Aktív témák
-
kano
nagyúr
Egy pirospontot kérnék Side_ kollégának ezért. Bár kicsit nehezen jött össze a találka, de minden jó, ha a vége jó.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Kocska89
tag
Piros pont jár nycnek a hibás tápegységekért. Jó szolgálatot tettek mint alkatrész.
-
sm0311
csendes tag
Piros a vevőnek:[teglasz] tőlem a 9800gt 1GB silent vásárlásakor.
-
Mazsika
őstag
trl_master -nek nagy pirospont a vásárlásért! gazdagabb lett egy ilyennel!
Dáccsika
-
sz.sandor
újonc
Üdv mindenkinek.
Egy nagy piros pontot kérnék 04ahgy nak ezért a [link] tuti lapért ASUS P5E3 Deluxe,és persze a gyorsaságáért,szakszerűségéért,megbizhatóságáért.Tegnap azaz 2010.02.02,16:30 vettem meg és ma 2010.02.03 08:25 meg is kaptam,10:30 már müködik is a rendszeremélem még üzletelünk
[ Módosította: dabadab ]
-
04ahgy
nagyúr
Satyricon fórumtársnak jár a pirospont, egy 8800GTX hűtőt vett. Korrekt egyeztetés, pontos megjelenés a találkozón. [link]
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
moonline84
csendes tag
Kriszute-nak hadd szóljon a piros pont!
Korrekt,megbizhato!Vele posta csere bármikor! -
Kocska89
tag
Piros pont jár nash1 fórumtársnak. Egy Genius SW-HF 5.1 hangfalszettet vettem tőle. Minden úgy zajlott ahogy megbeszéltük!
-
klac
aktív tag
Piros pontot adok lizakattila fórumtársnak a korrekt, megbeszélés, egyeztetés és a RAM ok megfelelő állapotban, csomagolás, garanciajegy küldésért.
-
Peetr86
tag
válasz Sagittarius #42990 üzenetére
Én is adnék egy PIROS pontot [Sagittarius] kollégának amiért elvitte tőlem a [Xonar D1-et].
[ Szerkesztve ]
-
norbee2244
senior tag
Piros pont Randomgosu kollégának a cseréért htc kaiser-> n82
Janoska26 -nak a delta 350es tápért postával együttMindketten teljesen korrekt pontos srácok..öröm velük üzletelni
-
FuckeR19
senior tag
Đ@n! fórumtárs telefonszáma nincs meg valakinek?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
nash1
tag
Piros pontot adok Kocska89 fórumtársnak a hangfalam megvásárlásáért Genius 5.1 .
-
z0d1AK
nagyúr
Adorjant-nak megy a pirospont, egy Asus HD2400-at vettem tőle.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
senior tag
Nagy pirospont HarryPotter kollégának - korrekt, megbízható vevője ezen terméknek!
[ Szerkesztve ]
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
skyfive
csendes tag
Vittuka megérdemel egy piros pontot!!
Nagyon korrekt volt és rendes. Első nap megbeszéltük,második nap feladta postán,ma már meg is érkezett!
Big thx neki[ Szerkesztve ]
http://www.tesztelo.hu/ ,Hardver teszteket gyűjtő oldal!
-
adika80
újonc
Piros pont akaido fórumtársnak a kiváló 256MB-os SDRAM-okért!
A legédesebb gyümölcs nem feltétlenül a fa legmagasabb ágán terem! :)
-
Weaver
senior tag
Cosmic Gate -nek mehet a piros, korrekt, megbízható eladó!
-
Endreas
tag
0805 kollegának mehet a nagy piros pont!
Gyors és megbízható, azt kaptam amit vártam!
Kérdezz.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Piros pont szunyike kollégának a még karácsony előtt lebonyolított korrekt üzletért (azóta csak most jutott eszembe ide írni ).
A találkát viszonylag gyorsan sikerült egyeztetni, és a terméket hibátlan, bontatlan állapotban kaptam.Sk8erPeter
-
-
Satyricon
addikt
04ahgy kollégának jár egy nagy pirospont. Komplett 88 GTX hűtést vásároltam tőle. Nagyon korrekt srác, csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
Hirdetés linkje beletéve!
[ Módosította: N-vidi-A ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
$R64
tag
válasz petrelli86 #43523 üzenetére
Vissza piros pont jár petrelli86 kollegának.
Jó videó kártyát vettem jó áron! Ajánlom![ Szerkesztve ]
-
zsolesz010
senior tag
zoleeka1987 Ram-üzlet. Jött, próbáltunk, fizetett. Minden rendben ment.
A szabályok miatt a hirdetés: Notebook ramGodHeart Szintén ram-üzlet. "Határidős" szervezéssel, mozis próbával. Itt sem volt semmi gond.
A szabályok miatt a hirdetés: Notebook ramKérnék az uraknak egy-egy pirospontot
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
lizakattila
senior tag
Kérnék szépen egy piros pöttyöt bejegyezni [Antimatrix] fórumtársnak, [alaplapot] bizniszeltünk.
Újra minden rendben ment, a megbeszéltek szerint."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Antimatrix
senior tag
válasz lizakattila #43546 üzenetére
Piros Pontot adok lizakattila fórumtársnak a lebonyolitott alaplap üzlet miatt
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
HarryPotter
őstag
válasz eric.cartman #43531 üzenetére
Ahogy eric.cartman is hatalmas piros pontot érdemel ezért: , gyors, pontos, és korrekt. Csak így tovább!
[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest