Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz macilaci78 #78391 üzenetére

    Pont amiatt vettem, mert az előzetes utánanézés után úgy tűnt, kizárólag fizikai úton szűri át a levegőt a cucc, ellentétben a neves márkák csodaionizáló termékeivel ("Air purifiers using HEPA or activated carbon filters to not emit ozone and purify up to 99.97% of contaminants in the air.").

    Kerestem egy beállítást googleban, így találtam pontosan egy darab külföldi fórumbejegyzést, ahol felvetette ezt az ózon kérdést valaki, és belinkelt egy lájkgyűjtő oldalt, és egy amazonos terméklapot, ahol a Q&A részben felváltva (trollkodják?) válaszolják azt különböző emberek, hogy ozone-free/nem ozone-free (3:1) arányban, forrás nélkül, illetve az általam linkelt mi.com cikket, ahol pont azzal példálóznak, hogy az ózon nem jó, így azért feltételezném, hogy semmi gond nincs ezzel az eszközzel. Két ventillátor meg egy szűrő hogyan termelne ózont... Már csak emiatt megérne egy tesztet, hogy kiderüljön :) Én lennék az internet császára, hogy leteszteltem.

    Nyilván sokkal olcsóbb, harmadannyiba került pl. mint a legolcsóbb hasonló elvű (HEPA+aktív szenes) Philips (~100.000), a szűrők csak kicsit olcsóbbak mondjuk a xiaomiba.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák