Hirdetés
Aktív témák
-
Joci93
senior tag
Piros pontot kérek [danih] - nak, a [Battlefield 3-as] üzletért.
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
qcora
csendes tag
Megy a piros piros tuctuc kollégának, aki jelentkezett a hirdetesemre és ugyan a vétel helyett csere lett. De ez az én laposom hibája volt mert nem akart semmilyen kombinációban két modult kezelni...
..és közben majdnem vettem tőle egy procit is, de nem ismert föl sajna azt sem a masina. Viszont közbe felhívta a figyelmem arra h jár nekem egy új vinyó, ilyen visszahívásos para miatt.
Uh az átlagosnál sokkal sokkal segítőkészebb, mindenkinek csak ajánlom az üzletet vele! -
yolan
őstag
garetrambo-nak jár a piros. Ezt a procit vette meg. Korrekt, a megbeszélt időben és helyen találkoztunk.
[ Szerkesztve ]
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
speed3456
aktív tag
Szeretnék egy pirosat kérni Ane kollégának ezért az üzletért! Korrekt vevő, előre utalással történt a vásárlás minden a megbeszéltek szerint ment, csak ajánlani tudom!
PS 1-2-3-4-5, PSP, PS Vita :) PS ID: speed3456789
-
Size83
csendes tag
Egy piros pontot kérnék szépen csab0 fórumtársunknak A VGA csere miatt. (Linkelni sajnos nem tudom, mert miután néhány napja megbeszéltük a cserét, zárta a hirdetést.)
Bár az üzlet sajnos nem zajlott zökkenőmentesen.: A vga hűtés egyik csavarja bele volt törve a bordán lévő foglalatba, így a kártya 8 mp furmark után 120 fokos lett. De! Felhívtam rögtön a kollégát és azonnal felajánlott egy nem referencia hűtést. Még aznap postára is tette.
Rugalmas, NAGYON segítőkész üzlettárs.[ Szerkesztve ]
Komolytalanok kíméljenek!!!
-
adg
csendes tag
Egy Thermaltake ventiért jár a piros pötty zsolti1902-nek.
Gyors és megbízható tag."Nem az a szégyen ha elesel, hanem az ha nem tudsz felállni!"
-
zsolti1902
aktív tag
A piros pont jár adg tagnak a Thermaltake TT-1225A ventilátorért.
Korrekt, megbízható vásárló.My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
mmat3
tag
Piros jár waithEard-nak ezért az üzletért .Nagyon korrekt, segítőkész , mindenkinek ajánlom.
-
kennystyle
aktív tag
válasz Mercutio_ #36932 üzenetére
[Mercutio_] szintén korrekt eladó, minden rendben volt a vásárolt proci+lappal
-
marked one94
őstag
Kérnék egy piros pontot daff kollégának a sikeres elcseréltük a merevlemezt íróra.
[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
Csab0
csendes tag
size83 fórumtársnak küldenék egy pirosat egy videokártya cseréért. Korrekt, pontos
-
senior tag
Piros pöttyöt kérek szépen zalan099 kollégának a gyors üzlet lebonyolításért, köszi szépen!
Üzlet: Samsung Galaxy Y kijelzővédő fólia.Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Bger8
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot vateraarus-nak a korrekt üzletért.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon segítőkésznek bizonyult bármely kérdésben még az üzlet után is.[ Szerkesztve ]
-
msr
csendes tag
thomas007 piros põtty gyors, korrekt
-
sznrbt
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni cr33p-nek ezért az üzletért!
Illetve CaL!BeR-nek ezért az üzletért!
Normálisan zajlott mindkét üzlet, korrekt vevők!
Kérlek ha PÜ-t írsz jelöld, hogy mi iránt érdeklődsz! Megbízhatóság:http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=sznrbt&submit=
-
mizo35
csendes tag
Szeretnék piros pontot adni http://prohardver.hu/tag/lightlife.html -nek amiért korrekt üzletet tudtunk kötni az általam kínált [link] termékre.
[ Szerkesztve ]
-
zrubi
senior tag
Piros pont Dagidög számára, öröm volt vele üzletelni
zrubi.hu
-
George0424
csendes tag
Szia!
Kérnék egy piros pontot tpower forumtársnak ezért a tartályért! Nagyon korrekt eladó, a cuccnak minden apró hibáját felfedte, sőt lefényképezte!
Mindenkinek ajánlhatom!Üdv:
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=George0424 Tel: 06703858903
-
Bordoi
őstag
-
zsolti1902
aktív tag
Kérnék egy pirosat [pregardtzs] tagnak a Fujitsu billentyűzet váráslásért.
Korrekt, megbízható vevőnek bizonyult!My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB
-
Tomkó
csendes tag
jár a piros pont perszemi kollegának a gyors korrekt megbízható üzletért. hibátlan a tőle vett 2.1 hangfal
-
dojalec122
csendes tag
deathrow23 kolegának egy pirosat szeretnék kérni, pontos, megbízható vevő. Erről a termékről van szó.
The kind of love that makes you feel young when you go for a ride.
-
bb.bocs
őstag
piros pontot kérnék ezért a hirdetésértTomio32nevű felhasználónak. korrekt gyors, és jó árut árul.
kérnék még 1 pirospontot oroszlanbpfelhasználónak. ö ma vett tőlem egy tp link usb adaptert ( sajnos nem tudom linkelni, mert már érvénytelenítettem a hirdetést ) korrekt vásárló, és igen jófej ( kaptam ajándékot hogy házhoz mentem, és engedtem 100ft ot hogy ne szórakozzunk ott ezen )
-
tpower
tag
nagy pirosat kérek George0424 kollegának akivel korrekt üzletet kötöttem.
ajánlom mindenkinek
Rühellem azokat, akik nem tudnak üzenetre válaszolni.....
-
Kowi84
aktív tag
Pirosat Petike6 fórumtársnak! Korrekt partner, forduljatok hozzá bizalommal.
Ezért az üzletért.
http://hardverapro.hu/apro/logitech_hd_webcam_c615_uj_bontatlan/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
-
Dzsabba
aktív tag
Nagy pirospont [eladodslite] -nak [ezért] az üzletért.
Aktív témák
Hirdetés
- Házasitsd be! Egy újabb szépségbe! Lian Li 216RX Black ARGB szinte új Gépház Ingyé MPL
- Garmin Fenix 7, 47mm eladó makulátlan állapotban, garanciával
- Eladó MSI Cyborg 14 A13VE-211 I7 13th, RTX 4050 6GB, 16GB, 144hz gamer laptop!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X13 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP 15-da0xxx - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF B660-PLUS WIFI (DDR5) és WIFI D4 (DDR4) ELADÓ alaplap Friss BIOS-szal!
- Független Iphone 11 128GB Hibátlan Működés Dobozosan Eladó
- Fujitsu B27-9 TE PRO monitorok több db 2K/QHD IPS panel állítható magasság HDMI, PIVOT
- 1-1db Kingston FURY Impact 1x16GB DDR4 2666MHz és 3200Mhz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest