- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
huan
őstag
Sziasztok
Kinek mekkora volt az a legdrágább telefon, amit rendelt Kínából és vám+áfa nélkül megérkezett? -
fPApi
őstag
A MiniDeal-ről általában jókat hallok. Ha az van, hogy "In stock" (egy umi x1s-nél), akkor az mennyire vehető valósnak?
-
nagyúr
250$-os telóm most csúszott át a vámon tegnapelőtt de nem az ártól függ. Mindegy, hogy mennyit ér, webshop úgyis ráírja hogy 20$ az értéke és ajándék. A vámosok a ráírt ár alapján vagy a csomag mérete alapján szedik ki (általában) a sorból.
fPApi: kérdezz rá minidealen chat-en bár úgy is a képedbe hazudnak mint minden kínai webshop
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
....meg szúrópróba szerint x darabot! Most fizettem nem rég!Minden csomag gift és 20usd.- .Ők sem hülyék!
Azért mindenki úgy rendelje,hogy az 50.000 ft+ 15.000 ft Áfa.
...ha nincs akkor boldogság,de a pakliban mindig benne van.[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
nagyúr
válasz hunaqua #3204 üzenetére
igen azért mondtam, hogy általában nekem most szerencsém volt és a w7 átcsúszott a vámon (meg az előtte rendelt 3 tablet is), most a barátnőm telefonjáért szurkolok. 2013.05.10 10:37 ekkor került vám elé (péntek) és azóta nem frissült a tracking. Nem tudom, hogy a tracking oldalak lassúsága miatt vagy mert nem dolgoznak hétvégén a vámosok (esélyes ) ... mik a tapasztalatok? a w7-em 17 óra alatt vámkezelve lett
-
kisninja
őstag
válasz gyuszito #3207 üzenetére
így így már csak arra vagyok kíváncsi hogy a kis kínai mit csomagolt mert a kommunikációban voltak gondok.
(cipőt rendeltem, eladó vissza írt hogy már nincs elfogyott válasszak mást más nem tetszett mondtam neki adja vissza a pénzt akkor. Párszor még írt majd feladott valamit)powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! Olvastam hogy ha paypal-ban átállítom azt, hogy az én bankom váltsa át a forintot dollárra és ne a paypal akkor egy kicsit jobban járok! Hol tehetem meg ezt a beállítást? Milyen menüpontok alatt? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz bodnarzoltan #3209 üzenetére
amikor rányomsz valahol a fizetésre (pl ebay-en) és átdob a paypal oldalára majd bejelentkezel, mielőtt megnyomod a fizetés gombot, jobb oldalt középen van olyan h "payment method" azt kell átállítani
[ Szerkesztve ]
-
Mateosz
aktív tag
működik csak forintos számlával is. Én már 3-szo fizettem így (egyszer dollárt, kétszer fontot váltottam így a bankkal). Egy kicsit olvass vissza, már tárgyaltuk a témát. Van amelyik banknál és van amelyik bankkártyával megéri (pl. nekem A*A bank, Visa kártya, a visa pedig dollár alapú)
*** Be prepared! ***
-
osztraksajt
őstag
Dehogyis, a forintszámlát hitelkátyával simán meg lehet terhelni devizával, a bank a napi devizárfolyammal zárolja, de levonni kb 2 nap múlva fogja az aznapi deviza árfolyammal. Ezen nyerhetsz és bukhatsz is attól függően hogy a következő 2 banki nap merre megy az árfolyam.
-
nagyúr
válasz osztraksajt #3216 üzenetére
hát igen nekem sima bankkártyám van
-
Gege94
tag
Szerintem nem sok értelme van a vitának Mert max 200 forintot, ha meglehet spórolni.
-
ferob
őstag
Kicsit meglepődve olvasom ebben a topikban, hogy a merimobiles szóra keresve csak rosszat találni, bár a dual sim-es topikban egy késedelmes küldésen kívül semmi rosszat nem láttam.
Én most ott tartok, hogy elmondásuk szerint a következő levél tőlük, amit küldenek, az a követési szám lesz.
Így érdekelne, hogy van-e olyan ember, aki sikeresen és minden probléma nélkül vásárolt tőlük?
-
-
hzx0
aktív tag
Pandawill megbizható? Rendes shop vagy olyan mint az ebay több eladó gyűjtő helye?
-
DGery
aktív tag
nah, csütörtökön beérkezett, péntekre levámolták, ma a kezembe kaptam most kitett magáért a posta is
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
rangersanyi
tag
Üdv mindenkinek!!
Elvileg vettem a mixeshop.com-on egy tabot PayPal-os fizetéssel, és az lenne a kérdésem, hogy mennyi idő szokott lenni amíg feldolgozzák a rendelést??? Május 9-én rendeltem és azóta a rendelés státusza "Processing".IPhone 14 pro
-
SUPREME7
addikt
válasz rangersanyi #3229 üzenetére
Lehet, hogy nincs raktáron. Ha hét végéig nem történik semmi, írj nekik és kérdezd meg mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz rangersanyi #3229 üzenetére
Változó! Nekem Minidealen 7 nap volt! Másnak meg már másnap "shipped"-re vált a státusz...
-
MODERÁTOR
Sziasztok! ezt értelmezné valaki? Magyar Posta EMS tracking (Japánból):
2013.05.11 17:10 Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.11 17:12 Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.05.12 19:26 Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.05.12 23:14 Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearanceVámkezelésve után vámkezelésre vár?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
Úgy úgy. Túl drága ahhoz, hogy átcsússzon...
Kiegészítés/update:
2013.05.12 19:26 Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.05.12 23:14 Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2013.05.13 00:00 Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2013.05.13 01:05 Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2013.05.13 01:06 Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contactedAzért azt nem értem, melyik időzónát használják...
huan:nem első (Ainol Aurora szépen jött tavaly februárban Singapore Post), ez egy fejhallgató, ami csak Japánban kapható, túl nagy dobozban...ez EMS-sel jött, viszont 2 nap alatt ide ért..
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
spileraaa
senior tag
Vam ele ezutan fog kerulni ?
Vagy Romaniaban hogy mukodik nem Bukarestben vamkezelik ?13.05.2013 11:42, In prelucrare - Oficiul Postal Cluj-Napoca 5
11.05.2013 13:37, In prelucrare - BSI Bucuresti
10.05.2013 20:41, Primit de la expeditor - BSI BucurestiErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
hunaqua
addikt
válasz koncsik #3242 üzenetére
Jön a levél!
Tisztelt XY!
Önnek x tartalmú csomagja érkezett (...már belenéztek).
Kérjük a vámkezeléshez szükséges számlát és a fizetést igazoló banki kivonatot csatolni szíveskedjen!..sajnos itt fizetni kell.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
válasz spileraaa #3245 üzenetére
Szerintem ez már átcsúszott.Kolozsváron figyel a csomag,hogy kihozza a postás.
-
MODERÁTOR
válasz hunaqua #3246 üzenetére
Beszéltem már velük (délután), ezután az update után e-mailben a postaimport@posta.hu címre beküldtem, ami doksim van, hátha gyorsabb lesz.
Eleve vám+áfával kalkuláltam, de jól esett volna, ha átcsúszik... túl nagy, Japánból jön (onnan talán nem jön annyi, mint Kínából), viszont csak ott lehet kapni. Amazon.com markerplace-n rendeltem, mert olcsóbb az eBay-nél és az Amazonnak van egy paypal szerű "A to Z guarantee" szolgáltatása.
Remélem mehetek érte hamarosan és működik is majd.
Ja és rákérdezésre a japán eladó elzárkózott bármitől, ami tax evasion-re utalhat. Korrekt, ez van.
Köszönöm mindenkinek a segatő magyarázatokat.[ Szerkesztve ]
-
vegyszer
addikt
válasz Depression #3244 üzenetére
valóban...
valamit benéztem(de nekem nem küldtek semmit, hogy anno mi alapján vámolták)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
hunaqua
addikt
válasz vegyszer #3249 üzenetére
Miért küldtek volna bármit is,hiszen nem bontották ki a Te csomagodat (mázli). A rajta lévő ár meg 20usd.-.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest