- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
válasz moonguru #6725 üzenetére
Kellemes meglepetés ért a postán ma meg is jött az EBayon vásárolt (2012.07.26 reklámos) Kindle!
Mondjuk a magyar posta rám ijesztett!
""Tájékoztatjuk, hogy az Önöknek címzett nemzetközi levélposta küldemény a Magyar Posta Zrt kezelésébe sérüléssel (a burkolat hasadásával) érkezett külföldről. A küldemény bontása nélkül a burkolatot megerősítettük..."
Blah-blah-blah.
De szerencsére a doboza nem volt felnyitva!
Meglepődtem hogy milyen nagy! (valahogy kisebbre számítottam)
2x frissített, miután beregisztráltam!
Ui:
Utolsó infóm:
Processed through USPS Sort Facility
Jul-27-12, 06:26 AM, LOS ANGELES, CA 90009Talán még meg is fog érkezni...
Monitor Guru!
-
moonguru
őstag
Kis kiegészités:
Ne dőljünk be az első oldalnak! (mint én)
Azt írja: "A készüléken hangszóró is található mp3 lejátszáshoz."
Hát az enyémben nincs...
Viszont van benne böngésző!
Ui:
Én az első oldal alapján fordítva gondoltam...
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
Efreet
senior tag
válasz mondomén #6806 üzenetére
Rajta nincs, de belül valahol van - megpattant valami valahol benne sajnos, az ebook olvasók legsérülékenyebb pontja a képernyő.
Vedd fel a kapcsolatot az Amazonnal (chaten például, az a legegyszerűbb), mondd el nekik, hogy bár vigyáztál rá, senki nem ült rá, stb. mégis elromlott a kép közepe, és valószínűleg küldenek egy cserepéldányt (a hibás készüléket pedig vagy vissza kell nekik küldeni vagy nem, ez változó - ha visszakérik, akkor állják a postaköltséget).
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
mondomén
őstag
Értem, köszönöm.
Még annyit, hogy mi kell a garancia érvényesítéséhez? Vaterán lett vásárolva a készülék és csak a bontatlan dobozt kaptuk. Arra meg már nem emlékeznek itthon, hogy volt e valamilyen papír a dobozban... Itt is szériaszám alapján csinálják vagy esetleg a dobozon lévő 2 vonalkódos matrica kell hozzá? -
Zirowe
nagyúr
válasz moonguru #6804 üzenetére
Talan ha elolvastad volna rendesen, akkor nem lett volna minek bedolni..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Efreet
senior tag
válasz mondomén #6808 üzenetére
Semmi nem kell hozzá, csak legyen arra az accountra regisztrálva az eszköz, ahonnan kapcsolatba lépsz velük - a többit ők sorozatszám és egyebek alapján elintézik, látnak minden szükséges adatot róla. Neked pedig (hiszen reklámos) egy ismerősöd hozta az Egyesült Államokból.
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
lac14548
aktív tag
Van valakinek tapasztalata Kindle 4-en (nem touch) duokan firmware-el kapcsolatban?
Van benne néhány dolog ami miatt kipróbálnám, pl a pdf-ek jobb kezelése...
/Motorola V2288/Siemens C35/Siemens MT50/Nokia 6600/HTC Touch Cruise/ZTE Blade/Samsung Galaxy S+/Xiaomi Redmi 1S/Xiaomi Redmi 2 Pro/Xiaomi Redmi Note 6 Pro/Realme 8 ...
-
Bosco01
tag
Sziasztok!
Tud valaki összehasonlító tesztről Kindle 3 és 4 esetében? Alapkészülékről beszélek.
De ha valaki leírja pár mondatban, azt is megköszönöm! -
Mike76
tag
válasz lac14548 #6813 üzenetére
http://kindle4nt.blogspot.hu/2012/05/alternativak.html
Kobudera blogján is sok hasznos infót találhatsz (bár az oldal a K3 alá telepített Duokanról szól, a leírtak nagyrészt K4-en is használhatóak): http://kindle3fan.blogspot.hu/
[ Szerkesztve ]
-
ztibor
senior tag
Következő problémám van a Kindle keyboardommal.
kb hetenként jelentkezik az hogy olvasok, majd amikor kiakarom kapcsolni, nem lehet. Lapozni lehet a könyvet, kitudok lépni stb, csak a kikapcsolás nem megy. Ha úgy hagyom, automatán előjön a képernyővédő, aztán bekapcsolni nem tudom.
Az akkumulátor jelző kb 70%-on áll. Ha rádugom a töltőre, akkor kb 10 percig tölt (sárga lámpa), de az akkumulátor jelzőnél nem jelzi a töltést.Ha restartoltatom vagy resetelem, utána lehet tölteni, és működik a kapcsoló is.
Ezt kb 3 hete csinálja.
Van valami ötlet mi lehet a hiba? -
Sonja
nagyúr
PDF-ből szeretnék előállítani PRC-t és EPUB-ot. Az átalakítás egész jól sikerült, de néhány kozmetikára szükség lenne.
Ilyen lett a szöveg az átalakítás után. Elkezdtem kézzel a kijavítást (del a végén, majd Shift+Enter), de két fejezet után megálltam, és még van 22! Nincs valami automatizált megoldás a javításra? A html-ben így néz ki a sor:
<p class="calibre2">Drake és Sully felszálltak a Grand Central és a Times Square</p>
Ebből kellene kitörölni az elejéről a "<p class="calibre2">" részt, míg a sor végéről a "</p>" bejegyzést.
Ha más nincs, akkor megcsinálom kézzel.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
kervantas
aktív tag
Szerintetek mikor lesz új széria?
-
Efreet
senior tag
válasz kervantas #6826 üzenetére
A pletykák májusra tippelték, aztán áprilisban jött hír arról, hogy gyártási problémákkal küszködnek (ők is világítós képernyőt hoznak, mint a Nook Touch), a mostani tippek szeptember-októbert írják, az új Fire-el (és talán a telefonnal) együtt.
Hivatalos bejelentés még nem volt, tehát ez az egész csak találgatás.
[ Szerkesztve ]
-
dReFiX
senior tag
Avassatok már be miket olvastok, hogy ennyit kell konvertálni, calibre, stb., én akármit leszedtem ráküldtem e-mailben és tökéletesen ment.
-
Degeczi
nagyúr
PDF-nél gyakran rossz az automatikus konverzió...
alig pár hozzászólással korább is említik pl. a sortöréseket, de nem ritkán okoz gondot a fejléc/lábléc (akár a könyv ismétlődő címével, akár csak az oldalszámokkal), sokszor hibásak az ékezetek a PDF-ben használt sokféle kódolás miatt, és persze sosem készülnek fejezetek/tartalomjegyzék, ami hosszabb anyagoknál pedig alapvetően fontos lenne
-
Gulyopapa
addikt
Lehet hogy hülye a kérdés: van-e ennél jobb, megfizethető e-book olvasó ?
Látom hogy ez messze nem tökéletes ... -
Efreet
senior tag
-
Jabby
őstag
válasz Gulyopapa #6833 üzenetére
Szerintem tökéletes olvasó
Azt, hogy a pdf-et faramuci módon kezeli, azon nem kell csodálkozni, a pdf nem ebokk formátum, nyomtatás céljára fejlesztették ki. Ezért az oldalra tördelés nagy feladat.
Ezért egy ehetőbb formátumba konvertálva lehet élvezhetően olvasni.
A többi, elterjedt formátummal sok gondom nem akadt, mint az rtf, doc, html, txt. -
moonguru
őstag
PDF-re a DX lenne az igazán megfelelő?
Ui:
Találtam egy kínai oldalt ahol az amazonos touch 3g árán hozzá lehetne jutni...
Más:
Ha a most vett és regisztrált Kindle olvasómat leregisztrálom, más természetesen újra tudja regisztrálni?
Más:
UPS Worldwide Saver szállításnál nagy esélyem van arra hogy megvámolják a touchot? (használt)
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
Bosco01
tag
Láttam korábban olyan fotókat, hogy néha ez előző oldalakat is lehet látni a kijelzőn halványan. Erre milyen megoldások léteznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest