Hirdetés
Aktív témák
-
lujó55
addikt
Kérem a soron következő pirosat maxrad1580 kollégának aki kicsi alkuval lecsapott az alaplapokra! Minden a megbeszéltek szerint történt
-
lujó55
addikt
Még egy pirosat kérek bevésni maxrad1580 kollégának aki elvitt mai napon még egy lapot tőlem.
-
lujó55
addikt
Kérem a soron következő pirosat ozy_ kollégának, aki icipici alkuval elvitte az NVidia karit. Minden a megbeszéltek szerint alakult, megbízható partner!
-
lujó55
addikt
Kérem a soron következő pirosat oza fórumtársnak, aki vitt néhány ventit a készletből. Minden a megbeszéltek szerint alakult.
-
lujó55
addikt
Kérem a soron következő pirosat vikingsanyi kollégának, akivel ma egy sikeres cserét ejtettünk meg. Én adtam ventit és winyó hűtőt, ő meg microSD kártyát. Megbízható tag.
-
lujó55
addikt
Kérem a soron következő pirosat Zozoka73 üzlettársnak, aki olcsón adta ezt a tuti cuccot! Még el is cipelte, minden úgy történt ahogy megbeszéltük. Megbízható
-
lujó55
addikt
Kérem a pirosat G. Dealer-nek, akitől überf@sza hangszórókat vettem. Ajánlom a kollégát üzletre.
-
lujó55
addikt
Kérek szépen pirosat nubcsabee üzlettársnak, akitől a Kingmaxokat vettem. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, a RAMok tökéletesen működnek.
-
lujó55
addikt
Kérek egy érett piros pöttyöt LuFee-nak, aki vette, vitte az Aten cuccot.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, UP a kollégának! -
lujó55
addikt
Kérek pirosat norbz-nak, akitől faja kártyaolvasókat vettem. Elégedett vagyok a cuccal!
-
lujó55
addikt
válasz fkenny #39355 üzenetére
Szerintem keress egy moderátort, vagy hardverapródot, fognak neked segíteni. amúgy üzleti vita topikban lehet, hogy előbbre jutsz.
[ Szerkesztve ]
-
lujó55
addikt
Volt még egy biznisz Symmetrix fórumtárssal, minden jól alakult, kérek neki pirosat, mert megérdemli.
-
lujó55
addikt
Kérek 1 pirosat vadasztoni-nak, aki vitte a ventiket.
Érte jött, ahogy megbeszéltük. Megbízható vevő! -
lujó55
addikt
Megint volt egy biznisz vadasztoni-val, jár neki a piros.
Az üzlet tárgya egy hangkártya volt -
lujó55
addikt
Kérem a soron következő pirosat vidocq üzlettársnak a HP nyomtató megvételéért. Minden a megbeszéltek szerint alakult. Megbízható kolléga
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón - hátizsákká alakítható (CONVERTIBLE ) hordtáska
- ÚJ - 2024 MacBook Pro Retina 14 M4 PRO CHIP - 12C CPU / 16C GPU / 24 GB RAM / 512 SSD / iStyle
- AMD Ryzen 7 3700X
- Playstation Portal
- Bontatlan Lenovo ThinkPad X13 Yoga G4 x360 Üzleti Ultrabook Tab 13.3" -50% i5-1345U 16/512 FHD+ Toll
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest