Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz gulyasa #11061 üzenetére

    +neked is:(#11056) Misi1980 Látom már (link)...,csak azért furcsállottam,mert samu 2,5"-be G2,S2,M2 volt,az M3 elvileg a 3,5" asztali volt.(link) Nemtom ezt mért adták ki,vsz ugyanaz,mint az M2, küllemre is,vsz egy kis marketing... :D ,belseje is samsung (M8) lehet,v már Seagate,v inkább azzá átcímkézett samu...
    Ennek is NYÁK-ra integrált usb csatija van,mint WD My Passportoknak,háza műanyag stb,de WD már bizonyított,szoftveres körítése,kiegészítők (pl. gyári tok), supportja is jobb,én azt venném,hiába -1 garis :K ...bár mind2 elég hasonló,akár M3 is mehet.
    én is tanultam ma vmi újat :DDD

    (#11060) pomk : ehhez normál,pl. Case Logic tok jó,hordozásra való,kábel elfér benne stb.,ez nincs ütésállóságra hitelesítve,de nyilván kibír x méteres leejtést benne vinyó,a WD Passportjaihoz gyárt Nomad tokot,az 2,1 m-t kibír és ki sem kell venni belőle.
    Illetve pl. a Delock gyárt külső vinyókhoz spec silicon védőburkolatot (ipon),amibe belebújtava,elvileg ellenállóbb lesz (Iomega Ego-mhoz is hasonlót adtak),de azért ez nem uaz a védelem,mint mondjuk a Transcend 25M3.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák