Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz kiro4444 #13855 üzenetére

    Első körben meg kéne nézni eszközkezelőben minden rendben van-e, HDS-el, h ok-e a vinyó, SMART-ban nincsenek-e hibák, adatátviteli akár, mert azt okozhatja vinyó döglődésén túl kilazult USB aljzat / hibás adatkábel!
    Csak másolás közben jelentkezik a hiba, v már közvetlenül rácsatlakoztatáskor, mappák tallózásásakor is :F
    Másolás közben vírusírtó is lassítja fájlműveletet, extrém esetben akár befagyasztja rendszert, de erősebb gépeken már kevésbé, fentebb említett okok valószínűbbek.

    (#13856) Lauda: méret, +- külső táp a fő különbség, nagyobbak gyorsabbak vmivel, a maga méret kategóriájában jónak, megbízhatónak mondhatóak a Passportok / MyBook is, de ahogy fentebb részleteztem hw-es titkosításuk van, amivel számolni kell.

    (#13857) td : nem tudom milyen belsőt takar, igazából már nem is nagyon érdekel :N , mikor akad a piacon számtalan, jobb termék is...de ha megtúrod google-t választ kaphatsz: Samsung M3 teszt (SP M8 vinyó) - csomagolás is elég hasonló korábbi M2-höz, akkor vsz nagyrészt minden maradt a régiben.
    Seagate Bachup Plus & teszt video - látszik, h jóval tetszetősebb, mint az Expansion puritán tégla dizájnja, cserélhető interfész adapter is nagy ötlet, vmint Mac-hez adott NTFS driver, mert az is amúgy fizetős OSX alá..
    Expansion Portable szétszedve - ebben is samu M8 van--->jobbik eset :) , saját 5400-as notivinyója Seagate-nek nem éppen a legmegbízhatóbb, vsz ezért pakolják újabban ezekbe is Samsungét :D
    Ezek tükrében, akár még jó választás is lehet a 2 gyártó, nem tudom hirtelen a BP mennyivel drágább a másiknál, de én biztos előbbit venném a + funkciói miatt, mert utóbbi csak egy puritán doboz, ennyi erővel megvehetnéd az említett Spinpoint M8 vinyót magába és hozzá egy 2,5" minőségibb USB3 alu házat.

    Toshibáknál meg ahogy fentebb láttad van sokféle, ha vsz pl. egy ALU2S, nem fogod Basic-el összekeverni :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák