Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    Holnap megyünk megnézni azt a lakást, amit említettem korábban: [link], [link], [link]

    Elvileg 2004-ben épült ház, szóval újszerű állapotban kéne legyen (gondolom én), sok rejtett hibával nem számolnék. Erről amúgy tudnék kérni valamilyen hiteles infót, hogy tényleg 2004-es házról van-e szó? Meg mondjuk a kazánról is jó lenne többet tudni (házközponti - rendesen karban van-e tartva, vannak-e gondok, főleg így tél felé). Illetve megpróbáltam összeírni pár kérdést, amiket feltennék így első alkalommal: [link]

    Engem igencsak érdekelne a környék is és a lakóközösség, erről hogy lehetne leginkább meggyőződni? Kérjem el a közös képviselő adatait, és vele beszéljek? Nyissak be pár lakásba, és érdeklődjek? Arra gondoltam, esetleg a szomszéd szomszédait megkérdezhetném, milyenek a szomszédok ( ;] ), az elég hiteles lenne, az eladó nem feltétlenül árulna el mindent. Bár nem tudom, azok is mennyire segítőkészek.
    Meg persze megnézném a környéket többször, több napszakban is, ha így elsőre jónak tűnik. Mondjuk van ott egy kereszteződés, meg igen közel egy buszmegálló, nem tudom, mennyire lehet vészes.

    Esetleg még valami tipp, ötlet?

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák