- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz Winner_hun #4551 üzenetére
Amúgy meg sajnos nem lehet. Régebben a MEOE a CACIB kiállításokra nevezett papír nélküli kutyulikra adott/adhatott olyan igazolást, hogy a fajtajellegnek x%-ban az adott kutya megfelel, de - ha jól tudom . ma már ez is megszűnt.
A törzskönyv a kutya felmenőit igazolja, ezért utólag nem állítható ki, hiszen amikor megszületik az alom, akkor "számbaveszik" a kölyköket (alombejelentő, fedeztetési igazolás, stb). Ha a szülő nem volt törzskönyves - ergo nem felelt meg az adott standardnak - akkor értelemszerűen a kölyök sem kap törzskönyvet. Utólag "bárki" beállíthat egy kölyökkel, hogy xyz vonal a felmenője ...[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz Winner_hun #4551 üzenetére
lejárt a mod:
Megtaláltam a megfelelő MEOE szabályzatot is; az igazolás nem szűnt meg, csak kicsit átalakult:[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz Winner_hun #4554 üzenetére
szívesen; igyekezz jó bírót kifogni, mert nagyon engedékenyek ilyen esetekben
-
kircipeti
senior tag
Kivittuk ma eloszor a dogot a Dunara. Tetszett neki, mert joparszor beugrott a vizbe a bot utan, uszott is kicsit. Ebben a melegben a bundaja is nagyon hamar megszaradt.
A multheten kicsit gyengelkedett, mert osszebalhezott egy kutyaval a suliban es a szetvalasztaskor meghuztak a labait, de mar jobban van. Szerencsere a kis harci serulese a szeme alatt is szepen begyogyult.
-
Gyick
őstag
Sziasztok
Mi a neve annak a kutyának ami úgy néz ki mint a yorki csak teljesen fehér?Vagy yorki azis csak fehérben? -
ladybug
őstag
Tegnap hazahoztuk az új családtagot. Semmi gond nem volt neki a beilleszkedéssel. Lányokkal aludt, a kutyákkal hamar barátságot kötött, a macskák közül egyik fél tőle, a másik őt ijesztgeti. A legnagyobb vesztes a nyúl, aki beszorult a konyhába, mert ott talált menedéket, viszont egyszer már az orrára koppintott Luca kutyának.
Íme az új jövevény:
Itt pedig Mogyoróval:
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz AirBooms #4563 üzenetére
Bichon havanese fajta.Furán nyírták. Mi hagyjuk kicsit nőni a szőrét, ennyire nem fogjuk megnyiratni.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
-
tomcsi23
veterán
Demi kutyusunk (12 éves kaukázusi) hégtvégén még virgonc volt, tegnap meg fel se bírt állni, még a fejét is alig bírta megemelni. Anyámék kihívták a dokit, aki mindenféle korral járó dolgot megállapított (gyenge, izületek, láz). Adott neki szurit, aztán kicsit jobban lett. Meg valami antibiotikumot is kapott. Szegény fekszik, nagyon el van anyátlanodva. Félő, hogy nem sok van neki.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz niyabinghi #4568 üzenetére
Ott annyira nem jellemző, de fene tudja.
A doki azt mondta, hogy ez is szép kor....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
ladybug
őstag
Íme egy közelibb kép az új kutyusunkról:
-
ladybug
őstag
válasz niyabinghi #4572 üzenetére
8 hónapos. Fogalmam sincs mekkora lesz, de remélem sokkal nem lesz nagyobb. Akkora, mint a perzsa macskánk.
-
ladybug
őstag
Viszont van egy nagy gondom a kutyussal, bepisil. Megmondom őszintén nem vagyok ehhez hozzászokva, mert a mieink ugye már régóta szobatiszták, meg úgy rémlik, hogy azért 8 hónapos korra ezt már illene tudnia, főleg, hogy szobakutya volt.
A baj az, hogy szabadott neki bepisilni - külön pelusa volt erre a célra -, és szinte biztos vagyok benne, hogy bünti sem volt miatta - még leszidás sem.
Ügyesen elvégzi a dolgát az udvaron, és nagy dicséretet is kap érte, de ha bejön - akár pisilés után is - képes rögtön vagy pár percen belül újra pisilni, de azt már idebent teszi a lakásban. Emiatt elég nehezen tudom kiszámítani, hogy mikor fog pisilni, meg igazán amúgy sem értem, hiszen állandóan nyitva van neki az ajtó, hogy ki tudjon menni az udvarra.
A röhej az, hogy képes az udvarról bejönni időnként, hogy a lakásban pisiljen.Nos, ez a tényállás. Tud valaki valami jó ötletet vagy tanácsot adni?
-
niyabinghi
tag
válasz ladybug #4577 üzenetére
Több dolog miatt is lehet ez a bepisilés. Először is új helyen van, idegen szagok, kutyák. Aztán lehet, hogy tényleg nem foglalkoztak vele, hogy bepisil. Sztem vegyél egy csomag olyan pelenkát, tedd le nem messze a kijárattól. Ha rápisil, dicsérd meg. Minden nap egy kicsit közelebb tedd az ajtóhoz. Aztán egyszer csak az ajtón kívülre, majd a fűre. Fontos, hogy ha kint pisil, nagy ünneplés legyen, akkor leesik neki, hogy mit is szeretnél tőle.
-
ladybug
őstag
válasz niyabinghi #4578 üzenetére
Köszönöm. Megpróbálom mindenképpen.
-
spammer
veterán
Németjuhász tulajokhoz lenne egy kérdésem:
Most lesz 1 éves a kutyus ("középhosszú" szőrű), ez az első nyár neki. Normális hogy olyan csomókban hullik a szőre, főleg a hátsó lábainál? Pár hete kezdte hullatni a szőrét, de már kefével olyan vastagon jön ki, hogy elképesztő.. Főleg a világos, fehér szőrcsomók hullanak nagyon.
Remélem, hogy csak a téli bundát dobja le és nem valami betegség Normális ez vagy irány a doki?[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
ladybug
őstag
válasz niyabinghi #4578 üzenetére
Tegnap teljesen magától egyszer sem pisilt be. Kapott is minden kinti pisi, kaki után nagy simit és örülést.
Viszont ma a reggeli kinti pisi után hamarosan bepisilt, és már másodjára.Tudom, örülni kell a legkisebb dolgoknak is. Reméltem, hogy nem kell ez a pelenkázós cécó neki.
-
Moneo
tag
-
ladybug
őstag
Lucát ma vittük magunkkal kirándulni. Azt bírta, hogy velünk volt, viszont az autózás miatt hányt. Hozzá szokik az autózáshoz a kutya?
-
deicide
veterán
válasz ladybug #4586 üzenetére
Az attól függ, mennyit autózik. Mi minden nap visszük 10-15 percet, mert hogy normálisan le lehessen mozgatni, ahhoz ki kell menni erdőbe/rétre...hányni nem hányt, viszont eleinte nem akart megmaradni az autóban, de idővel az is elmúlik. Teritsetek le törölközőt, ha még néhányszor hányna, illetve csak vizet kapjon az utazás előtt, ha lehetséges.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Kidus
őstag
válasz ladybug #4586 üzenetére
A spanielunk egyszer hanyt, aztan soha.
Volt egy kutyam, az ahanyszor kocsiban volt, hanyt, es akarmit csinaltunk, teljesen ki volt keszulve ( remegesig ).
Az utolso kutyam soha eleteben, imadta a kocsikazast.Teljesen kiszamithatatlan.
Nagy altalanossagban azert hozzaszoknak, remelhetoleg a tietek is igy lesz veleAssuming Control
-
deicide
veterán
válasz Winner_hun #4589 üzenetére
Hogy érted? Már pár hetesen vitte őket a tenyésztő sétálni, igaz akkor még az anyjukkal, amióta nálunk van, mi mindig megyünk vele ide-oda, de nem emberek/kutyák közé, hanem elhagyott füves helyekre.
-
deicide
veterán
válasz Winner_hun #4592 üzenetére
A más kutyákkal való kontaktust nem ajánlják a parvó miatt valóban, amig nincs meg minden oltás és ki nem alakul a védelem, igy olyan helyre megyünk csak, ahol egyedül vagyunk.
-
ladybug
őstag
Lucára ráborult egy bútorlapdarab. Mivel angyalom olyan kis picurka, megütötte nagyon. Sírt veszettül. Azóta nem áll szóba velünk, ha meglát minket, lesüti a szemét. Megbántotuk rendesen.
Viszont áttapogattam, megfogtam, megnyomkodtam, de nem jelezte semmire sem a fájdalmat. Nem köhög, nem veszi furcsán a levegőt, egyszóval nem látom, hogy az ijedtségen kívül bármi baja lenne. Ha nem muszáj, nem stresszelném orvossal.
Vagy mégse ártana megnézetni?Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Gyick
őstag
Üdv!
Tényleg létezik olyan hogy a tenyésztő nem engedi továbbtenyészteni azt a kutyát amit tőle vesznek.Meg hallottam olyat is hogyha a kutya nyer vmi versenyt akkor köteles felajánlani fedezésre a kutyát(pl egy kant)
Van ilyen? -
deicide
veterán
Kérdésem lenne...nem tud esetleg valaki Budapesten, vagy esetleg Fejér megyében boltot/tenyésztőt, akitől olcsón (uram bocsá ÁFA nélkül) tudnék ACANA tápot venni. Eddig A puppy large breed 18kg-s zsákra van egy 13.900ft-os ajánlatom, de a tenyésztői ára 11.700Ft, így ha valahol a kettő között lenne, az jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest