- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Winner_hun #5251 üzenetére
Orulj neki. Altalaban a Roni is egy helyen aprit, mert fekve csinalja, bar valtozo, ahogy epp rajon. Mondjuk nem rombolja a kornyezetet, se az autot, csak ha valami ujat talal pl. a garazsban ha nyitva marad, azt elcseni es tepkedi, de csoreszolta mar el a zoknimat is a szobabol , azt nem szedte szet. No meg az a franya slag, annak kampec van.
(#5253) INMOTEP Udv! Helyes kutyad van! O milyen fajta pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
Én is kutyás vagyok igaz elég régiek a képek mivel már elég nagy lett de így nézett ki , hamarosan készítek pár képet mekkorára nőtt , de nem bírni vele a macskákért a padra felmegy a létrán és használja a hátsó lábát is amikor felmegy , a lejövetellel van gond ott már én kellek Ö a Plutó
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
fajtiszta Magyar vizsla ,
-
Skizz
addikt
Összeesküvés.
Lassan kimegyünk a kertbe, megpróbálok pár fotót összehozni. Kicsit parázok, mert nem lesz rajta póráz. Mondjuk csak 1 helyen tudna megszökni (hátul a patak felé), de nem hiszem, hogy élne benne ilyen kicsinek ez a túlzott vágy a szabadság iránt, amikor minden nap sétálunk meg játszunk egy csomót. Szóval inkább attól félek, hogy a sok új szag meg hang miatt elfutna valamerre, aztán képtelenség megállítani. Fene tudja.
-
Winner_hun
titán
Figyeld meg hogy ha el van engedve előre megy szaglászni, de mindig vissza fog nézni hogy lát-e. Ha lát akkor megy tovább, ha nem lát akkor visszajön megkeresni. Hétvégén elmentünk az erdőbe sétálni szüleimmel, kutya előre, bebújtam apukám mögé, amikor visszanézett csak egy embert látott, na nyargalás vissza. Úgy elhúzott mellettünk hogy öröm volt nézni
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Skizz
addikt
válasz Winner_hun #5266 üzenetére
Ezt majd legközelebb kipróbálom, sövény van.
Képek:
---Hol a fa főnök?---
---Beszóltá'?---
---Madárlesen---
[ Szerkesztve ]
-
titán
Akkor jo, ha minden ok. Tejet Roni is imadja, sosem hanyt tole meg hasonlok, amit olvasni neha, hogy ne adjunk neki. Fel-egy litereket is belefetyel ha ugy van, sajtot is nagyon szereti, epp elobb adtam neki. Zoldseget is megeszi? Na az nalunk kicsukva, persze ha jol osszekevered a husikaval, akkor elmegy, en rizst szoktam neha fozni es osszekeverem konzervel.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Winner_hun #5273 üzenetére
Ejha, ennyire szereti a zoccseget. Uborkat meg tokot vaze, mi a fenet szeret azon. Roni csak fuvet eszik neha, azon kivul semmi zoldet, zoldseget nem kultival.
-
titán
válasz Winner_hun #5276 üzenetére
Fincsi lehet neki. Nem panaszkodott. Jaja, elvileg akkor legelnek, eleg ritkan latom, hogy kajalna a fuvet, aztan van mikor utana kiokadja, de ha jol emlekszek, ezt mindegyik kutyam csinalta.
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
Hát ja, nem kell mindent elhinni. Előző kutyánk is rengeteg tejet ivott, kölyökként és felnőttként is, mégse volt soha semmi baja. Kölyökkutyánál szerintem alap dolog a tej.
Magában is megeszi a zöldséget, volt hogy kajálás után kiszórtunk neki maradék főtt rizst meg sültkrumplit, gyakorlatilag rágás nélkül nyelte. Rizs az nagyon bejön neki. Előző kutyánk is megevett mindent, kivéve a borsót és a krumplit. Ha krumplit kapott, akkor bevonult az óljába és aznap nem állt velünk szóba.#5278: jópofa. Bár én utálom ha "jó kislány" a kutya "neve". Kiráz tőle a hideg.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Azt mondjak hasmenest okozhat, raadasul ezt irja a Nemt Juhaszos konyv is , de gondolom ha az adott kutya szereti a tejcit es nem is okoz neki hasmenest, akkor gondolom mas baja se lesz. Amugy azt is irja a konyv, hogy mas tejtermekeket adjunk viszont neki, ezeket sorolja fel:turo, savo, aludttej, sajt es szojasajt. Konnyen emesztheto, tehermentesitik a veset es csokkentik a gyomorcsavarodas eselyet.
Rizst a Roni is szereti, de csak ugy eszi, ha valami szamara izletessel ossze van fozve/keverve, amugy otthagyja. A rizs is kell nekik amugy, azt irjak, h 2/3-ad resz hus, 1/3-ad resz gabonafele, rizs, zabpehely, gabonapehely.
Besertodott az eb? A Roni valszeg azert nem eszik zoccseget', mert kolyokkoraban nem kapott, eleg jo konyhai koszton nott fel. Amikor a tapot kapta, eloszor ette, de aztan eleg csunyan nezett mikor azt kapott, olyan szakadj meg a tapoddal egyutt erzese lehetett.
Szvsz nem az a kutya neve, csak dicseri a feladatokert. Mintha azt mondana, hogy okos kutya, csak jo kislanyt mond helyette. Latom kozben kircipeti is irta.
(#5280) Skizz Nagyon jo kep, ennivalok azok a fulek.
[ Szerkesztve ]
-
Skizz
addikt
válasz kircipeti #5281 üzenetére
& Lauda:
Tudom, ezért raktam idézőjelbe, ettől függetlenül ráz tőle a hideg. Én is "okosozok", meg kap egy-két falat gombócot, ha jó/jól csinál valamit, de ez a jó kislány, ez kiborít.
Lauda:
Persze, a kuvaszunk az iszonyatosan sértődékeny volt. Ha nem csurgott a langyos libazsír amikor jöttünk haza és üdvözölt, akkor irány az ól és csak kajánál jött elő, meg még van pár sztori...
Zserbó amúgy hetente 1-2 alkalommal kap sajtot, túrót, de inkább tejezik. Doki is nagyon ajánlotta a rizst, meg hogy bő olajjal főzzünk neki mindent.Jótanács kicsiknek&nagyoknak: Olcsó párizsit/felvágottat ne adjatok a kutyának (főleg NJ), nagyszüleim párizsival etették pár hétig, meg is lett az eredménye egy pár kiütés és állandó viszketés formájában. Már nagyjából elmúlt, de szenvedett tőle egy darabig. Persze elég csábító a dolog, mert olcsóbb mint a kutyakaja és megvan az illúzió, hogy van benne hús, de nem. Ha minden kötél szakad, akkor inkább olcsó száraz kaja+tejtermékek, maradékok.
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Van egy 4 hónapos Bishon havanese, Spicc keverékünk. Egy hete van nálunk, de nem nagyon akar szobatisztulni, van neki ilyen akármilye, amire mehet. Amikor látjuk, hogy készül (szaglászik, hasonlók), rárakjuk. Egyszer-kétszer már ment oda, de reggelre megint 2x pisilt máshova. Valami ötlet ?
-
titán
Ok, pedig jo kislany.
Ha nem csurgott a langyos libazsír , ez jo. Nagy franc egy dog volt akkor, mi kuvaszunknal volt olyan, hogy pakoltuk at a fagyasztot, kiszanalva a regebbi cuccokat. Volt is bent egy baxott nagy darab hajas, de ilyen golyo szeru, egyszer csak nezem, dikma elcsorta a kutya es mivel ragni nem tudta, nyalogatta. De olyan szinten rakattant, hogy senki a kozelebe nem tudott menni (mondjuk alapbol is egy idegbeteg volt), gereblyevel se tudtam elvenni tole, mert elharapta a nyelet. Aztan beidegesedtem es kocsival betereltem a hazaba, pont utban volt a hajasaval es nem tudott merre menni, csak oda. Nekijartam a haznak a lokharitoval es 2 oraig ugy hagytam.
Parizsit veletlen se, en is csak ha marad akkor szelek a konzervbe, azoknak legnagyobb resze fuszer meg egyeb porok, talan a szalamik kozul a vadasz, amiben a legtobb hus, porc es zsiradek van, de az is tele van fuszerrel+meg draga is.
Nezzetek meg a videot, nagyon jo szvsz, szetrohogtem magam rajta:
[ Szerkesztve ]
-
Nimrod
addikt
válasz kircipeti #5258 üzenetére
Ez már évek óta így van, csak sosem folyamatosan. Volt, hogy egy évig tulajdonképpen panaszmentes volt. Aztán utána olyan is volt, hogy egy hónapban többször is rohama volt.
Most éppen az van, hogy látszólag jobban van, de még mindig elég sokat vakarja a fülét.
Szerintem műtét lesz, csak nem akarom, hogy pont esős időre essen.Egyébként megfigyeltem, hogy ő is frontérzékeny, hozzám hasonlóan. Ilyenkor a tünetek is gyakrabbak.
[ Szerkesztve ]
-
kircipeti
senior tag
válasz MmDorian #5287 üzenetére
Ha elvegzi a cuccra a dolgat, akkor dicserjetek meg jol. Ha latjatok, hogy bent nem oda akarja vegezni a dolgat, akkor vezessetek ra a cuccra, majd unnepeljetek meg, ha racsinalt. Ha nem a cuccra csinalna oda, hanem mashova, akkor vigyetek oda a kesztermeket (ha folyekony, akkor felitatod valamivel es azt viszed) a cuccra, de ugy hogy lassa O is. Meg meg kell kerdezni szerintem, hogy naluk hova volt rakva a cucc, aztan aszerint beloni nalatok is a fix helyet.
Marmint a butorokat ragja vagy Teged?
-
titán
Bocs az offert de ettol konnyesre rohogtem a szemem: [link]
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz kircipeti #5292 üzenetére
Jo kepek, azert komolyodik az ugyved ur is rendesen.
Most nezem milyen hamot kapott. Birsz vele igy is?
Ezt nezzetek meg: Worlds Strongest, Biggest, and Fattest dog (world record) Ezek valami csernobil mutansok vagy mifene?
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
kircipeti
senior tag
-
Skizz
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok