Aktív témák

• Bagya

csendes tag

Ma (sem) voltam itt a waron, de úgy érzem, hogy valahogy nem arról szól néha az egész, ami alapján Zé annak idején meghívott (jó társaság, néha egy két war stb)... Túl sokat marjátok egymást, mint említettem korábban, nekem szerencsés a természetem, az átlagosnál nagyobb a tolerancia küszöböm, többet elviselek mind az ellenféltől, mind az saját csapattársaktól, mint egyesek...

Sztem pl pont amiatt, hogy sokunk dolgozik, nehezen hozható össze egy-egy war kevesebb kupában kellett volna indulni, ezzel sok feszültséget és vitát megspórolhatnánk, ill több időnk (vagy időtök) lenne a gyak-warokra, aminek, ahogy Z említette nem arról kéne szólni, hogy nyerünk-e vagy sem, hanem arról, hogy a saját taktikunk gyakoroljuk vagy csiszoljuk...

Még akartam vmit, de ismét elfelejtettem, sry a sok összehordott badarságért, én így látom, ne marjátok egymást, mert rég jáccottam ilyen szinpatikus társasággal... és továbbra is ''Fight For LamPH!a'', és mindenkinek szép napokat.

mielőtt vki megjegyzi, igen, most értem haza, átolvastam mindent, de nem vagyok józan:))

[Szerkesztve]

member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.

Aktív témák