- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
malacyka
tag
Szőke kapitányéknál sztem lesz az olimpia alatt M2HD. Amúgy a HD-hez még jóideig kell majd beltéri, enélkül nem úszod meg.
Nekem max 37"-ig elférős, de lcd-ben 32-ig megyek el, nagyobb nem kell, kipróbáltam nekünk ez a méret pont megfelelő. Keret max. 170, de inkább kevesebb, én tv-re nem vagyok hajlandó többet áldozni.
Emiatt aztán plazmából csak a 37PV7 marad....Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
gyiku
nagyúr
válasz malacyka #10251 üzenetére
mivan akkor, ha veszel 32es lcd-t 126ert? maradekot meg koltod akarmire (ps3), vagy elteszed? ez is jo teve en most ugy gondolkozom, hogy kiadtam erre a 2re, de most jo par evig kuss van. majd ha a full hd 24p-s tevek (mert az a kovetkezo lepcso) lesznek megfizetheto arban, majd akkor valtok esetleg, de addig mig vmelyik tonkre nem megy, addig tuti nem.
[ Szerkesztve ]
hüllő
-
malacyka
tag
-
dcsabesz
tag
Hali!
Elősször is Cifu fórumtársnak fejezném ki a tiszteletem az itt végzett munkájáért.
Nem semmi ekkora ismeretanyagot összegyűjteni.
A másik dolog az volna, hogy egy ismerős révén sikerülne szereznem gyári szervízelt, garis Samsung tv-t, nagyon jó árban. DE! S szériásból van 32"-os 350-400 Euro-s áron. (s66bd, s71b, s73bd, s 86bd), 37"-os s73bd 500 Euro. Ezenkívül 40"-os van f71b 700Euro-s áron. A kicsikkel a gondom az a gondom, hgy ezek alsókategóriás panelokkal vannak szerelve. A Full HD-s pedig már óriási. Néha használnám PC monitorként is játékra, ez szólna talán a Full HD-s modell melett. Ellene viszont az, hogy amint olvastam ez csak firmware frissítéssel támogatja az 1:1 pm-ot. Szóval a volna a kérdésem, hogy az S-es panelok mennyiben roszabbak, mint a nagyobb társaik? És a Full HD-s mennyire régi technológia? Illetve ha már szervízben volt a cucc akkol frissíthetik-e a firmware-t.
Vagy inkább nézzek egy középkategóriás Lg-t?Köszi
-
bwoay
nagyúr
Köszönöm szépen!
A győri Fukarban nézegettem tegnap a Panasonicot,
náluk a Samo sajnos nem volt, amit viszont előző nap a Euronicsban tudtam tesztelni,
idő szűkében csak x360-nal (bár számomra ez volt a legfontosabb).
Nekem designt illetően tetszik mindkettő, de ha ez alapján kellene választanom,
akkor inkább a Panasonic, nomeg tegnap este lemértem:
ha minden igaz, és pontosak a gyári méretadatok,
akkor széltében milliméterre pontosan férne be a helyére, a szekrényre
Kb két dolog aggaszt amúgy az LZ70P-nél, ezek egyike a több helyen megemlített
gyengébb fekete szín, bár ezt élőben számomra teljesen megfelelőnek találtam.
A másik, ami akár sarkalatos is lehet: a 24p, ezt csak a Samsung tudja a kettő közül.
Fogalmam sincs, mekkora jelentősége lesz ennek a későbbiekben,
mennyire találnám zavarónak a hiányát,
de miután adott a PS3, így a BD filmek kapcsán joggal merül fel a kérdés.
Ha azt mondod, hogy nem láttál különösebb eltérést
a két készülék képe között, akkor inkább a Panasonic felé hajlok,
köszi mégegyszer a segítséget.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz malacyka #10237 üzenetére
thx
Miután Cifu azért nem egészen a Samot mondta ,
inkább mindkettőtökre hallgatok, és megpróbálom a Panasonicot...
HA lehet hinni a katalógus adatainak, és éppen hogy befér a helyére.
Amennyiben nem, úgy meg pont azzal oldódik meg a dilemma.köszönöm mindkettőtöknek,
egyedül valszeg még nyűglődtem volna jóideig.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
giz
csendes tag
A Samsung M87-esek tudják a 24p-t?? Én úgy tudtam, hogy nem.. Valaki mondja meg a frankót!
Egyébként még ezt is megnézheted, bwoay: Philips 37PFL5603D
Illetve ezt: Samsung LE-37A557Én ez a 3-4 típus (Sams, Philips és Pana) között bajlódom, meg még gondolkodom a 40 colosokban is, csak már kissé drágák..
-
giz
csendes tag
Cifu, LE-40M87 és LE-40N87 között mi lehet a különbség? Árban van, de speckóban nem találtam meg..
-
félisten
dcsabesz:
A 60-os szériát felejsd el, a 70-es széria csak VGA-val tudja az 1:1 PM-et, tehát ezt is tartsd szem előtt. Az F71-ről sajnos nem tudok sokat, anno sokan szenvedtek az angol fórumokon az 1:1 PM miatt, 700 euróért HA működik az 1:1 PM mindenesetre meggondolandó. A felsoroltak közül igazából az LE-32S86-os tűnik jó választásnak, de 400 euróért azért ez sem best buy, főleg ha javított példány. Az S széria belépő szint, általában CMO vagy AUO panelekkel, 26"-osakban CPT is előfordul. Nem tudom mekkora a rendelkezésre álló keret, de ugye 230e Ft-ért LE-37M87-est látni már, az pedig ilyen célra nagyon jó választás lenne szerintem...
giz:
Én úgy tudom, hogy a 2007 augusztus utániak igen. Személyesen csak egy 2007 október LE-40M87-hez volt szerencsém, ott nem láttam látványos ugrálást Blu-Ray film alatt.
Az LE-40N87 az M87 butított verziója, gyengébb panellel.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
gyiku
nagyúr
hellohd, tegnap lattam a reklamot, akar erdekes is lehet
hüllő
-
giz
csendes tag
Cifu: Még itt sem írja, hogy 24p-s lenne: [samsung.com]
Mindenesetre lehet az fog dönteni, hogy beállítok egy laptoppal az egyik üzletbe és kipróbálom milyen a windows "olvashatósága" 2,5-3 méterről..
Thanks!
-
Lacix29
őstag
Ezt már én is láttam.
Kicsit drága a belépési díj: ~100e FT
+
1. sz. csomag (alapcsomag):
M1
M2 (elérhetőségtől HD formátumban)
DunaTV
TV2
RTL Klub
ATV
HírTV
Eurosport (elérhetőségtől HD formátumban)
Eurosport2
National Geographic HD
History HD
Musicmax/Musicmax Adult (elérhetőségtől HD formátumban)Az 1. sz. csomag (alapcsomag) előfizetési díja (bruttó): 4.900,- Ft / hó
Prémiumcsatornák:
FilmBOX HD előfizetési díja (bruttó) 2.500,- Ft / hó*
HBO HD előfizetési díja (bruttó) 2.500,- Ft / hó*[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
én arra alapozva mondtam, amit Cifu írt már korábban is a 2007 utáni szériákról.
Az általad ajánlott másik két TV már kilóg a keretből,
bár a Panasonicnál sokkal nem drágábbak,
viszont utóbbit ugye 236-ért tudnám beszerezni.malacyka:
ma vagy holnap lemérem a Fukarban,
ha elfér, akkor megrendelem a Euronicstól ,
de onnantól számítva még vagy két hét, mire megérkezik[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
kano
nagyúr
válasz vtechun #10266 üzenetére
Saturn
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
félisten
A 24p támogatás belsős információ, egy angol fórumban (AVForums.com) tették közre, a belső reviziók közötti különbségeket taglalva. Én tavaly év végén egy 2007 október M87-est teszteltem, nem láttam olyan apró akadozást, mint egy korábbi M87-es esetében.
-
Lacix29
őstag
Egyszeri díjak:
A Szolgáltatás vételére alkalmas helloHD vételi szett telepítési díja, amely magában
foglalja a helloHD beltéri egység, a szükséges vevő-berendezések, szerelési anyagok vételárát és a Szolgáltatás aktiválási díját. 99.000.-Ft
Előfizetői Kártya cseréjének díja: 15.000,- Ft
Korlátozásból és szünetelésből való visszakapcsolási díj: 5.000,- Ft
Névátírásért fizetendő egyszeri díj 1.000 Ft[ Szerkesztve ]
-
-
giz
csendes tag
Íg lehet nézni TV-t?? => LE-40M86BD
-
kano
nagyúr
Az aki ennyire az ablakkal szembe teszi a TV-t az meg is érdemli szerintem.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
A Mammut Edigitalban vagy a Mammut Saturnban van 5603 kirakva(azthiszem inkább az Edigitalban láttam).
-
félisten
Minden valódi Super Clear / Ultra Clear Paneles Samsung képernyője ilyen tükröződő, beleértve az M86/87, F86 és az A656-os szériát. Nekem szerencsés, hogy a számítógépszobába van, mert a nappaliba sajnos pont vele szemben van a túloldali falon egy ablak. A nem tükröződő LG 42LF65, Sony KDL-40V3000 és Samu LE-40A457-es esetében nem volt probléma az ablak, de az A656-ost csak úgy lehet használni a nappaliban, ha lehúzom a rolót. Ez van...
-
N4r4ncs
aktív tag
Cifu,
Lf65-nél hogy tudom megnézni mekkora az aktuális felbontás?Mátyással együtt az igazság is meghalt
-
félisten
giz:
Nem szomorú, ettől a külső, tükröződő felülettől javul a TV kontraszt aránya. Ha zavar, akkor nem kell Super / Ultra Clear paneles TV-t venni. ^^
N4r4ncs:
Amennyit beállítasz a PS3-nál. A PS csak szabvány felbontásokat (576i/p, 720p, 1080i/p) dob ki a TV-nek.
-
mn72
csendes tag
Sziasztok!
Talán érdekel valakit:A digitalko-ban az Le-37-40M87BD lcd-ék akciósak,egyedi árajánlatkérés
lehetőség stb!Úgy látom sokakat foglalkoztat ez az lcd,remélem jó áron adják! -
mba
csendes tag
Sziasztok!
Kácsa audió féle silver line HDMI 1.3-as szabványú kábellel rákötöttem a gépemet a Philips42PFL5603D-re. Gyönyörűen megjelenik a kép 1920x1080-as felbontásban, egészen addig, amíg meg nem mozdítom az egeret. Ha mozdítom vibrál a kép.
Mi okozhatja ezt? -
malacyka
tag
Ehhez mit szóltok?
[link]
Szvsz 3 év garival amit adnak hozzá naon megéri! Egyet nem értek, valaki homályosítson fel!
Mi ez az ajándékutalvány dolog?? A tv 190 csak adnak egy utalványt és így azt levonva jön ki az ára vagy az utalványt be tudom váltani utólag, és így csak látszólag 170 a készülék??Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
malacyka
tag
Mert az oldalon az áll, hogy internetes ár: 169990,-. Elindítottam egy online vásárlást és végig 169990,- et mutatott. Namost ha én megrendelem, és a futár odaadja 190-ről a számlát plusz a 20 ezres utalványt, akkor már viheti is vissza.
Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
BlaBla2
tag
válasz malacyka #10295 üzenetére
"(#9484) Cifu válasza ricsik (#9480) üzenetére
Sony KDL-32S3000: Az egyetlen nem Samu, nem LG a listán, azért került mégis be, mert bár tavalyi modell, és nem kezeli a 24p-t rendesen, de TV nézésre, DVD nézésre a tavalyi modellek közül mégis egy jobb alternatíva. 180e Ft-s ára véleményem szerint egy kicsit még így is túlárazott..."
klasszikusokat csak pontosan....
a bátrak félnek a legőszintébben
Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)