-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dltpwnz
aktív tag
Üdv, december elején mennyire húzós Szingapúrból rendelni?Az se baj , ha csak jövőre érne ide Amúgy átlag 2-3 hét szokott lenni nekem . Kössz az infót
-
-
Lucho777
csendes tag
válasz dltpwnz #63451 üzenetére
Attól függ mennyire az eleején a hónapnak...maga a csomag hamar ideér, itt ülnek rajta sokáig, ha meg karácsony környékén vana feldolgozás, akkor ott nagyon megcsúszhat, mert ha nem kapod meg ünnepek előtt, akkor az beragad, és arra meg jönnek az újabb csomagok, tehát még később kapod meg mint akinek később ér be a cucc...tehát necces, a magyar postát ismerve, főleg, hogy pár napja már előre megírták a mentegetőzést, hogy akár 50 nap is lehet az eun kívüli csomagok kézbesítése...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz aytukabozs #63450 üzenetére
Tiny azt mondja , hogy " ha gond lesz majd szólnak... Viszont az az érdekes hogy az internetbankomban nem látszikbaz utalás... Holnap bemegyek a bankomba megkérdezem.
Lucho777:
Így állunk most...
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
peestike
őstag
sziasztok!
esetleg ezt tudnátok értelmezni? vietnámi posta
2015-11-14 16:00
VNHANA, Arrived its destination
2015-11-12 15:05
100955 - Hà Nội Ngoại Dịch, C: Đã rời khỏi Ngoại dịch nước gửi (Departure from outward OE [EXPORTED FROM VN])
2015-11-12 15:05
VNHANA - HANOI ND, - Đóng CT đi - Departure from outward OE
2015-11-11 16:46
BSDCNB - BSDCNB, - Thông quan
2015-11-11 16:41
BSDCNB - BSDCNB, B - Đã đến bưu cục Ngoại dịch (ITEM PROCESSED READY FOR EXPORT)
2015-11-10 20:59
VNAHNA, O - ITEM READY FOR EXPORT ORIGIN
hová érkezett meg? ferihegyre? akkor a magyar posta miért nem látja még?
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Turbobacsi
senior tag
válasz peestike #63456 üzenetére
hasonlóm van, tanácstalan vagyok (magyar posta nem látja):
2015-11-13 17:00 VNHANA, Arrived its destination
2015-11-11 16:12 100955 - Hà Nội Ngoại Dịch, C: Đã rời khỏi Ngoại dịch nước gửi (Departure from outward OE [EXPORTED FROM VN])
2015-11-11 16:12 VNHANA - HANOI ND, Đóng CT đi - Departure from outward OE
2015-11-10 16:23 BSDCNB - BSDCNB, Thông quan
2015-11-10 16:18 BSDCNB - BSDCNB, B - Đã đến bưu cục Ngoại dịch (ITEM PROCESSED READY FOR EXPORT)
2015-11-09 19:49 VNAHNA, O - ITEM READY FOR EXPORT ORIGIN"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
peestike
őstag
válasz Turbobacsi #63457 üzenetére
sajnos nekem is van még egy, az:
2015-11-13 17:00
VNHANA, Arrived its destination
2015-11-11 16:12
100955 - Hà Nội Ngoại Dịch, C: Đã rời khỏi Ngoại dịch nước gửi (Departure from outward OE [EXPORTED FROM VN])
2015-11-11 16:12
VNHANA - HANOI ND, - Đóng CT đi - Departure from outward OE
2015-11-10 16:23
BSDCNB - BSDCNB, - Thông quan
2015-11-10 16:18
BSDCNB - BSDCNB, B - Đã đến bưu cục Ngoại dịch (ITEM PROCESSED READY FOR EXPORT)
2015-11-09 19:49
VNAHNA, O - ITEM READY FOR EXPORT ORIGINnagyon f@sza! ahogy nézem ugyan az a kettő.............
na, klassz....kíváncsi leszek a végére.[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
ans1980
tag
-
oba
addikt
válasz ans1980 #63459 üzenetére
Srácok ez azt jelenti hogy vámot kell majd fizetnem? (22 euro alatt van)
2015. 11. 16. 14:33 - The item has been processed in the country of destination
2015. 11. 16. 14:36 - The item is being processed by customs, HUNGARY
szerk.: sry, nem válasz akart lenni, mobilon félre nyomtam
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
Köszönöm!
-
Janaboy
veterán
Segítsetek pls, mert nem értek valamit!
Tegnap vettem ebayről egy 12.89 GBP-s terméket..a bankszámlámon paypalon keresztül 12.89 font került levonásra (tehát a bank váltott - raiffeisen)..tegnap még a zárolt állapotban 5679 Ft volt kiírva..ma nézem, hogy 5804,93 Ft került levonásra a közleményben ez van:
12,89 GBP Vásárlás
19,60 USD 296.1700Ez normális!?!?!? Egyszerűen nem bírok rájönni, hogy jött ki ez az összeg..
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
beg
veterán
válasz Janaboy #63468 üzenetére
Mert így működik az internetes vásárlás pici hazánkban. Bármiben fizetsz, azt előbb usd/eur-ra váltja. Árfolyamról meg a bankod ad felvilágosítást.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
bl4ze
veterán
Vettem egy pendrive-ot az itt sokat dicsért sinceritytrading-től.
Mennyi idő mostanság tőle ? Vásárolt valaki mostanság ?
Egy 32gb pendrive.... thx[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
atias
újonc
Pozitivum a lightinthebox.com-nál!! Van lehetőség nálluk kb. az áruérték 5%-ában bíztosítást kötni a vásárláskor, az egyébb kézbesítéskor felmerűlő felárakra, én megkötötem. Erzután jött, hogy az én csomagom fenakadt itthon, és kézbesítéskor fízetnem kellett pluszba a postásnak, amit papirokkal jeleztem is a webshopnak. És ezután jött a csoda, mert rá két napra kaptam az emailt a paypaltól hogy refund jött. Visszautalták a többlet költségemet. Járt már valaki hasonló élményben?
-
beg
veterán
válasz aytukabozs #63481 üzenetére
Nana, este tíz előtt semmi zsebzsötem
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
maj-viktor
őstag
-
atias
újonc
válasz aytukabozs #63481 üzenetére
Jaja februárban regeltem a mostani hozzászólásra, mert már előre tudtam, hogy ide kell írnom ma. Az a lényeg hogy sz.arabbúl az eladó járt nem én. Szóval nem reklám volt. Nyugodtan sírhatsz, én meg erre iszok egyet a hirtelen jött pénzből.
-
-
aytukabozs
addikt
benéztem, van ilyen (1 sorral lejebb a mai dátum van )
csak tudod gyanakvó az ember mikor valaki 3 HSZ-es 'múlttal' beront ide, és hírtelen megdicsér egy boltot.
btw a vámbiztosítás kicsit idejétmúltnak tűnik mikor sok boltnak van EU raktárja, vagy EUexpress szállítása.
de mivel jár, megkapod; ne haragudj.u.i.: egészségedre az italt
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
aytukabozs
addikt
válasz stickermajom #63488 üzenetére
Ezek szerint igen.
Keress rá a nevére itt meg a külföldi rendelés topicban.
Kizárt hogy onnan hamis adathordozót kapj, ha elkutyulja a posta refundol vagy ujrapostáz,
szóval bátran nézz körül.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
szakalistvan
senior tag
válasz stickermajom #63488 üzenetére
~1400 Ft-os Transcend 16Gb Class10,a levélen pedig 3 dolláros bélyeg van... Fogalmam sincs hogy csinálja de jobb is így
-
GZoli7
senior tag
válasz szakalistvan #63490 üzenetére
Az nem USA $, hanem Hong-Kongi, ami nincs 40Ft.
-
kovpeti
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap megjelent ez a sor a postai nyomkövetésben:
"Vámköteles küldemény NAV regisztráció"
Azt szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor aznap el is küldik postán a vámnyilatkozatot?
Vagyis kb. mennyi az átfutási idő a bejegyzés megjelenésétől, a vámnyilatkozat megérkezéséig?
(tudom gyorsabb, ha nem várom meg, hanem letöltöm, kitöltöm, beküldöm) -
luck66
tag
ha megnézed majdnem 100%-os az elégedettség több mint 200ezer eladás után
-
bl4ze
veterán
sinceritytrading: köszi mindenkinek az infókat, már jött mail, hogy "shipped" akkor kb. 2 hét, várom
.:. bl4ze .:.
-
oba
addikt
nem tőle vettem és nem memóriakártyát... hanem ebayről fóliát telefonra, kínából... 2 dollár volt a cucc, free shippinggel, a borítékon meg 5 dollárnyi bélyeg wtf? ez így neki hogy éri meg? vagy már a bélyeget is hamisítják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50, újszerű áll., FullHd, i7 6. Gen., 16 GB DDR4 Ram, nVidia Quadro M2000 Vga
- Hitachi 120GB HDD
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Tamron SP 24-70mm f2.8 Di VC USD(Nikon F) eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest