Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    válasz lajafix #4090 üzenetére

    Sorry, irtam mar hogy en voltam a hunyo, nem kerestem vissza hogy konkretan melyik hsz. hanem remlett egy, amire raillett a leiras.

    attiati: en nem szamolnek jelentos kulonbseggel, ha ebben a nagysagrendben nezelodunk. Dragabb lett az engedelyeztetes (tobb minden kell), epitoanyagok vegyesen (amit a kereslet hajtott fel az visszament, amire van modernebb alternativa ott a regi olcsobb az uj persze dragabb), a vallalkozok is jobban leszoritottak az arakat ahhoz kepest, amikor me'g a pek is villanyt szerelt. Ellenben en ma mar nem azt a muszaki szinvonalat epitenem, amit akkor, pl. a ketretegu ablak helyett megfizetheto a 3 retegu is, mas szigetelesi modok, uj otletek, teljesen mas futesrendszert (mar ha rendszert) csinalnek ugyan hozzam tobbet a gazos/kemenyes nem jonne, ellenben egy szellozteto rendszer az alap lenne, ilyesmi. Idokozben egy csomo helyen kotelezove tettek ilyen cs.hazas teruleten is a garazst, az dobhat rajta (bar nalunk az is benne volt, mert annyira lejt a telek, hogy a 18 m hosszu haz aljanal megvan a 2.2 belvilag + fodem ugy, hogy a masik felen tkp. az utcaszint a padloszintunk).
    Tedd hozza, hogy mi vallalkozoval epittettuk, szocpollal, tehat gyakorlatilag nem volt benne sajat munka se igazan, meg afa nelkuli se jelentos tetelekben, mert azt mind nem is fogadtak el, a papirosat kellett mindig valasztanunk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák