Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz mikej95 #89569 üzenetére

    VC2-höz külön adapter kell majd hacsak nem USB-n táplálod. Ha nem fertőznek be a lámpák elegendő lesz mert úgy találom az S3-hoz csak 1db 18650 kell. Ha viszont befertőznek, akkor 4ágyas töltő. Nekem VP4 van évek óta több és nagyon jók. 0.5A minden slotban, csak a két szélsőben 1A. Századpontos feszültségkijelzés és kézzel választható áramerősség.

    Az intercell sztem tuti hely mert 8db Panasonic 18650B származik onnét és nincs velük gond, 5évesek és még sztem 4db Panasonic 18650PF is ami még idősebb. Hogy ma mi a helyzet nem tudni.

    Sztem lámpánál nem létszükség a védett akku. Hosszabb és tán vastagabb is a védőszál + elektronika miatt. Azért kérdezd meg a lámpásoktól is, de nekem egyetlen védett akku sincs. Multiméterrel és facca Xtar töltőkkel védem őket. 4db 26650 és 28db 18650. Egyikkel se volt sose gond és nagy részük már 5éves. Nem szabad 3.4V alá meríteni őket illetve 4.2V fölé tölteni őket. A védőelektronika 3V alatt lép működésbe és 4.25V felett. Egyedül sérülés, zárlat esetén van jelentősége hogy ne süljön/robbanjon fel, de ez elég valószínűtlen állapot.

    Ha nyomon tudod követni az akkuk merülését akkor sztem nem kell külön védelmes akkun agyalni. Ha meg véletlen lesik hosszában annyi a védelemnek. Nekem egyszer lelöktek egy 8db akkuval szerelt lámpám amiből 4db pozitív kivezetése totálisan behorpadt a hosszirányú ütődéstől másik 4db részben. Ha itt védőelektronika van akkor ott legalább 4db akkunak záróra, így csak szentségelések közepette kihúztam a felületét és azóta is mennek gond nélkül.

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák