Aktív témák
-
ruzsabazsa
aktív tag
Doyle tagunknak piros pont jár,ugyanis egy intel processzor hűtőt vett tőlem!
-
kts88
aktív tag
Egy nagy piros pontot Konfigos kollegának egy hangfal üzletért. Nagyon rendes eladó, és félre is tette nekem a cuccot, pedig két hétig távol is voltam.
-
spdrfx
tag
juliusK nak piros. Korrekt pontos. Koszi.
[ Szerkesztve ]
-
PH-User
addikt
Piros pontot kérnék trl_master fórumtársnak a remek tápegységért!
A hirdetésben leírtaknak megfelelő állapotban kaptam kézhez a tökéletes, erős tápegységet!Köszönöm!
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
easy...rider
őstag
FControl: piros pont mert megbízható vevő
-
KVamikaze
tag
Tejminator fórumtársnak egy pirospontot kérnék, az üzlet tárgya.
Köszömöm.
-
dudigy
tag
Hali!
Nagy PIROSPONT Genius007 fórumtársnak ezért.[link]
[ Szerkesztve ]
-
alibabo
tag
shteer fórumtársnak kérnék egy pirosat az üzletelésünkért. Kitűnő és gyors vásárló.
Köszönöm.A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
G_P
tag
ezért az üzletért neki egy pirosat
-
Papaj x
senior tag
Egy -ot kérnék ke_ni kollégának a szuper kis VGA-ért.. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt partner, csak ajánlani tudom!!
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
Papaj x
senior tag
Egy -ot kérnék fanuc kollégának, egy venit üzleteltünk el személyesen, időben érkezett, teljesen korrekt partner, minden a megbeszéltek szerint zajlott!! Maximálisan pozitív!!
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
fkaresz
tag
Nagy pirospontot adok Doki16 fórumtársnak, ezért az üzletért:
[link]
Minden a megbeszéltek szerint zajlott. -
félisten
apóka-nak kérnék egy pirospontot, innen vásároltam.Nem az első üzletünk volt, tényleg kivételesen korrket üzletfél, ajánlom bátran.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Skythebest
csendes tag
És még Exception kollégának a gyors válaszért és teljesítésért a memória PIROS PONT
[ Szerkesztve ]
-
povdav
csendes tag
Piros pontot Prom-nak.
Gyors, megbízható.Köszi.
-
Skythebest
csendes tag
HERR Z kolléga piros pontot érdemel az x3-asért
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Kérnék egy piros pontot reehynjaeu fórumtársunknak. A hirdetést nem tudom linkelni sajnos, de egy 1 GB-os, sérült ramot vettem tőle, ami tökéletesen működik. Korrekt partner, csak ajánlani tudom.
-
spartan1
aktív tag
kérnék egy pöttyöst Brekk fórumtársnak a tőle vávásolt gingvard gts 250 512mb kariért.Hosszas huzavona után,mire eldöntöttem milyen vga-t akarok,/jól tűrte a változtatásaimat/ ment a pénz és a megbeszéltek szerint jött is a kari Vásároljatok tőle bátran mert megbizható ember
[ Szerkesztve ]
"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
anyuka74
tag
Én visszatérek Csazsolhoz minden alkalommal vásárolni, mert rendicsek
[ Szerkesztve ]
-
1989
tag
Ismét összejött pár pirosam...
Dark Archon - korrekt proci csere miatt.
wutuka - sajna linket nem tudok adni, mert olyan gyors volt, hogy nem volt időm felrakni hirdetést.
blackvinyl - sajna neki se tudok linket, de legariztatta a vinyómat.És szeretném valamelyik admin-t megkérni, hogy erről ne feledkezzen el, mivel még érvénytelen!
Köszönöm.
-
Kikay
csendes tag
Piros pont BaLee felhasználónak. Nagyon korrekt, rendes srác. Érdemes vele üzletelni.
-
Djuree
félisten
piros pont Nadule87 kollégának
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
tomatos
aktív tag
Piros pontot kérnék batman777 kollégának DVD író üzletért és a MAC telepítés segítségért.
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
04ahgy
nagyúr
Piros pont jár:
- MZ/X fórumtársamnak, egy kissé viszontagságos végű, de Happy Endes játék bizniszért. Szerencsére türelmes voltam, de megérte, mert utólag visszanézve semmi gond nem volt. Tanulság: jobb inkább várni. Korrekt srác nagyon. Egy Company of Heroes-t vett. Bizniszünk.
- sz.sandor, aki egy villámgyors alaplap bizniszt kötött velem, a P5E3 Deluxe boldog tulaja. Rámírt délután, egyeztettünk, előre utalt, másnap futárral nála volt a lapocska. Üzlet. Ajánlott.
- FControl, aki postával, utánvéttel vette meg az M2N SLI Deluxe alaplapomat. Minden rendben zajlott vele is. [link].
- szumo két kisebb RAM-os bizniszünkért. Személyes tali, pontos, korrekt.
- D1Rect egy olcsó Supreme Commandert vett tőlem posta + utólagos utalással. Itt.
- kennyke egy 8800GTS 320MB kártyát cserélt velem személyes talival egy SE W910i-re. Korrekt és pontos.
- Isee is egy nagy pirosat kap, egy kissé ütött-kopott 8800GTS 320MB karit vett ő is, előre utalt, a kártyát küldtem, és utólag küldte a beszámított alkatrészt. Korrekt áron számíttatott be, és pontosan, precízen intézett mindent.
- Xezs egy FarCry 2-t vásárolt, személyes talival, pontos megjelenéssel.
- tuctuc egy X2 5000 válogatott négymagos processzort vett, villámtali, és pontos megjelenés jellemzi. 18:00-kor végeztem a melóban, 18:09-kor ment a vonatom, a kettő között, a vasútállomás előtt boltoltunk egyet. [link].
- HaZsolt is egy válogatott X2 5000-es tulaja lett általam, remélem boldog vele, habár azt jelzi: [link]. Vele sem rossz a bizniszelés, mert egy városban lakunk, és házhoz tudtam vinni a cuccot neki, hazafelé kerekezve.
HGyu
[ Szerkesztve ]
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
rento
őstag
Újabb pirospontokat kérnek nekik:
bundata - eladó (Core 2 Duo E4600)
Madmax81 - eladó (Leadtek Winfast TV2000xp Expert)
GeoPhoto - eladó (Kingmax 2x1gb/800)
Gianni27 - eladó (Samsung P2450H)
szaya - vevő (Elpida 2x1gb/800 notiram)
nevo - vevő (Core 2 Quad Q8200)
macko20 - eladó (Intel Pentium 4 3ghz prescott)
bgarga - vevő (Core 2 Duo E8300)
feri555 - vevő (Intel Dual Core E5400)
zsolesz010 - vevő (4x2gb/800-as notiramok, és 4db 500as notivinyó)
Quan-Chi - vevő (Core 2 Quad Q8200)
taifun - vevő (Seagate 500gb)
loncos - vevő (Core 2 Quad Q8200)
eziskamu - vevő (Nvidia 9600GSO)Nekik egytől egyig jár a pirospont, korrektségük és megbízhatóságukért!
Aktív témák
Hirdetés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Borderlands 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest