Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • efge

    aktív tag

    szia!
    szeretnek tanacsot kerni! a helyzet a kovetkezo. adott csaladi haz, ami 2 testver tulajdonaban van 1/3-2/3 aranyban. ertekeb kb 9m forint (kozseg)
    a 2/3 aranyt elcserelnenk a lakasunkkkal, 1:1 ben, a harmadot pedig kifizetnenk hitelbol. de a hazra kene kolteni legalabb 3m forintot (ablak csere, tetoter beepites plusz szobaert). van egy gyerek a csaladban es tervezunk meg egyet legalabb.
    szeretnenk igenybe venni szocpolt, ami ha jol tudom tetoter epites miatt jar, 2 gyerekre 1,2m.
    terveink szerint az egesz hazra vennenk fel jelzalog kolcsont 6m forintot, ebbol kifizetnenk 3m es a maradek 3+1,2Mbol csinalnank meg a felujitast es bovitest.
    ez jarhato ut? jol szamolom, pl uj unicredit bank reklamban szereplo hitel eseten 20ev 6m 43e ft torlesztes? mashol is kb ennyi, gondolom...
    akinek van tapasztalata az segithetne, ennek menniy az atfutasa? haz csere + megvetel az gondolom par nap, de mennyi ido mulva kerul az ingatlan ''hitelkepes'' allapotba? mennyi ido alatt dolgozza fel a foldhivatal? 1 honap?
    a csere jar valami kiadassal (ugyvedi dijon kivul) ilyenkor is van illetek?
    az ilyen szabadfelhasznalasu jelzaloghitelhez nem kell epitesi terv, ugye? tervet es kivitelezest raerek a magam tempojaban csinalni, ugye? es a szocpol viszont ker valami tervet?

    koszi elore az infokat...

    A tűzfal a gyengék menedéke! A bátrak IEt használnak!

Új hozzászólás Aktív témák