyi LG 37LC41 -es tv... 150 Ezer HUF-ért pl. itt: Nagyits majd rá katt után a kis + jellel láthatod milyen a minőség. A tied nincs ilyen jó?
-
John_Doe
senior tag
A számitógépemet szeretném rákötni egy Samsung LE-32R84 TV-re. Addig eljutottam hogy egy DVI/HDMI (kép) kábel kell és egy audio (kép) kábel. Ha jól vettem ki a kézikönyvből ilyen kábelek kellenek és a HDMI2 csatlakozóba valamint a mellette levő 2 RCA csatlakozóba kell bedugnom őket. Jól tudom vagy valamit benéztem?
Shal'kek nem'ron!
-
sittes79
addikt
Sziasztok!
Eme két LCD közt vacilálok ti melyiket vennétek és miért, ár hasonló csak
a méret és kor más! Nálam ez a lélektani határ vagyis 200k szóval ez már
felette van, de 200k körül nincs full hd vagyis nem találtam!Nagyobb képátló vagy újabb technológia ez itt a kérdés?
Köszi
Samsung LE-40M87BD
SAMSUNG LE-37A557P2F
-
bibe
csendes tag
válasz vtechun #10561 üzenetére
Nehéz megmondani, mert ez a kép azért nem túl nagy. Ugyan felnagyíthatom (de nem a kis +-szal, mert az a Firefox-ban nincs , de akkor csak még rosszabb lesz a minőség.
Továbbra is az a véleményem, hogy ha már digitális az adás, akkor legalább a DVD minőséget hozhatná. De nem hozza.
-
Benyó85
csendes tag
Nagyon remélem, hogy valóban csak a beállítások lehettek jócskán megkavarva az áruházban, és otthon "élesben" jobban teljesít majd a kicsike. Valakinek van konkrét tapasztalata amúgy a Samsungnak ezzel a típusával (LE 32S81)? Eddig csak viszonylag jókat hallottam róla, játékkonzolokhoz is ajánlátták ebben az árban ezt a típust. Szeretném, ha az XBOX 360-om, meg a DVD filmek szépen muzsikálnának majd rajta, akinek esetleg van tapasztalalata ezzel a TV-vel kapcsolatban, annak szívesen olvasnám a véleményét (lehetőleg pozitívat )
-
-
Geza26
senior tag
Hello!
Azt lehet tudni, hogy a földi digitális adások milyen felbontással fognak sugározni majd a jövőben?
Köszönöm!
Géza
-
Benyó85
csendes tag
válasz Alex91 #10570 üzenetére
Belépő kategória vagy sem, mást jelenleg a fizetésemből nagyon nem tudok megengedni, (bár egy két és fél méteres LG-n azárt erősen elgondolkodtam tegnap a boltban...) Valakinek van esetleg konkrét tapasztalata a Samsungank az LE32S18-asával, vagy mindenki csak az R-es típus lázában ég?
-
MAxxYD
tag
Sziasztok!
Hozzánk is eljutott a várva várt MM-es FociEB prospi.
Én néhány kategóriával lejjebb gondolkozok mint a legtöbben, de gyakorlatilag monitor helyett akarom használni a TV-t, elsősorban játékra és divx-re. A nappali majd később kerül sorra .
Eddig az LG 32LC41/51 párost nézegettem, mivel azt reméltem, hogy azoknak fog először lemenni az áruk (100 alá ).
A mostani prospiban lévő LG 32LB76 viszont erősen elgondolkoztatott (kár, hogy nem a 75-ös lesz, annak nagyon tetszik a piros gyűrűje. Az LC szériával egyidős, de komolyabb modellnek tűnik (Neten 155e legolcsóbban). 3 HDMI bemenettel és mindenféle nyalánkság támogatásával: 480p/576p/720p/1080i/1080p + HDMI 1 Port PC Mode - 1080p : 60p/50p/24p.
Ami viszont aggaszt az a 8ms-es panel a másik széria 5ms-vel szemben, bár nem hiszem, hogy ennek nagy jelentőssége lenne.
Ha nem dumáltok le róla, akkor péntek reggel ott fogok tolongani az MM előtt érte
Cifu, van valami infód a modellről vagy a panelről? -
félisten
kribe:
Az LG6000-es széria elég decens, szerintem a 2008-as LG-k közül leginkább csak ezzel éri meg foglalkozni, a kisebb modellek jelenleg még sem árban, sem tudásban nem emelkednek ki annyira, hogy olyan jó vételek legyenek, mint tavaly voltak a 2007-es modellek (ahol viszont éppen a csúcs LY95-ös nem szerepelt túl jól... nem egy kiegyensúlyozott márka az LG, annyi szent ^^). A fekete csak akkor számít, ha elsötétített szobába nézel TV-t. Én személy szerint nem szeretem ezt a megoldást, valami világító eszköz mindig van a TV mögött általában.
A Samu A656-os nagyon jó TV, de az ára is ehhez mért, leginkább azért szerintem, mert az LG6000-esen túl nincs alternatívája még. A Sony X4000-es csak ősszel jön, a Sharp is csak nyáron jön új modelljeivel, a Philips sem mutatta még be az új kilencezres modelljét (és tegyük hozzá, hogy az A650-es széria nem a csúcs a Samunál sem, ősszel jön az A7xx széria és az A9xx széria...). Az A656-os és az LG6000-es meg azért lelépik a tavalyi csúcs modelleket (Sony X3000, Sharp XL2, stb.). Ha tetszik a külseje, akkor vedd meg bátran az LG6000-est, abban a méretkategóriában az ára miatt per pillanat nincs jobb vétel nála a felső házban. De hogy mi lesz egy vagy két hónap múlva, azt nem tudom.
A V4000-es és W4000-es TV-k nem az LG6000-es és a Samu A656-os versenytársai, hanem az egyel kisebb LG5000-es és Samu A550-es szériáé. A W4000 még májusban, a V4000/4500 viszont csak június/július felé várható.
pollai:
Hát nehéz kérdés, választanod neked kell.
Én LCD párti vagyok, de tény, hogy inkább a Plazma illik a TV / DVD nézéshez. A PX8/PV8-as széria átlagos felhasználásra nem rossz, azért az árért, csak tudod ez olyan dolog, hogy ohhh, ez még belefér, de kicsivel többért már ott a PV80/PX80...bibe:
Szomorúan hallom, hogy nem vagy elégedett a TV-vel, pedig a D3000-es egy elég komoly kis készülék.
Az UPC-nél csak a HD csomaghoz adnak HDMI kimenetes beltérit...
ForcA:
Az LG-nél direkt minden kézikönyv kétféle formátumban van fent (most időhiány miatt nem állnok neki utánanézni, de alul van a PDF link, felette meg a kék ikon egy alternatív megoldás), ha jól rémlik még link is van az alternatív olvasóhoz, tehát hozzá lehet férni mindenképpen. ^^
Szerintem az adott célra csak az LG jöhet szóba, mint említettem, ezt a felbontást más TV-nél nem láttam még támogatva.
proper:
Nem rossz, Grat a TV-dhez.
Utólag meg ne kérd ki a véleményét senkinek, mert nincs már jelentősége.
Ha valami problémád van, max. akkor. ^^Nono76:
Az M87-es SD képe közepes, nem túl jó, nem is túl rossz. Az 1:1 PM-et tudja DVI-HDMI-n, és nem garantált, hogy a 24p jelet tökéletesen fogja megjeleníteni (fogadni biztos tudja).
Az, hogy a FullHD-n szaggatni fog a TV képe hülyeség.
Megkérek mindenkit, hogy ne küldjön e-mailt, mert egyszerűen nincs időm még az e-mailben feltett kérdésekre is válaszolni. Plusz az utóbbi időben már napi 400-500 junk mail jön a ládikómban, ezért nem is kérem le. Akinek kérdése van inkább valamelyik fórumban (SG.hu, PH!, AVForum.hu) tegye meg.[/B]
Benyó85:
Sajnos az S széria belépőszint, gyenge panellel. Ezért is nem merem tiszta szívből ajánlani. Vizslasd meg az LG 32LC41 / LC51 készülékeket.
sittes79:
Van FullHD, pl. az LG 42LF65 is e körül mozog. De akkor már inkább a Samu LE-40M87. A két TV közül csak akkor választanám az A557-est, ha mindenképpen kellene a valós 24p támogatás. Amúgy az M87-es inkább...
Geza26:
Még nem tudni, mivel nincs még kihirdetve a DVB-T szolgáltatás... :S
Viszont alapnak jó tudni, hogy per pillanat valós HD adás magyarul még nincs igazán. Az HBO HD felskálázott PAL filmeket ad, az National Geographic HD-nál nincs se szinkron, se felirat, stb...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Nono76
tag
Cifu, köszönöm az infókat, akkor délután megveszem, persze csak ha lesz még belőle
Üdv!
-
indianka
tag
kedves mindenki, különösen Cifu (maxriszpekt)!
Tv vásárlás következik most nálam is. Amiben gondolkozom az mindenképp FullHD, 37", és LG. tudom hogy eléggé leszűkítettem a kört, de azért LG, mert azt tudok olcsóbban szerezni, azért FullHD mert 0% TV nézésre kell, és kb 80 % HDripek számítógépről való nézésére, na meg mert ha már vezsek akkor nem akarok két év múlva újra venni, ezért FullHD. 37", mert azt még megengedhetem magamnak.
A fentiek alapján alapvetően 4 típus jöhet számításba: 37LF65, 37LF75/76, 37LG5000, 37LG6000. az elsőt, és az utolsót kilőném, ugyanis, az LF65 régi típus, majdnem olyan áron mint az utódja. az LG6000 pedig high-end, vagyis túl drága, és ebben nincs benne a 24hz trucinema funkció (42"-től van csak), szóval így lényegében ugyanaz mint az 5000-es társa (design-t leszámítva).
tehát marad a 37LF75/76 és a 37LG5000...
foglalkoztat viszont egy két kérdés, amiket pusztába kiáltanék itt és most:
- végigfutottam a topicot, és írtad korábban hogy az LG5000 elvileg nem 24p képes az angol honlap szerint. A hdmi inputnál ott van hogy 1080p@24p képes , és ez szerepel a német honlapon is. ez csak azt jelenti hogy képes lekezelni az ilyen jelet, de alapvetően 3:2 pulldown-ban játsza le? vagy mégis képes a 24 hz-re??
-korábban irtad hogy az te volt LF65-öd tudja a 24p-t, aztán mégse?? akkor most ez hogy van? mármint, azt hitted hogy tudja, és nem tűnt fel a 3:2 pulldown, és aztán rájöttél, hogy valójában mégsem tudja?? ezek szerint már azok (LF65 széria) is elég jó elektronikával rendelkeztek, ahhoz, hogy ne legyen észrevehetp a 3:2 pulldown??
-nekem mint írtam alapvetően ahhoz kell, hogy HD DVD vagy Bluray ripeket (jobb-rosszabb minőségben) számítógépen lejátszva nézzem a TV-n (a monitorom már kinőttem ), ehhez számít hogy a tv tudja a 24hz-et? vagy tökmindegy, mert a számítógép át tudja küldeni 24 hz-en?? vagy ez most hogy van, mert itt elvesztettem a fonalat... értem hogy MPC-vel 1080p@24hz-re állítom, de ha TV fizikailag nem tudja a 24hz-et, akkoris 3:2-ben fogja nyomni nem?? természetesen hdmi-vel kötném össze a gépet a tv-vel, mert videokarimon van hdmi, és azon át tud menni a 1080p@24p
- a monitotomon nézem most az ilyen filmeket, és most sem veszek észre semmit, pedig elvileg az is 60 hz-en megy...akkor elvileg a monitor is 3:2-ben jeleníti meg???
-az új LG-k közül csak a 6000-es szériában van 24hz trucinema, ott is csak 42" és afölöttbocs a hosszú hsz-ért, de eléggé össze vagyok keveredve...
egyébként hajlanék a LG5000 felé, mivel dual xd engine van benne, 50000-es kontraszt, és hát mégiscsak új modell, és nekem csak egy tízessel kerülne többe mint az LF76 (az viszont szebb... )
[ Szerkesztve ]
-
kribe
őstag
Nagyon köszönöm a választ Cifu!
Meglep hogy azt írtad, a Sony W4000 inkább a gyengébb LG-k versenytársa, a Sony weboldalát böngészve nem nagyon láttam olyasmit amit a W4000 ne tudna, ráadásul árban is az LG6000-es ára körül jár... Mi lehet a különbség? Gondolom az X4000-re gondoltál mint igazi ellenfélre, de attól tartok annak az ára már nem lesz olyan "barátságos" mint az LG6000-é, vagy a W4000-é.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
MAxxYD
tag
válasz MAxxYD #10576 üzenetére
Találtam a LG 32LB75-ről két - sajnos semmitmondó - tesztet.Alapvetően szeretik (5/5 csillag, a 32LC46 csak hármat kapott), állítólag jobb a feketéje mint a többi LG-nek, de a panel csak 8 bites. Viszont nem tudom, hogy az LC4x/5x szériában milyen van...
HDTVorg.co.uk
Techradar.com[ Szerkesztve ]
-
baryll
tag
Sziasztok! Van Valakinek ilyen: Pana. TX-37LZ70?
Az érdekelne tudja-e a 100Hz Motion Picture Pro-t?
(tavalyi modell, de már szinte alig találok róla infót )
Köszi! -
giz
csendes tag
Nem tudja valaki azt, hogy melyik boltban milyen panellel árulják az M87-eseket? Vagy nem lehet így lekorlátozni, többb féle is lehetséges egy boltban/áruházban?
Olyat lehet egyáltalán kérni, pl. az Euronics-ban, hogy nekem S-es, vagyis Samsung panelest adjanak!? Esetleg tudnak rendelni olyat.. !?
Ki is dolgozik az Euronics-ban innen?
-
bibe
csendes tag
Cifu:
Aranyos vagy, hogy így együttérzel. De nem a TV-vel van bajom. Az nagyon szuper. Az asztali DVD lejátszómról (sajnos ezen sincs HDMI, és csak kompoziton tudom hajtani, de legalább progresszív a jel [576p]) és PC-ről gyönyörű a kép.
Egyedül az UPC digital minősége nem győzött meg, ill. a beltéri, amit a silver csomaghoz adnak az egy rakás... (hulladék ).Buheráltam egy kicsit a TV-t és a beépített DVB-C vevőt be tudtam hangolni az UPC hálózatára. Van vagy kilencvensok csatorna, jön az EPG. És a CNN-t lehet is nézni!!! (És még jön a három magyar rádió is ) Így tudtam csinálni egy kis összehasonlítást a CNN-nel. Analógon nagyon gyenge a minőség. A UPC-s beltérin keresztül, SCART-on a TV-be, már sokkal jobb, de az igazi mégis csak a beépített DVB-C tuner. Csak sajnos ahhoz meg kellene egy CI modul és ahogy olvasgattam a Neten, lehet, hogy még azzal sem menne a dolog, mert a SmartCard-ot előszeretettel párosítják a beltérivel.
Kérdés: Az lehetséges, hogy az UPC nem használ kétféle kódolást az UPC direkt (műhold) és az UPC digital (kábelTV) szolgáltatáshoz? Mert az Interneten azt találtam, hogy a UPC digital CryptoWorks kódolású és van is a piacon CW CI modul 15e körül.
Másik kérdés, hogy esetleg van-e valakinek egy CW CI modulja, amit kölcsönadna, hogy kipróbálja a TV-mben?[ Szerkesztve ]
-
vASalo
tag
A topik és a segítséged alapján a a samsung LE-32R81B melett döntök valószinüleg. már csak egy kérdés maradt; ezen van vga bemenet, mert a samsung honlap elég ellentmondásosan fogalmaz. a dvi->hdmi a későbbiekben jól jön majd, de most még mindenképpen szükséges a vga bemenet számomra.
üdv, vASalo
-
Rick4
félisten
-
félisten
MAxxYD:
A 75/76-os sorozat (LB75, LF75, stb.) újabb, mint az LC41/LC51. Az LC4x/5x 2007 tavaszán jelent meg, az LF65 és az LY95 2007 Május, az LB75 és LF75 pedig 2007 Augusztus.
Ha jobban bejön az LB75, akkor válaszd azt.
indianka:
A 2007-es LG modellek is fogadják már az 1080p / 24p videojelet, de valós megjelenítést csak az LG6000-es tud (ott is, ahogy írtad, csak a nagyobb képátlójú változatok). A többi 3:2 pulldownt hajt végre. A Nickem alatti logout blogban le van írva mi és hogyan.
Amikor LF65-ösöm volt, akkor kipróbáltam, fogadta a 24Hz-es jelet számítógépről, megnéztem, azt hittem, hogy minden oké, kész. Utána volt alkalmam valódi 24p-s megjelenítést megnézni egy W3000-es Sony-n, és akkor jöttem rá, hogy mire is kell igazán figyelni. Szóval az LF65-ös is csak 3:2 pulldownt hajtott végre, emiatt sajnos tényleg felesleges 24Hz-en hajtani. A mókás csak annyi, hogy miután viszont erre rájöttem, már kezdtem észrevenni magamon, hogy minden BR és HD DVD filmnél azt figyelem, látok-e ugrálást. Ezért is írtam azt, hogy van akit zavar, van akit nem. Namost ez tipikusan olyan dolog, amit valaki vagy észrevesz, és zavarja, vagy nem veszi észre, és nem is foglalkozik vele. Ezért szoktam emlegetni, hogy nem árt a 24p, de nem létszükség - ha valakit nem zavar.
Ha 60Hz-en futó monitoron nem tapasztalsz semmi zavarót a 24p videókban, akkor a 24p támogatás számodra nem létszükség.
A kettő közül mondjuk én már azért az LG5000-est venném. ;)
kribe:
A W4000-es paneljének tulajdonságai az LG5000-es és a Samu A550-es szériájk tulajdonságai körül mozognak (van egy "kontrasztjavító" bevonat, ami nem tudom mi akar lenni, majd meglátjuk). Az LG-hez képest előny a 24p True Cinema, és mindkettőhöz képest előny a jó minőségű MPEG-4-es tuner. Ár/értékben tehát nem rossz így sem a W4000, de ha összehasonlítom az ára alapján az A656-ossal, akkor azért lekonyul a szám széle, mert az A656-osban azért látható, hogy egy klasszissal jobb panel található, ráadásul van 100Hz, amit a W4000 nem tud. Márpedig azért annyival nem drágább, amivel többet tud. Én is kíváncsi vagyok rá élőben, de a technikai adatok és az ár ismeretében látatlanban nem vagyok azért letaglózva. Jó TV lesz valószínűleg a W4000, félreértés ne essék. Csak a webáruházak hasracsapásos árbelövése kicsit megvezetett, azt hittem, hogy a W4000 az A550-es és LG5000-es szériával kb. egy áron jön ki. Ez esetben a W4000-es kétségkívűl best buy lett volna, hiszen azért azoknál egy fokkal többet nyújt háttérben.
Az LG-nek nem lesz a 6000-es felett TV-je, a Samu ősszel az X4000-eshez ütemezve hozza az A750-es szériát, ami egy feltuningolt A650-es lesz hálózati lejátszás lehetőséggel, és az A950-es szériát, ami LED háttérvilágítású panelt kap.
Érdekes kérdés, hogy az X-es Sonyba milyen panel fog kerülni. Két fő lehetőség adott, a Samuval közös gyárból származó panel, ami az A650-esbe is van, a Sony ettől csak a háttérvilágításban és a külső rétegben térhet el. A másik opció a Sharp-tól származó új panel. Erről sajnos nem sokat tudni, de mivel nyár után jön az új X, és a Sharp is csak nyárra ígérte a TV-it, ezért azt feltételezem, hogy az X4000-es is azt a panelt kapja, mint a Sharp XL2 utódja.
baryll:
Én úgy tudom nem az. A 2008-as modellek közül az LZ800, LZ85 és LZ80 elvileg az. De az LZ70-re a Panasonic oldala egyszerűen nem ad ki találatot. Érdekes...
giz:
Azért panel lottó, mert nem tudni milyet kapsz, amíg ki nem bontod a dobozt.
A kereskedő sem tudja milyet kap...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
baryll
tag
Köszi Cifu és bwoay a segítséget!
Érdekes hogy a 32LX-ek meg katalógus szerint tudják. -
ricsik
őstag
Mit tudsz a Sony V4000, V4500-ról? Miben térnek majd el?
Nekem furcsa, hogy előbb jön ki a sony roadmap szerint a v4500 és utánna csak a v4000
32-es méretben.
Eddig ugye a betüjel egyértelműen azonositotta, hogy milyen kat. tv-ről van szó, az új kiadások magasabb számozást kaptak.
De hogy szinte egyszerre jön ki egy szérián belül két számozás is, az a sony-tól meglepő.
Csak nem kezdik a samsung számozását átvenni...? (pl 430,450 széria) -
Gascoigne74
csendes tag
Kinéztem magamnak két tv-t, az egyik: Samsung LE37R81B, a másik: Philips 37PFL7603D/10.
Tudom, hogy a Samsung csak HD Ready, de mivel nem nagyon értek hozzá, ezért kérdezném, hogy a 37” colos méretben egyéltalán látszódik e a HD Ready, és HD Full közötti felbontáskülönbség, kb.: olyan 2-3m között nézném, illetve, hogy megér e 40e-Ft-al többet kiadni ezért? Főleg játékra használnám (PS3) , meg most lesz bekötve a DigiTV is. Mondjuk tényleg nem nagyon értek hozzá, a válaszidő jelentésével, meg a látószöggel még tisztában vagyok, de hogy a dinamikus kontraszt arány az egyiknél 8000:1, a másiknál meg 44000:1, az nem tudom mennyit számít. -
félisten
MAxxYD:
Sajnos a panelről nem sokat tudok. Az adatai alapján mindkettő S-IPS lehet. De sajnos semmi lényegi információval nem bírok e téren. A 8ms miatt szvsz ne aggódj. Nekem csak 8ms-os LCD monitorom és TV-m volt eddig. Semmi bajom nincs velük...
ricsik:
Számítógépről is tökéletesen simán csak 24Hz-en tudod élvezni a 24fps-es filmeketet. Márpedig a Blu-Ray és HD-DVD rippek 24fps-esek. A HDTV rippek (25) 50 vagy (30) 60 fps-eseket a forrástól függően.
A Sony eddig is csinált nehezen követhető számozást.
Az egyik példa a D3000 és D3500. A D3000 a csúcs HD Ready készülékük volt, 100Hz támogatással, mindenből a legjobb volt benne. Kihozták utána a D3500-at, ami FullHD felbontású, az elektronikája viszont valahol a P3000-es körül mozgott.
A másik példa a D2810, ami a fene tudja miféle fajzat, hiszen a hivatalos oldalon fel sincs tüntetve...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
|AP|
veterán
Kis változások álltak be az elképzeléseimben illetve a lehetőségeimben
A részletfizetés kilőve, a keret max. 180e, méret 37"
Viszont az LCD technológia mellett döntöttem.
Szóval akkor ennyi pénzért a Samsung LE-37R82BX ? Vagy tud valaki ennél jobbat ajánlani?
Esetleg egy 10-essel többért a Philips 37PFL5322?Ez a kettő ami egyelőre szóba jöhet, de minden javaslatot szívesen várok!
-
ricsik
őstag
Sőt láttam valami T-s sony-t is....
Akkor már értem, hogy a 40D3500 mért ilyen relative olcsó, néztem is, hogy a 32D3000 20e Ft-al olcsóbb csak. Ezt jó tudni.
Azért nem rángatott monitoron, mert az nálam volt HDTVrip, havernál meg BRrip volt az alapanyag. Értem, kösziNagyon kiváncsi leszek a 32W4000, 32V4500, 32V4000, samu 32A656 összevetésére, addig asziszem elnapolom a vásárlást.
Mig nem nem homályosítottak fel bőven megfelelt volna egy samu r84, de most már sajnos kevés lett nekem..
-
kribe
őstag
Akkor úgy néz ki egyelőre a befutó az LG 47LG6000-ese, de azért tovább figyelek és várok Ha nem durran el az agyam akkor még úgyis ráérek a Tv-vásárlással...
Még egy picike kérdés: mi az előnye a LED háttérvilágításnak? Homogén fényerő? Élettartam? Energiafogyasztás? Vagy ezek mind?
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest