Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz kchryss #4626 üzenetére

    Az olcsóbb USB 3.0-s külső házak, mint pl. a Captiva és a Sirius, épp nemrég volt téma. Valamint a Kolink is, amiről linkelve volt egy rövid beszámoló. Ugyan egyik-másiknál lehet némi kontra, de általánosan megfelelnek a célra és az áruk is kedvező. Viszont, ha kiforrottabb és bizonyos szempontból minőségibb külső ház kell, akkor azért a Swift Case Pro jobb választás lehet.

    A FANTEC 3,5"-os külső házai közül leginkább a DB-AluSky U3e modellel van tapasztalat, amiről teszt is készült itt a topikban. A DB-ALU3-6G modellnél említette valaki, hogy van neki ilyen, de kb. ennyi. A DB-AluSky U3-6G modellel viszont még ennyi tapasztalat sincsen. De amúgy mindhárom majdnem kb. egy kaptafára készült, illetve az utóbbi 2 megint elég hasonló. Bár utóbbiak közül az egyiknél az elülső zárólemezen szellőzőnyílások vannak és fémnek néz ki, ami előnyösebb a másik megoldásával szemben. Aztán az amúgy pozitívumnak mondható mindkettőnél, hogy a jelenlegi háttértárak tárolókapacitásának kezelése elvileg korlátlan, valamint van hozzájuk a gyártó oldalán firmware.

    Egyébként a 3 TB-os HDD kezelése OK lesz mindegyiknél. Illetve, ha eleve a külső házban lesz használva a merevlemez, valamint pl. Windows esetében ott lesz inicializálva és létrehozva rajta az új kötet, akkor az megint sima ügy. Ellenben, ha a gépben, vagyis SATA-n csatlakoztatva is használva lesz, akkor nemrég többek között azzal kapcsolatban is összegezve lettek bizonyos infók.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák