Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz tfalcon96 #42799 üzenetére

    Ezt dispute keretin belül írod nekik!? ott van egy végső határidő (ha jól emlékszem a dispute nyitása után 2hét... de erről küldd folyamatosan e-mailt a paypal... úgyhogy figyelj - nézd az e-mailedet, mi a végső határidő, mert ha azelőtt nem claimeled, akkor automata close-olják és buktad az egészet!)

    A dispute-on belül "egyezkedsz az eladóval".... érdemes is minél többet / többször / több naponta írni, mert ha átclaimeled már nem lesz beleszólásod és a dispute keretei között beszélgetést fogja csak látni a paypal és annak megfelelően dönt valaki javára!
    A claimelés után a paypal még ad 1 lehetőséget az eladónak, hogy "válasszon", pl. kéri, hogy küldd vissza... akkor neked bizonyítanod kell TN-számmal, hogy visszaküldöd... ha ezt látják élni a postai rendszerbe / és megkapja az eladó... akkor kapsz full refundot!

    /szerk
    Közbe látom, ogy iden dispute-on belüle... 1-2napot kell várni a válasszal általában... ha nem válaszol - újból írsz... ha 3x-a sem, akkor claim-eled... viszont úgy nem kapsz full refundot, ha nem küldöd vissza nekik... ez max. olcsó dolgoknél működik 10$ alattiaknál, hogy "megtarthatod" és úgy kaphatsz full refundot... drágábbnál pl. az említett kamera... csak visszaposta! (költség általában téged terhel - ennyi mínusz lesz neked, ahogy előzőleg is írtam - kivéve ha az eladó mást írta a saját ÁSZF-ébe)

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák