- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Félig tévé, félig monitor: LG MyView Smart Monitor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MSI notebookok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Az forró leválasztásnak számít, ha semmiféle program nem használja és kikapcsolom a külső HDD-t. Feleslegesen ne pörögjön, csak ha éppen adatot mentek rá, vagy arról játszom le valami filmet.
A merevlemezt doboz nélkül adták a boltban, a szokásos áttetsző zacskóban. Ez normális dolog?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Az eszközkezelőben be lehet állítani, hogy engedje-e a külön procedúra nélküli leválasztást, vagy ne.
Ettől függetlenül nem lennék lusta leválasztani, de nem találok erre lehetőséget, csak USB-re ajánlja fel a rendszer.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Core2duo6600
veterán
2 féle eSata van, a valósi eSata, az ahhoz hasonlóan viselkedik, mint az usb, tehát rendesen le lehet választani.
A gányolt eSata, az meg valóban a rendes sata csati van egy dróttal kivezetve a hátlapra, ezt a megoldás gyakran alkalmazzák a lapgyártók is, pl Gigabyte, csupán az a gond vele, hogy ettől nem lesz valódi eSata.Én simán ki szoktam húzni, nem nyavajog érte a gép.
Nekem olyan van, ami az alaplap hátsó részére van kivezetve, kombinált usb csatival, usb ét is dughatok bele, akkor usb ként viselkedik.(#2990) BBéci
Igen, normális, én eddig még nem láttam olyat, hogy ne szacskóban legyen, néha kis múanyag dobozban is van és / vagy szerűen.(#2994) camelferr
Szerintem a WD től.
Ha mind a 2 gépen van eSata, akkor olyat amin van ilyen.(#2996) pepe1970
A WD my passport leáll úgy 10 perc mulva a géptől függetlenül.
(#2995) plexi
MY Passport ?
Ezt cipelheted, külön táp nem kell neki.(#3009) BBéci
Beadod neki ujra a torrenteket és megadod a mentés helyét, ujra ellenörzi majd folytatja a seedet.
És az uj letöltésre vanoakozókat, meg a menujében.(#3021) szpal17
Bios frissités esetleg ?
AHCI üzemmódba, vagy Raid módba kapcsold a hdd vezérlést.Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Hibátlan - Western Digital WD Red SA500 1TB 2.5" SATA SSD
- 256GB Western Digital Nvme SSDk eladóak! 1 év Jótálással! Számla!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- BONTATLAN! Seagate 10TB SATA 3.5" Merevlemez!
- Crucial P3 2Tb M.2 ssd
- Crucial P3 2Tb M.2 ssd + AXAGON EEM2-SG2, M.2 NVMe & SATA UASP SuperSpeed USB-C+A 10 Gbps
- USB - NVME SSD ház - AXAGON EEM2-SG2, M.2 NVMe & SATA UASP SuperSpeed USB-C+A 10 Gbps
- 120GB Kingston HyperX mindösszeg 92GB írással! (csomagküldés: csak 1200Ft)
- 2TB Samsung eladó (hibátlan)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest