- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Canon EOS DSLR topic
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
Tanácsotokat szeretném kérni.
Április 29-én rendeltem 2 telefont Banggood-ról. EU raktár, 3-6 munkanapos szállítás, 2 csomag, külön, darabonként - 8eur szállítással.
Nem saját célra, családtag és ismerős.
Nem az első rendelés, kitaposott út..
Viszont TN az számomra új. (most mobilról vagyok, nem tudom bemásolni).
Mai napig semmi, ami még akár bele is férne, viszont a TN, az általuk megadott oldalon nézve egy helyben topog UK - ban.
2x kérdeztem tőlük chaten, természetesen időt kértek.
Ismerős viszont már türelmetlen, hét végéig vagy lóvét, vagy telefont akar.
Chaten azt az ígéretet kaptam, hogyha 14 ig nem érkezik meg, jogosult vagyok refund vagy resend-re.
Na de úton van vélhetően, most ha újraküldik vagy visszafizetik, és mégis megérkezik, mi a francot csináljak? Ismerősnek ha visszaadom a lóvét, ő vesz egy telefont helyben, nem fogja később kifizetni, illetve ha később lesz 4 telefonom...?
90e Ft-ról van szó, nem aprópénz.Köszi..
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...