Aktív témák
-
Attila_26
aktív tag
válasz squarepapa #44399 üzenetére
squarepapa kollégának viszont kívánok minden jót ez évre és egy piros ponttal jutalmaznám őt szintén ezért!
-
jorgi22
tag
Hatalmas piros pont jár Echoo-nak ezért az üzletért!!
Rendkívül korrekt, gondos eladó! Minden az előzetes megbeszélés szerint történt, a találkozó előtt egy órával felhívott, hogy minden rendben van-e, pontosan érkezett, a csomaggal is minden oké volt.
Kiemelem még a korrekt árazást és köszönöm szépen az adatkábelt -
N-vidi-A
őstag
Hatalmas pirosat érdemel t.imi kolléga, egy kiváló készüléket üzleteltünk!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
gYaLo
őstag
Szeretnék kérni egy pirosat Alpachino kollégának! Előre elutaltam neki a pénzt, vállalta a postaköltséget, és idpben megérkezett a Zotac GTS 250-em! A kari tökéletesen működik, összes tartozékával, tökéletes állapotban kaptam
Korrekt eladó, mindenkinek ajánlomiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
N-vidi-A
őstag
válasz hülyegyerek #44370 üzenetére
Szintén nagy pirosat érdemel hülyegyerek kolléga, hisz egy kiváló készüléket üzleteltünk!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
smsm
csendes tag
Piros pontot érdemel --HARDCORE-- a korrekt üzletért!
-
goyo206
senior tag
Kérnék egy piros PÖTTYÖT KukkSteve-nek, mert mindig kisegít a bajból, ha hirtelen kell bármilyen alkatrész, táp, vga, néha "zs", stb. (meg tudom, h. sok korrekt bizniszt bonyolított már le, amiért nincs egyetlen pozitív értékelése sem, pedig megérdemli!) Megbízható, korrekt üzlettárs!
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
Madmax81
aktív tag
Hatalmas piros pont jár Bálint85 ezért az üzletért!!
1956-2010 07.22 Varga László
-
mcsubika
újonc
Nagy piros pont [Gaaabeeesz] -nek,
a szuper gyors üzletért és nagy UP a korrekt áréret.
[Ezt vásároltam tőle] . Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
Dr. Romano
veterán
Pirosat kérnék zuhi_ fórumtársnak. Jó kis hangkártyát küldött!
Biznisz itt.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
sb
veterán
Pirospont jár Czimbynek a korrekt üzletért.
[ Szerkesztve ]
-
zuhi_
senior tag
válasz Dr. Romano #44412 üzenetére
Köszi, Neked is pirosat, mert korrekt vagy Dr. Romano.
(Többi hangkártya ITT.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Piros pont a következő embereknek: heaven, Arany1 , stawros , rsx , kokash , ahavasi , poffsoft , snake1977 , gabee-ice ,
mrzolee86 , No-kia , építész. Mindenkitől VGA-t vettem és minden rendben zajlott! Csak ajánlani tudom őket!!! -
wiggen123
senior tag
Piros pont jár szajber13 kollégának. Egy hangfalat vásárolt tőlem.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
nihil
tag
TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
musz01
újonc
colos890721-nek mehet a piros ezért a lebonyolított üzletért, amiben korrekt módon és gyorsan helyt állt.
Csak ajánlani tudom mindenkinek! -
SoundBird
tag
Szeretnék egy piros pontot kérni aramisz777 kollégának a korrekt vásárlásért! Gyors, tiszta, sikeres üzletet köttöttünk erre a termékre.
Üdv. for All!
[ Szerkesztve ]
-
kicsirezor
csendes tag
Kérnék egy piros pontot(PP)-t begyo nevű felhasználónak. http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_23/hsz_1-50.html <---- ezért a sikeres és hibátlan ületért és megbízhatóságáért.
-
kicsirezor
csendes tag
Szeretnék kérni EvilGee nevű felhasználónak is egy Piros Pontot sajnos a hirdetés már törölve lett de egy Ipod-ot vettem tőle és nagyon hamar és hibátlanul megérkezett. Nagyon köszönöm neki.
-
Spiral
csendes tag
eric.cartman érdemel piros pontot, mert a kapcsolatfelvételre gyorsan válaszolt, a cuccot vidékről kézbe szállította, még tapasztalatait is megosztotta.
Köszönöm!
-
zsolesz010
senior tag
gordonfreemN SSD-üzlet. Előre utalt, aznap postáztam, másnap kézhez kapta, visszajelzett. Minden a legnagyobb rendben ment.
A szabályok miatt a hirdetés: ÚJ Kingston SSDNow V Series 64GB notebook upgrade KIT
Kérnék neki egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
kev08
csendes tag
jaja1981 kollégának kérnék egy pirosat a remek ventiszabályzóért.
-
adi mester
aktív tag
Kérek egy piros pontot pjani54 kollégának, mert egy Pioneer DVD-írót vettem tőle.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
gordonfreemN
addikt
zsolesz010-nek repülne egy jofajta piros pont ezért a boltért!
L
Minden a legnagyobb rendben ment, Freeman elégedett![ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gery dee
aktív tag
Nagy pirospontot kérek Gaba-nák ezért a gépházért és a korekt gyors üzletést
Abban a pillanatban aláírás.
-
szab0729
tag
Zé_Mester-nek PIROS PONT Giga P55 UD5;G.Skill 1600 és i5 750-ért!
-
Laraxior
titán
Egy sikeres üzleten vagyok túl.
Bagira01 fórumtárstól vásároltam egy processzor,ill cseréltünk
A bót linkje"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mrbig25
őstag
Piros pont jár Dj Sügi-nek. Korrekt, megbízható eladó. Ajánlom mindenkinek
Üzlet tárgya: Fekete színű, PMA kábelharisnya eladó...
-
Baloghjanos
tag
Teck nek jár a piros ezért
"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"
-
BPFeri
senior tag
killer1203 PH tagnak egy NAGY piros pontot ajánlok egy postázós, átutalós üzlet nagyon korrekt, pontos és időben történt lebonyolításáért.
[ Szerkesztve ]
....
-
Baloghjanos
tag
Hito-nak jár a piros kicsit késve de megérkezet egy gtx260 vet tőlem
én meg egy nem tudom mien kártyát. valami na mindegy lényeg add képet
ajánlani tudom csak mindenkinek"Hogy én mit akarok? A világot, fiacskám, a világot!"
-
killer1203
senior tag
BPFeri-nek kérnék egy Nagy pirospontot a Xigmatek hűtőért. Korrekt és gyors, csak ajánlani tudom.
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
Bálint85
senior tag
pirosat Madmax81 korrekt üzletért!
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Topitopán
csendes tag
xtremer kollégának jár a piros pont a gyors és korrekt üzletért! Abszolút megbízható partner. Mindenkinek ajánlom!
2x2Gb Geil ramot vettem tőle,fóliás és garos volt Up-ot érdemel.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Peugeot, Citroën topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Spórolós topik
- BMW topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest