- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
válasz janek69 #2450 üzenetére
1. Paypal csak az eladónak számít fel költséget neked nem, egyszerűen az árfolyamukkal húznak le 2. A bankod először középárfolyamon vált, a könyvelésnél veszi alapul majd az akkori valuta eladási árfolyamot [ezért tűnik először feltűnően kedvezőnek ]. 3. Be lehet állítani mikor látod a végösszeget : [link].
[ Szerkesztve ]
-
tomidny72
csendes tag
válasz Joachim #2449 üzenetére
Hát ez nagyon esetleges, mert nekem az egyik csomagom a kínai tracking szerint tegnap megjött Bp-re, a magyar posta szerint még csak küldik. De a másik csomagom, amit ma már kézhez kaptam (múlt hét pénteken vámolták), viszont megkapta a kézbesített státuszt. Mondjuk azt írja, hogy 8:58-kor vettem át, holott kb. délután kettőkor...
Ja, és ez a csomag SG-vel jött meg 22 nap alatt, ebből 10 napot itthon kavargott -
kano
nagyúr
válasz Joachim #2449 üzenetére
Nekem még semmi...
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
peter76bp
aktív tag
válasz tomidny72 #2453 üzenetére
Magyar posta már múlt héten is csúszásban volt a kiírásokkal. Nekem is a külföldi oldalon hamarabb jelent meg a célországba megérkezett státusz mint a posta.hu-n. Szóval ha azt látod megérkezett, akkor szerintem így is van. Már csak a VÁM procedúrát kell végig kimalmoznod meg hogy kiérjen vele a postás.
-
mrkatona
tag
Sziasztok!
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy ha lehetséges kerüljétek el az antelife-ot, mert megbízhatatlanok...
És akkor még nagyon finoman fogalmaztam.
Nálam abszolút feketelistás.
Rossz telefont küldtek nekem, amit szépen megírtak, hogy nyugodtan küldjem vissza nekik és kifizetik még a postaköltséget is és visszaadják a pénzemet, vagy küldenek helyette egy másikat.
Én gondosan becsomagoltam szépen visszaküldtem nekik (2 napra rá, hogy megérkezett), EMS gyorspostával (6990 Huf) és azóta arra sem hajlandóak, hogy reagáljanak a leveleimre.
Azóta eltelt több mint 2 hét, hogy a tracking number alapján látom, hogy sikeresen a címzett átvette a csomagomat és azóta vissza sem írnak.
Még jó hogy a 45 napon belül voltam és disputot indítottam a paypalon, ahol válaszoltak, hogy várjak még biztos a postán van, hitegettek, húzták az időmet, semmibe vették a vissza irányú nyomkövetésemet, stb.
Persze amíg vásárlás előtt vagy nagyon kedvesek és normálisak, aztán ha garis problémád van szépen ejtenek.
Most nagyon dühös vagyok rájuk, mert 51 ezerbe fáj idáig a sztorim velük és se pénz, se telefon....
Még jó hogy a paypal véd az ilyen magatartású eladókkal szemben, remélem hamarosan lezárul az ügyem és legalább a vételárat visszakapom, ha már a postaköltséget bukom is.
A telefont február végén rendeltem, star b92m típusról van szó.
Remélem hasznos volt számotokra az információ és tanultok ti is az esetből. -
csibe1
addikt
-
sanko78
csendes tag
Tegnap megkaptam a követési számomat a minideal-től Singapur post. De jelenleg még sehol sem tudom követni a csomagot. Mikortol lesz látható a csomag? Hány nap míg nyomon tudom követni?
-
tomidny72
csendes tag
válasz sanko78 #2458 üzenetére
Általában 2 munkanap amíg megjelenik a singpost rendszerében. Előtte pl. ezen az oldalon jelenhet még meg: http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx (ez egy másik oldalba ágyazott kereső, azért ilyen fapad)
[ Szerkesztve ]
-
Tannhauser
csendes tag
Végül is egész hamar ideért az Ainol tabletem. Buyincoins.com és China Post.
2013.03.30 08:48 Küldemény információ: Küldemény felvéve / Item accepted
2013.03.30 18:57 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.30 21:26 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.03.31 21:25 Küldemény információ: Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.04.07 23:53 Küldemény információ: Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.04.08 00:16 Küldemény információ: Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.04.11 06:44 Küldemény információ: Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.04.12 11:10 Küldemény információ: Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredJa, és tényleg igaz lehet a konténer összevárása. Ugyanis ezzel együtt jött még pár máskor rendelt apróság is teljesen más, de szintén kínai eladóktól (eBay) sőt nem csak nekem, hanem a cégnek is
[ Szerkesztve ]
-
mrkatona
tag
-
Bagira01
veterán
2013.03.29-i rendelés állapot a tmallbox:
2013.04.05
16:50
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.04.09
10:23
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.04.09
10:31
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.04.12
10:36
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureHolnap gondolom nem hozzák ki. Hétfőn remélem itt lesz.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
veterán
2 csomagot várok, egyet a Fasttech-től, egyet meg a doingoutdoor-ról. A fasttech-eset ( HK ) 1 héttel hamarabb rendeltem mint a doingoutdoor-osat ( SP ). Viszont most így állnak.
Fasttech HK:
The item is being processed for departure from Hong Kong as of 11-Apr-2013.Doingoutdoor SP:
10-04-2013 Despatched to overseas (Country code: HU)Szóval nagyjából egyszerre került a Célországba elküldve státusz alá mindkettő rendelésem. Kíváncsi vagyok melyik jön meg hamarabb. Bár Azt mondják hogy a Sigpost az egyik leggyorsabb. Másnak egy rendelés 8 munkanap alatt megérkezett, ami azért nem rossz.
Amúgy a posta oldala tényleg elég lassan frissül, a doungoutdoor-osat jól mutatja, viszont a fastteches rendelésemnél még csak
2013.04.06
15:46 (HONG KONG)Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item acceptedinfó van, amúgy HK oldalán már The item is being processed for departure from Hong Kong as of 11-Apr-2013.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Bagira01
veterán
válasz mrkatona #2456 üzenetére
Nekem a ttmalls játszotta el ezt. Szart küldtek, visszaküldtem átvették, aztán nem is reagáltak semmit. A paypal ügy lezárását követően visszautalta a paypal a pénzemet, de a visszapostázást elbuktam, és nem is válaszoltak azóta se. A paypal meg nem fizette vissza a pk-et
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
asturel
őstag
Posta oldalan mennyi ido mulva kene kovethetonek lenni a csomagnak?
Mivel mar singposton 'Despatched to overseas (Country code: HU)' all, de meg mindig nem talalja, ahogy latom masoknak a hongkongos utazasok is ott vannak.. -
kano
nagyúr
Az melyik is?
Köszi(#2462) Tannhauser
Első rendelésed onnan? Állítólag az elsőt gyorsan küldik a többit már nem...[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Megvan, de ott sem mutat semmit.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
Szerintem ez hülyeség,ha van készlet gyorsan küldi a 25.darabot is.
....ha meg nincs készleten,akkor az első is lassan jön.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
lexter00
őstag
Az mitől van hogy a Magyar postánál látszik de a SG-on nem látszik a csomagom mozgása.
-
Koniman
tag
Sióziasztok!
USA-ból rendelnék cuccot, aminek így néz ki a pénzügyi tételei:
PriceS $135.90
Shipping and handling US $81.11
Import charges (estimated) $49.54Az import charges tétel mit tartalmaz pontosan?
Köszi.
-
dReFiX
senior tag
sziasztok, kellene egy kis segítség:
Erre a címre kellene visszaküldenem egy csomagot :
sun yanjing
Room 802, No.7 Building , Degui , Dexing Garden , Xihuan Road, 518112 ,
Shenzhen
China
Mi lenne itt a helyes tördelés és sorrend stb. ? Ki akarom majd nyomtatni és ráragasztania csomagra. Valakinek ötlet ? Vagy tapasztalat ? Köszi ! -
spileraaa
senior tag
Valaki segitene a rendelesben innen rendelnek :
Hogyan zajlik egy rendeles folyamata ?
es mikre kell ugyelni ?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Tannhauser
csendes tag
Igen, az első rendelésem a buyincoinsról.
Furcsállnám, ha a többit késve küldenék. Ha van nekik raktáron, akkor miért ülnének rajta, ha meg nincs, akkor mindegy hogy első vagy nem első.
Egy másik boltból, a linkdelight.com-ból már többször rendeltem, mindig gyorsan feladták, és 2-3 hét múlva átvehettem. -
osztraksajt
őstag
válasz Tannhauser #2481 üzenetére
Nekem már 10+ rendelésem jött onnan és mindig legkésőbb 2 napon belül feladták, abszolút pozitív tapasztalataim vannak velük.
-
kano
nagyúr
válasz osztraksajt #2482 üzenetére
A Hero topicban találhattok ellenpéldákat is.
-
Koniman
tag
válasz osztraksajt #2478 üzenetére
Ja, E-bay.
-
jano2101
tag
Hello egy kis segítséget kérnék Minideal- hez gari ügyintézés céljából, valakinek valami tapasztalat, mit hogyan kell, csinálni meg ilyenek, hogy küldjem el, hogy nyomon is tudjam követni, csak simán postán kell csomagként, vagy van valami más is!?
Köszönöm!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
jano2101
tag
Ja bocsi nem írtam, hogy egy Newman N2 lenne szó és nem vámolták eszt meg lehet ismét úszni vagy már nem is fogják?!
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
citkar
addikt
Üdv!
Átolvastam a fórum elejét, hasznos volt, köszönöm.
Az a kérdésem, hogy mindenképp PayPallal érdemes fizetni, vagy ha a bankszámlámhoz van virtualis bankszámla netes fizetéshez (aminek saját számlaszáma, cvc kódja van s annyi pénz van rajta amennyit ráteszek erre a célra) azt is nyugodtam használhatom?citkar
-
kano
nagyúr
Az SG post a csomagot először elviszi Hong Kong-ból Singapore-ba és csak utána adja fel a célország felé?
10 nap alatt sikeresen megérkezett Hong Kong-ból Singapore-ba. Na ez frankó lesz...citkar
Használhatod, ha akarod (nekem is a CIBnél ilyen van), de akkor nyilván nem lesz PayPal védelmed. AMi azt jelenti, hogy a PP nem fogja visszafizetni az összeget, ha nem érkezett meg az áru.[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
Eddig versenyképes:
2013.04.10
12:13 (HONG KONG)Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.04.14
14:23Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
kano
nagyúr
válasz BITBOYS #2493 üzenetére
Ajjaj, karácsonyra talán meg is kapom...
De miért lehet ilyen lassú? Maga a szállítás is 2-3 nap Magyarországra igaz?[ Szerkesztve ]
-
sanko78
csendes tag
Sziasztok.
Rendeltem az aliepressz-ről és nem nyomon követési számot kaptam hanem egy más valamit. Z000364946 ez mi? Tudja valaki? Hogy tudom ezt nyomon követni?
-
DGery
aktív tag
TrackChecker működik valakinek rendesen szgépen?
Akármit csinálok, akárhogy adom meg a számot, valamiért mindég csak pirosan jeleníti meg a dolgokat, nem frissít (vagyis frissít, de hibát ír ki...)
Valakinek ötlet?by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Koniman
tag
Erre tudja valaki a választ?
USA-ból rendelnék cuccot e-bayen, aminek így néz ki a pénzügyi tételei:
PriceS $135.90
Shipping and handling US $81.11
Import charges (estimated) $49.54Az import charges tétel mit tartalmaz pontosan? Az Áfa és az adó is benne van?
Ezen kívül már semmit nem kell fizetnem sehol? Ezeket kifizetem és kész?
Köszi.
-
peter76bp
aktív tag
válasz Koniman #2499 üzenetére
Fölösleges ugyanazt beirkálni minden nap. Azért nem kapsz választ mert nem tudjuk. De célszerű lenne az eladótól megkérdezned, hogy pontosan mit takarnak ezek a költségek. Van ahol előre kifizettetik a vevővel a vám és áfa költséget de kínaiaknál ez nem jellemző és itt a legtöbben onnan rendelnek.
Érdemi infot az fog tudni adni aki ezeket így kiírta. Későbbi viták elkerülése miatt is jobban jársz ha nála érdeklődsz írásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest