Aktív témák

• FlasH-BacK

senior tag

válasz bLaCkDoGoNe #509 üzenetére

A pozitív dolgokra helyeztem a hangsúlyt. És a minden este gyaksizást meg úgy értettem, hogy ki mikor ér rá egy kis hentelésre, funolásra, megbeszélésre. És szerintem most erre kéne kihasználni a szabadidőtöket, amiből tudom hogy sokaknak nem sok jut a CoD-ra, és nem rögtön éles warba kellene kezdeni, aminek az lesz az eredménye, hogy felhúzzátok magatokat. Tudom, most megint egy új liga van, és a régiek véget értek, de ugye itt is heti 2 war van, ami jelen esetben elég ''nagy'' elfoglaltságot jelent a tagoknak. Nem tom mikor indul ezen kívül más ladder, de addig lehetett volna jegelni a versenyzés témát. Helyette ki lehetett volna dolgozni taktikokat, házi és pcwarokon összeszoktatni a csapatot, esetleg a csatlakozni kívánókat (yomagam) tesztelni, beleolvasztani a csapatba. És akkor nyár végére lett volna egy ''idegileg'' kipihentebb, összeszokottabb, felkészültebb létesítmény, mint a mostani munkából holtfáradtan hazaért (középsulis létemre tudom milyen érzés:) ), warokon önmaga árnyékaként teljesítő (t. a kiv.-nek), war végére magát teljesen felhúzó, Robajt minden hsz-ben cseszegető, az én hülye beszólásaimtól falramászó csoport, ami kicsit enyhébben, de most kb így néz ki.
    Úgyhogy nagyon sajnálom hogy megint nem az jött le az előző hsz-emből, ami a célja volt, megint xarul fogalmaztam...

De remélem ezt elolvassa mindenki, és most már nem fogjátok azt hinni rólam, hogy hülye vagyok:DDD.

[Szerkesztve]

Aktív témák