- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz FollowTheORI #3400 üzenetére
6éve 200K körül volt. Most sztem messze drágább.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Biqci
aktív tag
válasz krisz4b70 #3399 üzenetére
A fiamnak pont ilyen autója van, még az évjárat is stimmel. Most van benne kb. 210k km, eddig kb. 30k km-t tett bele, gyakorlatilag meghibásodás nélkül. A vezérlés szíjas, nincs esetleges lánc probléma. Kicsit fogy az olaj, 5k km alatt kell 2-3dl-t rátölteni. 200k környékén kellett kuplungot cserélni. Egyszer volt féklámpa kapcsoló csere és egy ideig az inmo lámpa néha világított, de ettől függetlenül indult az autó. A műszerfal kicsit felpúposodott, a rádió gombjai kontakthibásak, tipikus Ceed gond. A többi nem jellemző, pl. a tank felfogató pántok rozsdásodása. A fogyasztás úgy 7,5-8l, de ez főleg országút napi szinten munkába járás és hétvégén autópálya a csajához. Ahogy ismerem, nem kíméli ott, nyomja neki, lehet is, egy jó részen még nincs korlátozás...
Szóval nem rossz, inkább ajánlom, mint a kisebb motoros verziókat"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Rivaul
addikt
Sziasztok!
Apósomnak van egy 2019-es Sportage-e. Régi androidos telefonnal használja a fejegységet, nem túl zökkenőmentesen. 3 havonta offline kell frissíteni. Az lenne a kérdésem hogy ezek a fejek, tudnak apple carplay-t kezelni? Szeretne az öreg egy új telefont. Most lett nyugdíjas, valami olyan kell neki ami kiszolgálja jó darabig. Viszont arra is szüksége lenne, hogy a kocsival tudjon kommunikálni és használni minden funkcióját.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
Olyanban kérném a segítségeteket, hogy 2005-ös Hyundai Acent (LC ) 1.3 benzin lépcsőshátú G4EA 63kW/86LE 12V motorhoz lenne szükségem szelepfedélre.
A neten találtam is pár darabot/weboldalt, de mindhárom weboldal úgy tűnik, mintha ugyanz lenne csak más kinézettel/névvel.
Van tapasztalatotok ezekkel az oldalakkal, vagy van esetleg valami más forrás is a beszerzésre?
www.eualkatresz.hu
www.motordoctor.hu
www.topalkatreszek.huA segítségeteket köszönöm.
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
vlevi
nagyúr
műszerfal kicsit felpúposodott, a rádió gombjai kontakthibásak, tipikus Ceed gond
Nekem tegnap egy új dologgal bővült ez a lista. 2007-es Ceed LX.
Azt találta ki a kis köcsög, hogy a szivargyújtó, hamutalca ajtaja egyszercsak kinyílt, es azóta nem lehet becsukni....
Ja, és persze nálam is megvan kormánymű nyűg, hogy álló helyzetben tekergetve olyan, mintha kotyogna. -
Biqci
aktív tag
Ilyen szivargyújtó fedél helyzet nekem is volt még az Accord-nál. Nem lehetett eléggé bezárni, hogy bekattanjon. Aztán kiderült, hogy egy pénzérme került valahogy alá, ami nem engedte lecsukódni. Vagy 2 órát szenvedtem mire kihalásztam, utána semmi gond nem volt
A kormánymű itt nem probléma, de lehet hogy csak még..."For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Robi_73
őstag
Általában elég csak a sérült részekkel foglalkozni, viszont azt tedd alaposan és a teljes sérült terület le legyen kezelve. Festés előtt a kezelendő felület legyen zsírtalanítva féktisztító, nitróhígító által. Amennyiben rozsdásodást tapasztalsz az csiszolni, rozsdaátalakítózni és alapozni is kell festés előtt. Festés előtt ha nem vagy magadban biztos lehet maszkolni, kitakarni az ép részeket fényezés előtt. A tapasztalatom szerint szinte mindig elég egy nagyobb méretű kartondobozból kivágott kartonlap is, azzal árnyékolni, felfogni a rossz irányba tartó festékszemcséket. Amennyiben a fényezésre kerülne mégis festék, azt egy féktisztítóval átitatott rongy, illetve polírpaszta segítségével könnyedén eltávolíthatod. Persze a festés végeztével a legrövidebb időn belül, nem pedig napok múlva.
Robi73
-
Funthomi
aktív tag
FYI: Aki tervez venni új Hyundait az számítson arra, hogy holnaptól áremelés lesz =/ Két szalon is figyelmeztetett erre, úgyhogy mivel mi akarunk pont venni ma le is szerződünk.
YOLOska
-
korcsi
veterán
2018-as Hyundai i30 30ekm-el lehet hátsó keréknél csapágyas? Olyan mintha mindkettő szólna, rendesen...
Nem tudom próbakörön hogy nem tűnt felGarancia vonatkozik rá?
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
-
ginola
addikt
Tegnap sikerült végre megcsinálom a gumis által okozott alváz sérüléseket. Most már jöhet a rossz idő 🤭
Végül féktisztítóval tisztítottam meg a kezelendő felületet, remélem ez nem tesz kárt az épen maradt gyári alvázvédédelemben. -
Ocean
tag
Beköszöntött a hideg idő, párásodik a szélvédő. Ilyenkor nincs idő mindig megvárni a langyos levegőt, rá kell küldeni a hideget is.
Az irány szélvédő, a hőmérséklet meleg. Elfordítom 1-es fokozatra (manuális klíma).
És egyúttal bekapcsolja a klímát is. Ez miért jó?
Lehet nem is Hyundai specifikus, csak én ültem át túl régi autóból, de abban nem volt ilyen feature (bug?). -
vlevi
nagyúr
2007-es Ceed is így működik.
Ha a szélvédőre irányítod, akkor rögtön kapcsolja a kílmát is.
És, ahogy tboy írja, nagyon hatékonyan működik, a párát hamar lerántja a szélvédőről.
De, majd, ha jönnek az erősebb minuszok, és az a pára belülről ráfagy a szélvédőre, azzal sajnos nem boldogul... -
-
Dare2Live
félisten
Én anno amikor még be kellett járni munkahelyre mindig levittem 1.5-2liter 40-50-60Cs vizet. Ha nincs igazi -10Cs hideg 1 liter is elég.
Egyszer volt, hogy leérek tőlem balra is kaparják, meg fujkálják a jeget, jobbra is.... én leöntöm beülök és viszlát.
Ennek még nagy előnye, hogy ha belül a pára ráfagyott azt is azonnal leolvasztja de ha belül rendesebben párásodik ajánlott a páraelszívó zacsi. (DIY őrültek szilikonos macskaalmot is rakhatnak zokniba.)
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
Ha már alapból repedt talán. De ez nem a nagyi 50éves pohara. És 50éve is a teás bírta a lobogó vizet.
Mondjuk ilyen 100Cs lobogó vizzel én se locsolgatnám....
De mielött: Nem javaslom senkinek a locsolgatást és semmi felelőséget nem vállalok semmiért.
@doc Ha neked 10sec mire elöl, hátul lekaparod a jeget akkor szó se róla.
szerk: Amúgy én is sokat kapargattam de kb 4éve jöttünk haza, repülő éjfél után szállt le -15C volt meg 1cmes jég az autón. A jégkaparó, fujkálás max a környezetet szennyezte de szart se ért. 40perc motor járatás, levegő ablakra fujás után ment a fejvakarás hogy megyünk haza... kaptam egy 1.5literes palackot, meg kb 80Cs vizet és voilá.
[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
Sziasztok.
Esetleg tudja valaki hogy 2021 Kia Proceedbe milyen Tpms szenzor való? Cikkszám esetleg link? Jó lehet e bele másik kiából való?
Tud e esetleg rá valaki akciót? Szeretnék a másik garnitúra gumihoz felnit és szenzort 17" méretben és ezért kérdezem.
Még felni sincs csak kinéztem egy gyárit ami tetszik.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest