Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zserrbo

    aktív tag

    Hali!

    Külső winyót akarok venni, de pár dolog nem tiszta. A laptopomhoz venném, de nincs rajta eSata, tehát usb-re lenne kötve. Bár, ha végül lenne eSata csatlakozás is a winyót az nem baj. Ki tudja mikor lesz rá szükség.

    Nézegettem a [SAMSUNG HX-DE015EB/A62 Story Station Plus] winyót. Ha tényleg a Plus változatot árulják az Iponon akkor a leírással ellentétben van benne eSata is. Sajnos csak 8mb cache van benne :O Nem kicsi ez? Még az 1Tb-osban is 16mb van.

    A Wd külső winyói közül a Western Digital MyBook2 Essential 2.0 1TB (WDH1U10000E) néztem ki. Ez 30 ezer a másik meg 33 volt. Ebben nincs eSata, de 7200-as fordulatszámú a másik 5400, a cache is 32mb. Az Iponon nincs 2.0-ás erzió belőle, nem tudom a rev1-es mennyiben rosszabb a 2.0-ástól.
    Most megfordul a fejemben, hogy mennyivel járnék jobban a WD gyorsabb winyójával, ha USB-n keresztül csatlakoztatom és 35MB/s-nél úgy se lesz gyorsabb az adatátvitel, sőt.

    A legjobb ár/érték arányú winyót keresem. Adattárolásra, torrent és telepített játékok futtatására használnám. Operációs rendszert, nemtom teszek-e rá vmikor.

    Iponról rendelnék, eddig volt ez a winyó ott: [LC power EH-35BE3], már nincsen :) EBben a külső házban van eSata is, ha belső winyót vennék bele.

    Szerintetek hogy járok jobban? Ha külső winyót veszek vagy belső +házat külön. 1TB-os vagy 1,5TB-os winyót akarok, max 35-ért, de ár/értékben jó legyen. Csak nem lehetetlen.

    A válaszotok előre is köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák