-
PROHARDVER!
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Miért nem állítod be a Max-ot és akkor addig emel.
Mondjuk, így van amikor ezzel feljebb tornázod az árat.
Vagy használsz automata bid-et aki az utolsó percekben rak.DE mindig van új s újabb.
Erre hetek óta vadászok, de valamiért nagyon népszerű
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
titán
válasz pulutodurumo #7805 üzenetére
Ez még nem jelenti, hogy a világ összes márkájából be akarom vásárolni a legjobban tetsző darabot, "no matter what".
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Breki
veterán
válasz Roland8622 #7799 üzenetére
Nálam úgy látszik másképp van, mint másoknál.
Nekem egyik fajta szíjjal se volt bajom egy kivételével, de az más tészta.
Látom a különbséget tapintásra, meg anyagvastagságra minőségre a drágább és az olcsóbb szíjak között,
de nekem a 0.99-es is tök kényelmes a bilincses se vág, sőt a legtöbbjét nem is érzem, hogy rajtam van.Igaz én majdnem naponta váltogatom, variálom és már elég sokfajta van.
Még csak az a komolyabb bőr Nato szíj izgat amit korábban mutattam.
És úgy látszik már mindenben Parnis, ma nézem a leveleim, jön egy sor, hogy egy Parnist postáztak,
mondom mi van????????Erre
SHIPPED: 20mm Rainbow Colorful Nylon Strap Brush Buckle For Parnis Men Watch (48 colour)
Észre se vettem mikor rendeltem
Kényelem szempontjából nem tudok jobbat elképzelni inkább kinézetben, designban mint a tegnap mutatott Nato Supreme Carcosa.
-
Cyborg
őstag
-
Breki
veterán
Na lementem délben a Lorus viszonteladóhoz, aztán a katalógusban látok egy ismerősnek tűnő órát. :-)
-
petipetya
nagyúr
Köszi az infót.
"nincs rá lezsóidő"
-
Land
veterán
válasz Jorgos01 #7813 üzenetére
Szép óra, már többször nézegettem Aliexpressen.
Azt nem tudom, hogy pontosságban ezek hol állnak egy alap Seikohoz (7S26), Orienthez képest.
Illetve az üveg, a tok anyaga milyen minőséget képvisel. Illetve amely a kínai órák nagy hibája, hogy már a kézhez vétel pillanatában is van rajta esztétikai hiba.Ilyenekre ebayen érdemes licitálni?
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
pulutodurumo
őstag
Nekem a kismásodperces van, most sikerült belőnöm napi 6 mp sietésre. A J.Springs amiben 7s26b van szinte ugyan így jár.
Üvege, tokja nagyon rendben van. A számlapon van egy ici-pici hiba, de szerintem nem zavaró.
Viszont a legjobb az Orient Mako II, az napi 1mp (!) alatt van. Igaz az jóval drágább is, és a gyári speckója annak is +25 / -15 mp/nap."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Land
veterán
válasz pulutodurumo #7820 üzenetére
Mako II volt a fő kiszemeltem, de a prioritás jelenleg nem engedteti meg.
Arról pl olvastam, hogy a tekerhető kör többeknek kopik, karcolódik. Egy hasonló kinézető, de félárú Parnisnak is kophat annyira az a része? Nem lepődnék meg ha fele áron picit jobb lenne egy Parnis, mint egy feláras japó.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Jorgos01
tag
De ugyanaz, csak (tört)fehér számlappal, kék számokkal és mutatókkal.
Ha hordom akkor 0-2 másodpercet siet, ha leteszem, akkor kicsit többet, így összességében naponta kb. 7 másodpercet siet.
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
pulutodurumo
őstag
Az Orient azért nem drága a japánok közt. Egy Seiko SKX009 itthon 110-120e, a Mako Tutuéknál ~60e. A lünetta meg alumínium. Ha Parnist kapsz kerámiával akkor az tartósabb lesz. Cserébe nem kopik, hanem törik. Ha lehetne egyszerűen venni lünetta betétet az Orientekhez akkor lenne kánaán, mert olcsó.
De azért nem kell annyira félni tőle. Ha nem vered oda, magától nem fog lekopni.[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Cyborg
őstag
válasz pulutodurumo #7811 üzenetére
Ez igaz ,köszi, nagyon szettben gondolkodtam, így fel sem merült ez a lehetőség
-
Roland8622
aktív tag
Szia. Nem is tudtam, hogy a ebay-es reg jó a co.uk-re is
Na ezt megrendelem, ha csak nem látok olcsóbban (igaz fordított a sorrend a színeknél, de attól függ honnan nézem )
piros-fehér-zöld szíjOlcsóbban nem találtam még, szóval ha marad ez, akkor zsebbenyúlós lesz a dolog.
Mondjuk van olcsóbban 1fontért, de az 20-22mm-es, nekem 24-es kell[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz Roland8622 #7825 üzenetére
Szerkesztési idő már megint
1 font aha, szépen néz ki, de a szállítás meg 10.36 benéztem megint
Kíváncsiságból átraktam a 22-est a 24-es helyére és azt kell mondjam annyira nem vészes, csak kissé csúszkál, nem olyan stabil a csuklómon. Most már értem miért is szeretek ilyen sokan ezt a szíjtípust. K. 2perc volt feltenni egy másikat[ Szerkesztve ]
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Hoho, találtam occsóé
D11 3.56dolcsi appból
Rendeltem is belőle + végül ez is jönHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Breki
veterán
válasz Roland8622 #7830 üzenetére
A ZlimSN jó márka kb Bumvor minőség.
Én még mindig ezt keresem.
ÍDe ezek a lökött kínaiak, írtam a Curren store-nak, hogy melyik ez.
Erre ezt válaszolta.
-
Land
veterán
válasz toto0569 #7827 üzenetére
És neki hibátlan esztétikailag? Tehát odafigyelnek rendesen a minőségre a Parnisnál? 32k-ért már zavarnának olyan hibák, melyek a 10-30 dolcsis kínai óráknál előfordulHATnak.
Ennek kerámia a "karikája"?[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
toto0569
addikt
A Parnis az egyik legmegbízhatóbb ezek közül.
Még csak képen láttam,holnap behozza a munkahelyre.Majd elkérem a linket ha megvan még neki.Szíj meg amit az előbb linkeltem ,nem biztos,hogy lesz.
Nem rakja el.A Parnisos sráccal együtt akartam rendelni tőle.Nem akarja eltenni egy hétig.(ami a srácnak kellene az most nincs,csak egy hét múlva.)Nem baj...[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Lehet benevezek majd rá. 50k Ft körül lenne egy Mako II, ez meg 30k Ft körül. Azért nem mindegy ha hasonlóan szép minőségű. Az más kérdés mennyire ciki/nem ciki egy Parnis egy Orient/Seikoval szemben. Számomra nem, mivel az Eykikkel is elvagyok. Automatát szeretnék majd egyszer.
Szerkesztve: Mondjuk ha valóban zafír üvegesek a Parnisok, akkor nincs kérdés. A Mako II csak kristályüveges.
[ Szerkesztve ]
-
Bicskás
senior tag
válasz toto0569 #7827 üzenetére
Hello Toto, majd leírhatná a kolegád, hogy mik a tapasztalatai a Miyota 8215 típusjelzésű szerkezettel, mert engem érinthet a későbbiekben, mert a Parnis P415-ben is ez ketyeg, azt írják sok helyen, illetve írnak néhány helyen valami Seagull szerkezetet is, nem tudom, hogy abból mennyi igaz, köszi.
Roller nekem is nagyon tetszene a nemzeti trikolor mintás NATO, főleg a 24-es, majd írd meg milyen, ha jó minőségű, akkor veszek én is egyet.
Üdv: Bicskás
-
-
pulutodurumo
őstag
válasz toto0569 #7841 üzenetére
Szép óra szó se róla. Csak azt nem értem (de, mert ez e divat) hogy miért nincs több 38-40mm körüli Parnis. A szerkezet úgyis pont akkora. Az enyém is 43, még jó de jobban érzem magam kisebb órákkal. Fura, de sokat számít az a pár milliméter.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
toto0569
addikt
válasz pulutodurumo #7843 üzenetére
Nekem meg a nagyobbak tetszenek.
Azok meg nagyon drágák. -
Jorgos01
tag
Tudtommal a napok nevénél kellene lenni egy kis piros pöttynek.
Akkor most nem működik rajta ez a funkció?
Hány milliméter a tokátmérő korona nélkül?
Egy kis beszámolót majd szívesen vennénk.Köszi.
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
xhege
veterán
válasz Jorgos01 #7846 üzenetére
A fotókat akkor készítettem, amikor megjött. Utána állítottam be az órát. A kis piros pötty jelöli a napot. Azt természetesen még nem tudom, hogy mikor vált át a következő napra, és hogy ezt milyen pontosan teszi.
Korona nélkül a tok átmérője 45 mm.
Az óra szíja jobb, mint amire számítottam, de természetesen ez is merev kínai, aminek nincs köze a bőrhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest