- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szigmat
tag
Sziasztok!
Úgytűnik, hogy hozzájutok egy KSO Kindle 4 wifi-hez. A garanciáról kérdeznék.
Ha nincs meg a számla, nem az én amazon fiókomon keresztül vettem, akkor hogyan lehet a garanciát érvényesíteni, ha valamilyen baja lesz az olvasónak?Természetesen az amazon fiókomba regisztrálom majd, ha meglesz a netes kártyám.
-
szigmat
tag
válasz hampidampi #6054 üzenetére
Köszönöm!
-
Efreet
senior tag
válasz Enszuke #6055 üzenetére
Mások (például én) tokot gyártanak saját kézzel, pedig azt is lehet rendelni sok félét - egy kis barkácsolás mindenképp jó szórakozás, ha pedig nem úgy sikerül, ahogy szeretné, még mindig rendelhet
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
addikt
Sziasztok,
Mennyire eri meg Kindle Keybordot(3G vagy wifis verzio, mindegy) magyarorszagi boltokbol vagy esetleg hasznaltan hardveraprorol venni?
Mennyire gaz ha nincs ra gari?
Tonkremegy hamar? -
Zirowe
nagyúr
válasz DeusHun #6047 üzenetére
Esetleg egy ilyen?
Most ajánlottam Kalandornak is, olcsóbb, mint amit korábban itt linkeltek.[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
icons
addikt
Üdvözlet!
Lenne pár fiskális kérdésem!
Megrendeltem egy sima Kindlet (169$a végösszeg), kaptam már UPStől vámkezelési megbízást, vissza is küldtem, de az OTPs számlámról még mindig nem vontak le pénzt. Ez természetes?A másik hogy olvastam olyan kollegáról, akinek kellett a futárnak fizetni (adót vagy vámot), ilyenre lehet, hogy szükség lesz? (nem én leszek itthon, és meg kell mondanom, mennyit adjanak ki max)
ha igen, mennkkora lehet az összeg? (gondolom 169$ - amit levontak a számlámról, de ezek fix összegek (mármint: ha nekemennyi, másnak is ennyi, tehát valaki biztosan van, aki tudja))Köszi a segítséget!
-
Degeczi
nagyúr
a hazai kártyás tranzakciókat is csak pár nappal később látod a számládon...
de ha kérsz SMS értesítést, azt azonnal megkapod - ám az még csak zárolás (ami természetesen már sikeresen megtörtént, különben nem tartanál a vámolásnál), külföldi devizában vásárláskor előzetes kalkuláció alapján: a tényleges összeg forintban csak pár nap múlva derül ki, akkori árfolyamonfutárnak nem kell fizetned, már megtetted: a vásárláskor kiírta, h $109 az alapár, $21 a szállítás, és a fönnmaradó harmincpár dollár volt letét az áfára
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Ha vennék egy használt kindle-t, ami (valszeg) már be van regisztrálva (tehát mailcím hozzá), abban az esetben igényelhetek saját kindle e-mail címet a készülékhez? Vagy hogy megy ez pontosan?
Köszi!
-
Efreet
senior tag
válasz r3dsnake #6071 üzenetére
Amint regisztrálsz az Amazonon, és hozzákapcsolod a Kindlet, máris megkapod a hozzá tartozó emailcímet. Utána engedélyezed a kimenő emailcímedet az Amazonnál, és már küldheted is a dokumentumaidat.
(az engedélyezés azért kell, hogy csak az általad meghatározott címekről fogadjon közvetítenivalót a rendszer)Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
€uro
őstag
Barátnőmet szeretném meglepni egy olvasóval. Nekem egy Kindle Keyboard 3G-m van. Neki egy Kindle Touch-ra gondoltam.
Touch helyett ebben az árkategóriában van még olyan készülék, ami megfontolandó alternatívaként vetődhet fel?
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Efreet
senior tag
Az új Nook Simple Touch, világítós képernyővel jövő héten jelenik meg - sajnos a Barnes and Noble nem postáz hozzánk, de kerülőutakról valószínűleg majd ugyanúgy beszerezhető, és régebbről nem nagyon olvastam garanciaérvényesítési problémákról (persze nagyon nem is kerestem).
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
€uro
őstag
De jó! Köszi.
Épp azt kérdezte a barátnőm, hogy ezekhez az olvasókhoz kell-e külön világítás, hogy sötétben tudja-e olvasni. Mondtam neki, hogy mostanában olvastam cikket arról, hogy jelennek meg beépített világítással rendelkező készülékek. De nem gondoltam, hogy máris elérhető közelségbe kerülnek.
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
r3dsnake
nagyúr
Köszi szépen!
Esetleg tudnátok ajánlani olcsó világítós tokot, ami a kindle-ről veszi az energiát? Tehát, hogy ne kelljen külön töltögetni stb. Vagy egy olyan se volna rossz, amiket a notikhoz lehet kapni USB-s hajlítható lámpa. Létezik bármiféle megoldás rá? Lehetőleg olcsón, mert láttam 16ezer körüli összegekért, de annyiba kerül szinte a kindle is...
Köszi!
-
Zirowe
nagyúr
Általában segíteni szoktam, de amikor vki arrogáns és nemtörődöm, értsd: direkt kihangsúlyozza, hogy nincs kedve utána nézni, tegye meg helyette vki más, főleg úgy, hogy azon az oldalon van a válasz kicsit feljebb, ahová ír, annak már csak azért se fogom leírni amit keres, mert akkor teljesen elvadulna az egész ph, és naponta 5x lennének ugyanazok a kérdések leírva.
Pedig egyszerű: olvasd el legalább a legfrissebb oldalt, használd a keresőt, és utána kérdezz.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest