Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz anonym1s #16736 üzenetére

    Javasoltak ellenére mégis Seagate Expansion Desket vetted...ebben ez aszem ST4000DM000 5900 merevlemez van, ami, ha tényleg ennyire hangos, az kellemetlen.
    Viszont ez gyári külső winchester, nem arra való, hogy csak úgy cserélgesd benne a vinyót :N , ahhoz célszerűbb lett volna rackes megoldást választani. Ha háza normálisan szétszedhető is, illetve vezérlése nem tilt le másfajta HDD-t, akkor is már a garanciát buktad emiatt.
    Red, az halk és megbízható.

    (#16738) matyi19: mint előbb, most neked is ismételten megemlítem, a gyári külső merevlemezek nem ilyen használatra valók, főleg a 2,5"-osak nem...ha szét karod szedni, cserélgetni benne a HDD-t, akkor válaszd a külső rackes megoldást.
    ITT arra is akad példa.
    Illetve több gyári külsőt gyártónál (WD, Samsung, Hitachi, Toshiba) hiába is távolítod el, mert nem sima SATA notivinyó, hanem spec, a SATA csatlakozóhoz integrált USB chip van. Így azt máshova nem tudod betenni, de a kibelezett rackbe se más merevlemezt.
    Persze van olyan, ami sima SATA csatis + külön SATA-USB átalakító, annál lehet akár más HDD-t beletenni, ha az eletronika nem tiltja le, de a gari ott is mindenképpen ugrik ilyenkor...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák