Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Ébri #27862 üzenetére

    Én 3 olvasott könyvből 2-t megveszek, a harmadikat meg csak azért nem, mert nem elérhető e-könyvként. Bár van, amikor papíron veszem meg inkább. A letöltős konvertálgatós hunyorogva szenvedős olvasást utálom, így az csak olyankor van, amikor el akarom olvasni a könyvet, de nem elérhető máshogy.

    Értem én, hogy "merúgyellopnák", csak ez szimplán unalmas kifogás. Akinek nincs pénze könyvre, el sem olvasná, ha nem lehetne "ellopni", szóval emiatt korlátozni a piacot értelmetlen. A piac akkora, amekkora, de amennyi kiadó van, biztos meg lehet élni belőle, különben nem lenne.

    #27861 cocka: hát akkor úgy tűnik az Amazonnál is egyre több az "okos" projektmanager, aki ilyeneket kitalál.

    #27863 matti70: Libriben is megvan, ami megvan, de én más webshopokban is szoktam magyar könyveket venni. Sokukat az ekönyv.hu készíti el, rákerül a rendelésszám meg a név "vízjelként", ami nyilván leszedhető, de amúgy sem töltöm fel ezeket sehova. Google Playen tényleg sok könyv van, de ugye az inkább Androidot telefonra/tabletre céloz. A Kobo meg ugye a saját olvasójára. Ezért is nem értem, hogy az Amazon miért nem árul magyar könyveket, simán megvenném onnan, az lenne a legegyszerűbb.

Új hozzászólás Aktív témák